MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85763 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?

2016-06-25 08:07

#85762: - Re: Re: Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?  

 Fašistický prase zase mění pořadí událostí. Jako první svrhla fašistická junta, s podporou fašistů ze západu, násilně svrhla demokraticky zvoleného prezidenta a začala příjmat rusofobní zákony. Následně soukromé neonacistické jednotky této junty začaly vyvražďovat ruskojazyčné obyvatelstvo!!! Tu vaší fašounskou propagandu nikdo nežere, zfašizovaní buzeranti z kavárny.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85766 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?

2016-06-25 08:14:04

#85763: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klid na novou okupaci ČR rusáky?  

 Nikoliv, Janukovič jako po návštěve Vlaďky Ijiče Putina zrušil smlouvu s občany z voleb, že Ukrajina bude směřovat do EU. Předtím se ještě odehrály volby, kde se velmi podivným způsobem dostali do parlamentu neocisté ze strany Svoboda s kterou Janukovič uzavřel koalici. Dnes tato strana prakticky neexistuje, nikdo ji nevolil a už v tehdejších volbách se občané ptali, kdo je vlastně volil, jak se vlastně do parlametnu dostali. 

Po návště Vládi a po podpisu jakési "slouvy" o které nevěděl ani parlament, že jí Janukovič dojednává, občanům došlo, že nemají už žádnou jinou možnost než občanskou neposlušnost. Prišla změna zákonů, díky tomu, že si Janukovič změnou ústavy vynutil větší moc, než s kterou do úřadu přišel. 

Po nepokojící a příslubu návratu k ústavě, kterou se dostal k moci, ale ze země uprchl k okupantovi a co více spáchal velezradu tím, že pro něj napsal zvací dopis, což je naprosto absurdní stav. 

Dodnes nebyl přijat v Ukrajině jediný zákon, který by jakkoliv omezil ruskou "menšinu" která je díky přesidlování v době komunistické totality prakticky 50 % občanů Ukrajiny.  Byli to titíž občané, kteří si ovšem odhlaovali samostatnou Ukrajinu na Rusku už v roce 1991 a následně byla přijata trojstranná dohoda o bezpečnosti a neměnnosti hranic Ukrajiny, kterou podepsalo Rusko. 

Tedy nikoliv já, ale vy měníte pořadí událostí. Mezníkem byli volby a dohoda Janukoviče a ostatní stran, že Ukrajina směřuje k dojednání a podespání asociační dohody s EU. To se transparentně dojednávalo, až do návštěvy Vládi Iljiče Putina na Ukrajině.