MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85751 Re: Proč píšete takové strašné bláboly?

2016-06-25 07:35

#85749: -  

 StBá Čuba je pořád StBák Čuba, uspěšného na Slušovicích nebylo vůbec nic, neboť "podnikat" v době komunistické totality vskutku pro StBáka nebylo nic složitého. 

K prolomení data restitucí nikdy nedošlo u nikoho.  Tedy se skutečně mýlíte, jak sám "předesíláte. 

Problém bank byl jejich zapojení do privatizace - tedy nesplácení úvěrů, které vymyslel Klaus s Třískou. Problém by to skutečně nebyl, pokud by to skutečně vedlo k vyčištění od nefunkčních celků, banky ale poskytovaly dále úvěry na privatizovaný majetek a toto bylo pro bankovní sektor zlomové, neboť došlo k násobení ztrát, neboť bylo zřejmé, že část "podniků" je skutečně nefunkčních a nikdy funkčními být nemohou. 

Tošovský to zachraňoval v minutě dvanácté, neboť skutečně existovala prodleva v rozpoznání stavu. Teď jsem chytrý i já, tehdy to rozpoznal velm dobře jen můj otec zkušený účetní a ekonom, že půjčovat na úvěrovaný majetek je asi nějaký gigantický podvod. 

Komunisté první co zdevastovali bylo školství. Jistě se v klidu shodneme, že na definici vzdělání jako souladu znalostí, kutlurry a morálky.  Komunisté do školství dopravily odporné kreatury typu matky Miloše Zemana, která si z domova nosila speciální vařečku, aby měla čím mlátit děti tak, že si to dodnes v sedmdesáti letech pamatují. Nevzpomínají na to, jak skvěle učila, ale na to, jak je mlátila. Absurdní - tedy v takovém školství možná vzniká nějaká znalost, ale kultura a morálka nikoliv. Jistě se shodneme, že nejhorším zločincem vůbec je amorální, nekulturní člověk s vysokou inteligencí a znalostmi. Popsal Klause, Třísku? 

Představa, že po rozpadu komunistického bloku a výprodeje ruských skladů bude někde uplatnitelný náš zbrojní průmysl je absurdní. Rusákové sem přiskákali v počtu 500 000 to je absurdní číslo.  Dnes má celé ministerstvo obrany pod které spadá i armáda 70 000 lidí, tak kam byste do..... chtěl ty zbraně prodávat, navíc technologicky velmi zastarelé. 

Co se týče války v Jugoslávii - bylo absudrní sledovat, jak je ničeno roky Sarajevo, jak jsou páchány válečné zločiny masové vraždy. V momentě, kdy to bylo zřejmé a to také nějakou dobu trvalo, než se to podařilo prokázat, měla Evropa odpovědnost to řešit, neboť to ohrožovalo Evropu. 

Tedy vidíte, že vaše představa o Václavu Havlovi vůbe nemusí být jediná možná a dokonce je vaše představa velmi snadno napadnutelná jen logickou argumentací. 

 Vy jste dokonce ve svém příspěvku neprokázal jedinou lež Václava Havla, nejste schopen vzít jeho jediný projev a jasně říci, zde lže. Já jsem okomentoval v této diskusi jen dva projevy Miloše Zemana, provní o holokaustu je přímo postaven na lži a druhý "vánoční" obsahuje "nepřesnosti" i záměrné lhaní, které celé sdělení relativizují. 

Tedy neváhejte, udělejte totéž s libovolným projevem Václava Havla, rád si takovou analýzu i po letech přečtu, kdy po letech jisttě můžeme být generály po bitvě, máme radikálně jiné množství informací, než měl kdysi autor projevu a mnohdy i politického rozhodování. S Milošem Zemanem je to ovšem tak, že jeho projevy jsem schopen komentovat okamžitě a okamžitě v nich identifikovat lži a dokonce i důvod onoho lhaní. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85756 Re: Re: Proč píšete takové strašné bláboly?

2016-06-25 07:53:29

#85751: - Re: Proč píšete takové strašné bláboly?  

 Zase meleš akorát hovna, bez jakéhokoliv důkazu či argumentu, čuráčí hlavo.

Nemá cenu se bavit s idiotem z kavárny!
Nepřihlášený uživatel

#85771 Re: Re: Proč píšete takové strašné bláboly?

2016-06-25 08:21:44

#85751: - Re: Proč píšete takové strašné bláboly?  

 K prolomení data restitucí nikdy nedošlo u nikoho. Tedy se skutečně mýlíte, jak sám "předesíláte. 

 

Co to je za blábol, to jsou ty argumenty? :DDDDDDDDDD

Takhle se argumenty opravdu nevyvrací. :DDDDDDDDDDD