Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post

Volič

#144 Re: Re: Re:

2016-09-25 21:54

#111: Dan Mach - Re: Re:  

 LOL to je vážně úsměvné mluvit o používání mozku a přitom podporovat zelené, kteří totálně zkurvili Šumavu, přihráli Burešovi řepku a tím žlutým morem totálně doprasili naši krajinu, k tomu ji zhyzdili větrníkama, kteří akorát v zaslepené honbě za pofidérními alternativními zdroji podporují solární barony, přitom výroba a likvidace solárních panelů je finančně náročnější než co nám přinese elektřina z nich. To je fakt debilita mluvit o používání mozku a podporovat po tom všem, co se děje v západní Evropě (pravidelné teroristické útoky, znásilnění, osahávání apod.) imigraci, mluvit o používání mozku a přitom podporovat zoufalce z hate free, šířící ve společnosti akorát nenávist (k majoritě a všemu českému), kteří podporují nenávistnou ideologii ne nepodobnou fašismu = islám, podporují šariu, kterou soud pro lidská práva uznal jako neslučitelnou s evropskými zákony...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#145 Re: Re: Re: Re:

2016-09-25 22:11:02

#144: Volič - Re: Re: Re:  

 Nelze se divit, to je Daneček Machů. V mládí upadl na hlavičku, a od té doby plní u nás v Semilech roli obecního blázna. Všechny s jinými názory uráží a za každým rohem vidí krvežíznivé strašidlo Putina a "Barbuchu" Zemana, kteří podle něj můžou za napoleonské války, globální oteplování i skvrny na měsíci...

Dan Mach

#148 Re: Re: Re: Re:

2016-09-26 05:18:10

#144: Volič - Re: Re: Re:  

No to je právě ono - do vás vaše zdroje informací cpou informace o terorismu a znásilňování, ale děje se něco takového u nás? No ano, děje, a imigranty k tomu nepotřebujeme. Starej dědek vystřílí hospodu, další blázen narazí do autobusu s dětmi, o znásilňování jsem již psal a únosy mladistvích se množí. A tady dostanete volební reklamu a podepisujete a podepisujete, i když Okamůrovi jde jen o prachy, nikoli o nějaké udržování demokracie nebo ochranu před imigranty. Podívejte se do historie, co dokázal za dobu svého senátorování?

Martin Pospíšil
Brno

#169 Re: Re: Re: Re:

2016-09-26 21:58:55

#144: Volič - Re: Re: Re:  

 Přesně bych současný islám přirovnal k nacismu. Spojuje je až příliš mnoho paralel na to, aby se to dalo ignorovat. Hlavním společným znakem obou těchto ideologií je nenávist k židům. Záměrně nepoužívám pojem antisemitismus, neboť Arabové jsou také semitská kultura. I popírání holocaustu je muslimům vlastní stejně jako neonacistům, proto je třeba téma holocaustu v řadě západoevropských škol s početnými muslimskými menšinami naprosté tabu. Mein Kampf není co se netolerance a xenofobie o nic horší než Korán, islám si s ním opravdu v ničem nezadá. On i nacismus byl vlastně tak trochu rodící se víra. Vždyť tajné nacistické spolky jako Thule či Ahnenerbe se věnovaly okultismu, praktikovaly svoje tajné obřady na posílení árijského ducha a vyznávaly staré germánské náboženství. I samotná svastika je původně náboženský symbol. Jen nacisté měli místo Alláha Odina. Kdyby se nechal nacismu větší prostor, časem by se v regulérní náboženství také vyvinul. Jen měl tu smůlu, že vznikl až ve dvacátém století, kdy mu nebylo tolik přáno jako za dob tmářského středověku. Ve světle těchto faktů mi přijde zcela racionální požadavek na to, aby byla propagace islámu postavena mimo zákon, tak jako je postavena mimo zákon ideologie nacismu. Islám v jeho současném pojetí je netolerantní náboženství, které je ve svém učení v přímém rozporu s Listinou základních práv a svobod. Muslimští předáci stále aktivněji prosazují šaríu, tedy islámské náboženské právo, které je symbolem omezování práv žen, tělesných trestů, trestů mrzačením, vražd ze cti, vražd za odpadlictví a takzvaných urážek víry a další podobně primitivní projevy, které nepatří do naší zeměpisné polohy ani do naší doby. Islámské představy o náboženských pravidlech nadřazených nad světská jsou v přímém rozporu se sekulárními státy Evropy, ohrožují nejen náš způsob života, ale i samotné principy demokracie, plurality, lidských práv a svobod pro všechny své obyvatele. Stejně tak označením bezvěrců za podřadné a nečisté obyvatelstvo se islám dopouští trestného činu Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod (§ 365). V extrémních případech islámu jde o trestný čin §400 Genocidium či § 401 Útok proti lidskosti. Tohle jsou dostatečné důvody pro postavení islámské ideologie na roveň nacismu, tedy zákaz jeho šíření, propagace a veřejného vyznávání. Pakliže někdo jako ministr Pelikán (bratr islamisty) chce kriminalizovat lidi za jejich negativní postoje k islámu, pak by se měl zaměřit stejnou měrou i na Antifu, že potlačuje práva fašistů a nacistů. Obojí je stejně absurdní, bohužel jedno z toho je realitou dnešních dní. Prostě nelze dopustit žádnou toleranci k netoleranci. Toť můj názor na věc.


Nepřihlášený uživatel

#278 Re: Re: Re: Re:

2016-10-03 08:38:14

#144: Volič - Re: Re: Re:  

 Je to zelený sluníčkový bezmozek, s tím nemá smysl zapředávat debatu, takoví jsou ztracení. Říkají si humanisté, ale jsou to jen hloupí zmanipulovaní oikofobové. A takoví jsou mnohem nebezpečnější, než xenofobové, neb xenofobie je jen zdravý projev soudržnoti skupiny, kmene, smečky, který podmiňuje její životaschopnost. Funguje to tak všude v přírodě, jen současná Evropa se protiví přírodním zákonům a na to brzy dojede. Já bych všechny ty filosofické a politologické fakulty pozavíral, jsou jen líhništěm, teď použiju to zprofanovaná slova: nekalých protistátních živlů.