Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post

Dan Mach

#92

2016-09-23 22:38

Okamůrovci i Strana přátel Bunbála Zemana již dostali šanci se historicky znemožnit, a více než dokonale tuto šanci využili. Jestli jsou tu lidé, co se nechají oblbovat řečmi o islámském nebezpečí, tak jim jen nepřeji, aby se dožili následků toho, co svým jednáním způsobují. Již dnes nás svojí dezinformační kampaní ohrožuje Rusko, a toho jsme se definitivně zbavili teprve před 25 lety. Mladí lidé veřejně prezentují svůj názor, že v případě vítězství pochybných stran typu Okamůrovců nebo Prázdných Konviček tuto zemi opustí. Kdo pak asi bude financovat vaše důchody? Budou snad financovány z daní levné pracovní síly, kterou nám dal do vínku Bumbál v době, kdy byl premiérem této země a vyhoržoval likvidací těm, kteří nechtěli prodat pozemky pro výrobny zboží, které je již dnes neprodejné a ty továrny jsou prázdné?

Jestli neste schopni prohlédnout tuto politickou agitku jednoho žvanícího politika, který mluví rychleji než myslí, tak vás lituji. Naštěstí žádnou naději na úspěch nemá, a to mě uklidňuje.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94 Re:

2016-09-24 05:13:36

#92: Dan Mach -  

 Kdyby to řekl někdo jiný, tak si pomyslím, že spadl po hlavě se schodů.


Nepřihlášený uživatel

#98 Re:

2016-09-24 09:53:52

#92: Dan Mach -  

 Mladí lidé veřejně prezentují svůj názor, že v případě vítězství pochybných stran typu Okamůrovců nebo Prázdných Konviček tuto zemi opustí. Kdo pak asi bude financovat vaše důchody?

Jasně, tihle salónně-kavárenští lehkoživkové z neziskovek a tingl-tanglů nás svými daněmi opravdu "vytrhnou." Bravo, pane Machu, gratuluji k vtipu týdne! Doufám, že vás smysl pro absurdní humor jen tak neopustí a budete i nadále sršet ostrovtipem.    

Volič

#106 Re:

2016-09-24 17:35:48

#92: Dan Mach -  

A koho chceš jako volit ty magore? Mafiány skrznaskrz prolezlou Rittigo-Janouško-Hrdličkovskou ODS? V žádném případě! Přizdisráče Sobotku, servilně ohýbajícího hřbet před Merklovou, který zneužíval poslanecké náhrady a prostřednictvím Bakaly vytáhl ze státu stamiliony, gestapáka Chovance s jeho reorganizací policie či magora Dienstbiera s jeho nenávistnou Hate free úderkou? To by mi musely pracky upadnout! Egoistu Kalouska s jeho nefunkčními padáky, pandury, letouny casa, modernizací tanků a fackováním lidí na veřejnosti? Chraň mě Bůh! Když jsme u toho Boha, tak že by lidovce? Nojo, ale ti vůbec křesťanské hodnoty nehájí. Bělobrádek obhajuje halal porážky a radí naším ženám, aby se pářily se zaaidsovanými negry. Jedinou křesťanskou agendou jsou u nich církevní restituce, no tfuj, prospěcháři, tak tenhle odpad nevolit! Tak kdo nám to zbývá? Řepkobaron Bureš s jeho čapím hnízdem. No, před volbama zpívá písničku pěknou, ale ochrání nás před EU největší pobíratel dotací, který je na ní závislý? Ani omylem! Tak snad už jen volit komanče, kteří nebyli od revoluce zapletení v žádné prasárně. Jenže, ti se dosud nedistancovali od své minulosti, takže stále dřímající zlo. Pak tu máme ještě zelené islámofilní extrémisty. Kéž by se věnovali ekologii alespoň zpoloviny tolik co vehementním prosazováním multikulturalismu. Člověk potom nabyde dojmu, že ona zelená barva není kvůli ekologii, ale čistě pro to, že je barvou islámu. Pak tu máme vlastně ještě pučisty z úsvitu. No, lze věřit někomu, kdo se sveze po Okamurových zádech a pak jej odkopne a žije z jeho slávy? Ztěží! Takže mi zbývá ze známých  stran, které mají pravděpodobnost uspět, už jen SPD. Není to žádná sláva, vím že Okamura je populista, ale je to nejmenší zlo a u něj mám alespoň nějakou šanci, že se nepopálím jako doposud u všech politických dinosaurů.