MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85703 Hledají ti, co hlasovali pro brexit....

2016-06-24 19:20

Britové podle Googlu teprve zjišťují, co se stane, když opustí EU

....a probudili se do stavu, kdy hlasovali do vystoupení z EU a ve skutečnosti na vytoupení nebudou mít ani ten nejmenší vliv, neboť o vystoupení bude hlasovat zbývajících 27, stejně jako je to u přistoupení nové země. 

Britové si naběhli na ruskou propagandu, že jsou demokracie a EU nefunkční, aniž by vůbec tušili, kdo zasedá v Evropské radě, Radách ministrů, jak vzníká EK a kdo nominuje členy. 

Nyní se dozvěděli, že se budou "roky od EU oddělovat" :-), což je ve své podstatě naprosto absurdní, když jim toto sděluje UKIP po brexitu, neboť se nyní jejich příznívci právem ptají, proč jsme tedy hlasovali pro brexit, mohli jsme roky měnit EU.  Takto se EU změní bez nás a kdo ví, jestli to GB přežije v hranicích, které má dnes. ..

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85744 Re: Hledají ti, co hlasovali pro brexit....

2016-06-24 22:06:32

#85703: - Hledají ti, co hlasovali pro brexit.... 

 Nebo je to kavárenský z ČT odvysílaný vyfabulovaný žvást, který se nezakládá na pravdě. To by muselo totiž platit i opačně, že totiž když Britové referendem schvalovali vstup do EU, tak rovněž nevěděli kam vstupují.  Tudíš tato informace je zjevná hovadina a ČT by se mělo stydět za takové stupidní lhaní a vy by jste se měl stydět, že jste tuto informaci bezmyšlenkovitě přijal a jako debil ji dále šíříte. Pokud by se toto info zakládalo na pravdě, okolnost by mohla být způsobena pouze tím, že to slovní spojení googlovali z Británie cizinci, jež mají domovinu někde ve vzdálených mimoevropských zemí a kteří asi ani k referendu nemohli být připuštěni. Googlovali to proto, že možná toto začlenění jejich hostitelské země do EU do teď nevnímali. Ale že by to nevěděli sami Britové z čeho vystupují? Nenechte se prosím vysmát.