MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85731 Re: Re: Re: Re: Re: Skotsko bude platit eurem dříve, než GB fakticky vystoupí z EU.

2016-06-24 20:45

#85726: - Re: Re: Re: Re: Skotsko bude platit eurem dříve, než GB fakticky vystoupí z EU.  

 njn. Však si to velmi pečlivě vyanállízejte. Sami obelháváte ostatní, ne-li dokonce sami sebe (ale na to jste moc velcí profíci, aby jste se brali vážně), jenom vás  trýzní to, že to vaše "jakožepravdopsaní" nemá patřičnou odezvu a efekt, dokonce vyvolává mnohdy efekt opačný. Všechno na Rusy, navzdory jejich leckterým lumpárnám, také do nekonečna svádět nemůžete. Už jenom tím ztrácíte totiž důvěryhodnost a to i kdyby Rusové udělali dvakrát tolik zla, než jak stále tvrdíte.

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85733 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skotsko bude platit eurem dříve, než GB fakticky vystoupí z EU.

2016-06-24 20:53:10

#85731: - Re: Re: Re: Re: Re: Skotsko bude platit eurem dříve, než GB fakticky vystoupí z EU.  

 Nesnažte se vytvářet dojem že vy ruští trollové sami o sobě víte, že jste odporná zločinecká pakáž. 

Problém není v demokracii, ale v odporném zpochybňování demokracie, právě vámi ruskou pakáží. Není potřeba na vás nic házet, stačí si projít ty vyše odporné lži ve Sputiniku či parlametních listech. 

Oškolivě jste si pohráli s GB, ale skvělé na demokraciích je, že jsou schopny zareagovat věcně na jakékoliv ohrožení a přitom ještě minimalizovat náklady na odezvu a to ve všech směrech. 

Je naprosto jasné, že existuje spojitost mezi "půjčkou" Le Penové z rusácké banky v Praze a jejím podivným "mankem" v objemu 1,5 mld. I to Evropa bude velmi pečlivě řešit a je to jedno z mála pozitiv, které brexit přinesl a přinese.