MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#85751 Re: Proč píšete takové strašné bláboly?

2016-06-25 07:35

#85749: -  

 StBá Čuba je pořád StBák Čuba, uspěšného na Slušovicích nebylo vůbec nic, neboť "podnikat" v době komunistické totality vskutku pro StBáka nebylo nic složitého. 

K prolomení data restitucí nikdy nedošlo u nikoho.  Tedy se skutečně mýlíte, jak sám "předesíláte. 

Problém bank byl jejich zapojení do privatizace - tedy nesplácení úvěrů, které vymyslel Klaus s Třískou. Problém by to skutečně nebyl, pokud by to skutečně vedlo k vyčištění od nefunkčních celků, banky ale poskytovaly dále úvěry na privatizovaný majetek a toto bylo pro bankovní sektor zlomové, neboť došlo k násobení ztrát, neboť bylo zřejmé, že část "podniků" je skutečně nefunkčních a nikdy funkčními být nemohou. 

Tošovský to zachraňoval v minutě dvanácté, neboť skutečně existovala prodleva v rozpoznání stavu. Teď jsem chytrý i já, tehdy to rozpoznal velm dobře jen můj otec zkušený účetní a ekonom, že půjčovat na úvěrovaný majetek je asi nějaký gigantický podvod. 

Komunisté první co zdevastovali bylo školství. Jistě se v klidu shodneme, že na definici vzdělání jako souladu znalostí, kutlurry a morálky.  Komunisté do školství dopravily odporné kreatury typu matky Miloše Zemana, která si z domova nosila speciální vařečku, aby měla čím mlátit děti tak, že si to dodnes v sedmdesáti letech pamatují. Nevzpomínají na to, jak skvěle učila, ale na to, jak je mlátila. Absurdní - tedy v takovém školství možná vzniká nějaká znalost, ale kultura a morálka nikoliv. Jistě se shodneme, že nejhorším zločincem vůbec je amorální, nekulturní člověk s vysokou inteligencí a znalostmi. Popsal Klause, Třísku? 

Představa, že po rozpadu komunistického bloku a výprodeje ruských skladů bude někde uplatnitelný náš zbrojní průmysl je absurdní. Rusákové sem přiskákali v počtu 500 000 to je absurdní číslo.  Dnes má celé ministerstvo obrany pod které spadá i armáda 70 000 lidí, tak kam byste do..... chtěl ty zbraně prodávat, navíc technologicky velmi zastarelé. 

Co se týče války v Jugoslávii - bylo absudrní sledovat, jak je ničeno roky Sarajevo, jak jsou páchány válečné zločiny masové vraždy. V momentě, kdy to bylo zřejmé a to také nějakou dobu trvalo, než se to podařilo prokázat, měla Evropa odpovědnost to řešit, neboť to ohrožovalo Evropu. 

Tedy vidíte, že vaše představa o Václavu Havlovi vůbe nemusí být jediná možná a dokonce je vaše představa velmi snadno napadnutelná jen logickou argumentací. 

 Vy jste dokonce ve svém příspěvku neprokázal jedinou lež Václava Havla, nejste schopen vzít jeho jediný projev a jasně říci, zde lže. Já jsem okomentoval v této diskusi jen dva projevy Miloše Zemana, provní o holokaustu je přímo postaven na lži a druhý "vánoční" obsahuje "nepřesnosti" i záměrné lhaní, které celé sdělení relativizují. 

Tedy neváhejte, udělejte totéž s libovolným projevem Václava Havla, rád si takovou analýzu i po letech přečtu, kdy po letech jisttě můžeme být generály po bitvě, máme radikálně jiné množství informací, než měl kdysi autor projevu a mnohdy i politického rozhodování. S Milošem Zemanem je to ovšem tak, že jeho projevy jsem schopen komentovat okamžitě a okamžitě v nich identifikovat lži a dokonce i důvod onoho lhaní. 

Patriot

#85752

2016-06-25 07:37

Po Brexitu příjde Czexit a bude klid!


Nepřihlášený uživatel

#85753 Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?

2016-06-25 07:39


Nepřihlášený uživatel

#85754 100 000 podpisů pod touto peticí a tato diskuse je číslo naprosto fantastické......

2016-06-25 07:48

Podle serveru Politico už více než půl milionu Britů podepsalo online petici, ve které žádají o opakování referenda. Kvůli obrovskému náporu web dokonce na čas zkolaboval. Do sobotního dopoledne o druhé referendum zažádalo 520 tisíc lidí. To je více než pětinásobek hlasů, které jsou potřeba, aby se věcí zabýval parlament.

Kromě toho se včera objevila petice za nezávislost Londýna a jeho setrvání v Evropské unii navzdory výsledkům referenda. Tu do sobotního dopoledne podepsalo více než 99 800 osob. "Londýn je mezinárodní město a chceme zůstat v srdci Evropy," uvádí autor petice. "Čelme tomu - zbytek země s námi nesouhlasí. Tak raději se dohodněme na oficiálním rozvodu," dodává.

GB má dosus přes 60 mil. obyvatel, tedy vícej ka 6x více než ČR. 100 000 podpisů pod peticí, aby se řešila zločinnost Miloš Zemana v ústavní funkci, je číslo naprosto fantastické a je tedy skutečně absurdní, proč parlament tuto petici vlastntě ignoroval. 


Nepřihlášený uživatel

#85755 Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?

2016-06-25 07:51

#85753: - Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?  

 Paranoidní hysterická buzno!


Nepřihlášený uživatel

#85756 Re: Re: Proč píšete takové strašné bláboly?

2016-06-25 07:53

#85751: - Re: Proč píšete takové strašné bláboly?  

 Zase meleš akorát hovna, bez jakéhokoliv důkazu či argumentu, čuráčí hlavo.


Nepřihlášený uživatel

#85757 Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?

2016-06-25 07:57

#85755: - Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?  

 Paranoia?  Rusákové snad neokupovali Krym s počtem lidí shodou podivných náhod stejným, jakým dle střízlivého odhadu disponuje IS?  

Nebylo to snad rusko, kdo tím porušilo trojstrannou dohodu, kde se zavázalo naopak k ochraně celistvosti Ukrjainy? 

Není to snad Rusko, které dodnes vede hybridní válku na území východní Ukrajiny? 

Není to snad Rusko, kdo zde bulvárem parlametní listy, sputnik, blisty, svetlokolemnas, aeronet, atd. vede hybridní propagandistickou válku proti ČR a kdo toto dělá prakticky v celé EU i USA? 

Vy jste snad slepý, hluchý a dementní? 


Nepřihlášený uživatel

#85758

2016-06-25 07:57

Obluda EU s neomarxistickým a multikulturním programem, konečně dostala za uši....a to je jen dobře!


Nepřihlášený uživatel

#85759 Re: Re: Re: Proč píšete takové strašné bláboly?

2016-06-25 07:58

#85756: - Re: Re: Proč píšete takové strašné bláboly?  

 Kde pro cokoliv, co jsem ve svém příspěvku napsal nemám argumenty. Neváhejte, rád vám další poskytnu, buďte konkrétní, budu také velmi konkrétní ve své argumentaci. 


Nepřihlášený uživatel

#85760 Re: Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?

2016-06-25 07:58

#85757: - Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?  

 Ne Krym nikdo neokupoval a neokupuje, protože si jeho obyvatelé zvolili v referendu připojení k Rusku. Kapišto ty fašistický prase? Na vraždící ukrajinskou banderovskou rusofobní samozvanou nacistickou juntu na Krymu ani v Novorusku není nikdo zvědavý.


Nepřihlášený uživatel

#85761 Re: V Evropské radě zasedají naší přímo volení premiéři či v případě Francie dokonce...

2016-06-25 08:01

#85758: -  

 ....přímo volený prezient, neboť má výkonnou moc. V EP zasedají námi přmo volení poslanci. V Radách ministrů zasedají ministři vlád schálených národními parlamenty. EK schvaluje EP a komisaři jsou navržení národními státy EU prostřednictvím vlád s důvěrou parlamentů. 

EK neudělá nic co neschválí EP, dokonce jeji kompetence jsou jasně dáný smlouvami EU a ty nepřekračuje. 

Co byste vy nnebetyčný idiote ještě chtěl? 


Nepřihlášený uživatel

#85762 Re: Re: Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?

2016-06-25 08:04

#85760: - Re: Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?  

 Typický projev ruské propagandy je měnit pořadí událostí. Okupační síly dokonce před "referendem" vyměnili celé politické vedení Krymu. I na to jste tak nějak účelově zapomněl při horování o ono "referendum" v okupované oblasti 25 000 ruskými vojáky. 

Nejdříve byla okupace rusáky a pak bylo "referendum" které sice mělo dvě otázky, ale obě vedly na stejný výsledek, okupace Krymu, neboť druhá otázka pokud by byla zvolena, byla nerealizovatelná, Krym neměl žádnou možnost takovou věc ovlivnit - tedy zůstala by jen okupace, podobně jako na východě Ukrajiny. 


Nepřihlášený uživatel

#85763 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?

2016-06-25 08:07

#85762: - Re: Re: Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?  

 Fašistický prase zase mění pořadí událostí. Jako první svrhla fašistická junta, s podporou fašistů ze západu, násilně svrhla demokraticky zvoleného prezidenta a začala příjmat rusofobní zákony. Následně soukromé neonacistické jednotky této junty začaly vyvražďovat ruskojazyčné obyvatelstvo!!! Tu vaší fašounskou propagandu nikdo nežere, zfašizovaní buzeranti z kavárny.


Nepřihlášený uživatel

#85764 Re: Re: Re: Re: Proč píšete takové strašné bláboly?

2016-06-25 08:10

#85759: - Re: Re: Re: Proč píšete takové strašné bláboly?  

 'Tak začneme: Odkdy se prodávají zbraně jen na domácím trhu?


Nepřihlášený uživatel

#85765

2016-06-25 08:13

Havloidi si strkají čůráky do hlavy.


Nepřihlášený uživatel

#85766 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?

2016-06-25 08:14

#85763: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?  

 Nikoliv, Janukovič jako po návštěve Vlaďky Ijiče Putina zrušil smlouvu s občany z voleb, že Ukrajina bude směřovat do EU. Předtím se ještě odehrály volby, kde se velmi podivným způsobem dostali do parlamentu neocisté ze strany Svoboda s kterou Janukovič uzavřel koalici. Dnes tato strana prakticky neexistuje, nikdo ji nevolil a už v tehdejších volbách se občané ptali, kdo je vlastně volil, jak se vlastně do parlametnu dostali. 

Po návště Vládi a po podpisu jakési "slouvy" o které nevěděl ani parlament, že jí Janukovič dojednává, občanům došlo, že nemají už žádnou jinou možnost než občanskou neposlušnost. Prišla změna zákonů, díky tomu, že si Janukovič změnou ústavy vynutil větší moc, než s kterou do úřadu přišel. 

Po nepokojící a příslubu návratu k ústavě, kterou se dostal k moci, ale ze země uprchl k okupantovi a co více spáchal velezradu tím, že pro něj napsal zvací dopis, což je naprosto absurdní stav. 

Dodnes nebyl přijat v Ukrajině jediný zákon, který by jakkoliv omezil ruskou "menšinu" která je díky přesidlování v době komunistické totality prakticky 50 % občanů Ukrajiny.  Byli to titíž občané, kteří si ovšem odhlaovali samostatnou Ukrajinu na Rusku už v roce 1991 a následně byla přijata trojstranná dohoda o bezpečnosti a neměnnosti hranic Ukrajiny, kterou podepsalo Rusko. 

Tedy nikoliv já, ale vy měníte pořadí událostí. Mezníkem byli volby a dohoda Janukoviče a ostatní stran, že Ukrajina směřuje k dojednání a podespání asociační dohody s EU. To se transparentně dojednávalo, až do návštěvy Vládi Iljiče Putina na Ukrajině. 


Nepřihlášený uživatel

#85767 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?

2016-06-25 08:14

#85766: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?  

 Jdi do prdele ty fašistická svině, teď na tebe nemám čas. Ale já si tě najdu.

Jděte do prdele, buzeranti bolševici!!!

#85768

2016-06-25 08:16

Pražská kavárna podporuje bolševickou "opozici" v Rusku. :-))))))))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#85769 Re: Re: Re: Re: Re: Proč píšete takové strašné bláboly?

2016-06-25 08:17

#85764: - Re: Re: Re: Re: Proč píšete takové strašné bláboly?  

 Nemluvíl jsme o domácím trhu, mluvil jsem o tom, kam prodávat zbraně za situace, kdy i Rusko masivně zmenšovalo armádu a krámy, které odváželi z ČR neměli dokonce ani kde uskladnit, aniž by je někdo nerozkradl. 


Nepřihlášený uživatel

#85770 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?

2016-06-25 08:18

#85767: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?  

 Argumenty nemáte žádné, tedy vyhrožujete. Jak typické pro vás komunisticko - nacistické zločince. 

Nemá cenu se bavit s idiotem z kavárny!
Nepřihlášený uživatel

#85771 Re: Re: Proč píšete takové strašné bláboly?

2016-06-25 08:21

#85751: - Re: Proč píšete takové strašné bláboly?  

 K prolomení data restitucí nikdy nedošlo u nikoho. Tedy se skutečně mýlíte, jak sám "předesíláte. 

 

Co to je za blábol, to jsou ty argumenty? :DDDDDDDDDD

Takhle se argumenty opravdu nevyvrací. :DDDDDDDDDDD


Nepřihlášený uživatel

#85772 Re: Re: Re: Proč píšete takové strašné bláboly?

2016-06-25 08:22

#85771: - Re: Re: Proč píšete takové strašné bláboly?  

 Vy o nějakém průlomu víte? V tomto důvěřuji soudům a novinám. 


Nepřihlášený uživatel

#85773 Re: Re: Re: Re: Proč píšete takové strašné bláboly?

2016-06-25 08:23

#85772: - Re: Re: Re: Proč píšete takové strašné bláboly?  

 Ano, je to v článku, idiote. Nauč se chápat psaný text.


Nepřihlášený uživatel

#85774 Re: Re: Re: Re: Re: Proč píšete takové strašné bláboly?

2016-06-25 08:24

#85773: - Re: Re: Re: Re: Proč píšete takové strašné bláboly?  

V článku? To byla kopie nějaké "článku"? Ten blábol, není váš? 

 Nikoliv, je to váš výmysl (nebo snad někoho jiného?), který jste navíc sám  (on) zpochybnil souslovím "pokud se nemýlím". 

 


Nepřihlášený uživatel

#85775 To má naprostou pravdu....

2016-06-25 08:41

Cameron drží Evropu pod krkem, stěžuje si předseda Evropského parlamentu

Předseda Evropského parlamentu Martin Schulz označil v noci na sobotu za skandální, že britský premiér David Cameron nehodlá odstoupit z funkce dřív než v říjnu. Podle Schulze Cameron „drží celý (evropský) kontinent jako rukojmí”, napsala agentura AFP.

....je skutečně šaškárna, uspořádat referendum a tvářit se, že jeho výsledek bude řešit v říjnu, absurdní. Bristký parlament měl zasedat včera a jasně rozhodnout jestli GB vystupuje či nevystupuje z EU. Měli na to být připaveni. I na tom je zřejmé, jak je GB vlastně v této věci "naivní".

Uspořádali referendum a teď se začínají dohadovat, jestli tedy vystoupí čí nevystoupí a kdy vystoupí. Je-li referendum právně nezávazné, měl jeho výsledek již včera projednávat tamní parlament, je to velmi vážná věc na to, aby se tvářili, že se "nic neděje".