Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Další mediální podlá masáž

#10087 ... abychom nechtěli referendum ... abychom si o sobě mysleli, že jsme blbci !?

2016-06-26 20:37

BREXIT ... a MEDIÁLNÍ MASÁŽ PROTI REFERENDU (referendům) cituji:

"Mezi britskými voliči - ať už se vyslovili pro odchod z EU či proti němu - zaznívá ještě jedno silné téma: Pocit, že ta otázka z referenda neměla nikdy ani zaznít. Že zahrnuje složité okolnosti, kvůli nimž ji měli vyřešit sami volení nejvyšší představitelé země. Protože voličům vlastně nikdy nikdo nevysvětlil všechna pro a proti členství země v EU jasně a úplně a všechno, co slyšeli, byla propaganda."

... a to je zajímavý pokus jak diskreditovat referendum, aby se tyto argumenty použily i jinde proti referendům, jelikož: ... "normální člověk není prý schopný zhodnotit všechny dopady svého rozhodnutí = lidé jsou asi blbí, nebo co !? ... Ovšem politici jsou schopní = oni jsou obdaření nebeskou moudrostí, aby mohli domyslet všechny dopady !?)

Odpovědi

Až se jednou lidé probudí ...

#10088 Re: ... abychom nechtěli referendum ... abychom si o sobě mysleli, že jsme blbci !?

2016-06-26 21:17:43

#10087: Další mediální podlá masáž - ... abychom nechtěli referendum ... abychom si o sobě mysleli, že jsme blbci !? 

... Ubečené ovce?

Ještě ani pár dní po referendu o BREXITU a už nás krmí takovými slátaninami, jako, že voliči litují svého rozhodnutí, a další podobné sračky ... ?

Zasaď brambory, a na druhý den naříkej, že nerostou!? ... Je třeba počkat na ovoce, co to přinese!

Nás ale krmí mediálníma sračkama, jako, že už voliči litují, že byli pro BREXIT! ... Tím nás ale neodradí od příp. CZEXITU!!! Naopak, lidé se probudí a uvědomí si ty všechny podlé mediální sračky a manipulační lži masáže na naše ovládnutí!

Až se lidé probudí ... !