Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

ovoce členství v EU

#10094 Aneb, co nám EU bere

2016-06-27 10:00

#10092: velká britanie se zachranila -  

 Ano, tady se ukazuje s odstupem času, jaké ovoce přináší hloupá politika multikulti. Léta přijímání muslimů = léta jejich množení a rozmnožení až na dnešní úroveň = počet ! (Francie, Německo, Švédsko, GB, aj.)

BREXIT = společnost je rozdělena, Londýn (muslimský) se chce trhnout, mládež se zlobí na důchodce, protože důchodci chtěli většinou Brexit a mládež setrvání v EU (a to by znamenalo jen další omezování, další islamizaci GB)

Na příkladu těch mladých, kteří nic v životě nedokázali ještě, a mají hlavy vygumované, plné "Evropanství" ... a zapomínají, že jsou hlavně BRITY !

Za ta léta v EU se podařilo v jejich hlavách udělat takový zmatek, že Britové zapřou své Bristství a vyznávají jakési "Utopistické, na pochybných hodnotách postavené "Evropanství"

POzn.: 

1. jsem člověk

2. jsem věřící křesťan

3. jsem Čech

4. jsem Slovan

5. jsem Evropan (až na 5. místě)

Nechtěl bych se dožít po létech členství v EU, že po ČR se bude potulovat horda "Evropanů" ... ale ČECHA abys hledal v poledne lucernou ! Aby ses česky doma ve vlasti nedomluvil. Abychom byli jen levnou pracovní silou do všelijakých montoven z Evropy.

Mládež ve škole je u nás infikována chymérou multikulti, falšováním dějin a podstaty islámu (mírumilovný islám), multikulti pohádkami na ČT a lidé záškodnickými neziskovkami, které zneužívají a překrucují smysl slov jako láska, charita a milosrdenství.

Mediální masáže pokračují, i politici ve své zbytečné a nikým neprospívající činnosti.

Odpovědi

multikulti totalita
Nepřihlášený uživatel

#10096 Re: Aneb, co nám EU bere

2016-06-27 10:21:39

#10094: ovoce členství v EU - Aneb, co nám EU bere  islámske války v evropě už tady byly 

 přesně a ten kdo nezna minulost evropy si ji bude muset znova prožit v minulich staletich probihaly křižove války proti islámu takže uražet evropany do islamofobu je nelogicke pokud to neřika kolaborant muslimové mužou za celou situaci v islámských zemi jsou zodpovědni za miliony mrtvych lidi byla doba kdy cela severni afrika byla křestanska stejně tak saudska arabie byla ještě před islámem křestanska pakistan byl hinduisticky afghanistan budhisticky a my mame přijimat muslimy tohle je zrada a kolaborace muslimové vedly mnoho valek a zabily vic lidi než hitler a stalin dohromady a my je mame pouštět do evropy to je genocida  muslimové se nikdy nenaučily byt multikulturni narozdil od zapadniho světa a oni nas maji poučovat s toho se mužu jen zechcat smichy hlavně že jen staty ve kterych žiji běloši maji byt multikulturni oproti indii africe islamskych zemi kde jsou jen černoši a neni tam žadnej běloch nebo asiat nebo asijske země jako japonsko čina korea tam nikdo nevidi bělocha nebo černocha což znamena že multikulturalizmus je legalni genocida bile rasi žadne nahody neexistuji to je take duvod proč na celem světě neexistuje stat ve kterem by žily jen běloši  ale jak začne někdo vzdorovat proti multikulturalizmu tak je nacek extremista rasista islamofob nacionalista 

Karel

#10097 Re: Aneb, co nám EU bere

2016-06-27 11:31:32

#10094: ovoce členství v EU - Aneb, co nám EU bere  

Nejprve bych chtěl zdůraznit, že také splňuju všech 5 bodů. Proto také nechápu, proč zdůrazňujete, že národnost je to nejdůležitější. Nejdůležitejší je chovat je jako člověk a křesťan, ne?! Národovectví je výmysl posledních dvou století. Třeba za takového Karla IV. nikdo obcovací řeč neřešil, Patr Parléř byl Němec, na pražské univerzitě studovali studenti z celé Evropy ...

Mediální masáž je problém, to souhlasím, lidé vidí teror a další šílenosti a potom se bojí všeho cizího. Proto je pro mladé důležité znát jazyky a cestovat. Když vidí, jak soužití různých kultur (v době globalizace přirozené) funguje či nefunguje, tak jim nikdo nemusí vykládat nějaké pohádky.

TOTAL RECOLL

#10102 Re: Aneb, co nám EU bere

2016-06-27 16:38:16

#10094: ovoce členství v EU - Aneb, co nám EU bere  

 až začne válka s islámem tak ukažu muslimum total recoll každej muslim bude prosit o pomoc abych ho nezabil