MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#93267 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových lis

2016-09-26 21:49

#93265: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů,  

 Vaše jakási "chronologická" posloupnost kterou jste uvedl je ale bezpodstatná. Nelze jen tak beze všeho násilně svrhnout legitimně zvoleného zástupce tímto brutálním způsobem, jenom proto, že nesplnil slib související z asociační dohodou. Kdyby mělo být všem politikům usilováno za něco takového o život, jako tomu bylo v případě Janukoviče, jak by asi dopadli lidé, jako byl Havel, Merklová, Junkers a podobné slibotechny, co lidem zamlčeli, že s Evropy bude islamistický průchoďák, kdyby i na ně měla být uplatňován podobný přístup, jako k Janukovičovi zaujali Majdanisté? (Když si najali na špinavou práci například Olexandra Muzička, Dudajevovýho bodigárda a  vraha mladých ruských zajatců) Asi by je dav musel upálit na hranici! Jenže oba víme, že takový přístup je prostě nepřijatelný, tak jaké si zde pořád vynucujete datum? A k čemu? Nikdy jem Vám žádné neslíbil:-)

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93269 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových

2016-09-27 04:57:11

#93267: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových lis 

Jestli sis nevšiml, Janákovič utekl k okupantu psát zvací dopis. Poslouponost událostí je v naprostém pořádku. Dokaž, že se události takto nestaly a nenavazovaly na sebe. 

Janukovič byl zvolen proto, že přislíbil podepsat asociační dohodu s EU, místo toho podepsal cosi o čem nejspíše ani parlament Ukrajiny nevěděl, že se dojednává, s Ruskem. 

Občané v takové situaci nemají žádnou jinou možnost, než vyjít do ulic. 

Janukovič si "usilování o život" naprosto evidentně vymyslel. Svět je plný zločinců - politiků, kteří uprchli ze své země s tím, že jim "bylo usilováno o život". Problém je ovšem v tom, že pokud by se občané skutečně rozhodli, že mu budou usilovat o život, neunikl by. Tedy to co žvaní lhář, zloděj, podvodník Janukovič je nepodstatné.

Ty snad věříš zloději utíkajícímu ze zlatnictví, že utíká proto, že mu neozbrojený zlatník usiluje o život? Ty jsi snad idiot?

Ty snad věříš lháři Milošovi Zemanovi, že není zloděj, když 14 mld. z privatizace MUS má dnes v hotovosti švýcarská vláda a více jak 100 mld. dluh Ruska v ČR, jehož uznání vymohly minulé vlády, Zeman kamsi "prodal" za neznámo kolik a neznámo kam, neboť vlastní usnesení vlády je dodnes "tajné". 

Tedy Miloš Zeman jen těmito dvěma zlodějnami stát (tedy dle ústavy nás občany) o více jak 100 mld. korun, proto jej také Rusové dopravili na Hrad. 

Pokud se rozhodne milion lidí překročit hranice, tak je překročí. Nikdo a nic jim v tom nezabrání, neboť zahnat je do moře nebo postřílet na hranicích je zločin proti lidskosti. 21.8.1968 sem přiskálo 500 000 rusáků a pokud by sem přiskákali dokonce bez zbraní, nikdo by je také z oblohy nesestřelil.

Západní politici tedy stav migrace řeší velmi odpovědně a co více, také se jim jej podařilo z velké části vyřešit. Tedy znovu, Miloš Zeman je to hovado, které generuje extrémismus a proč to dělá je evidentní, slušní, mravní a kulturní lidé se se Zemanem potkávat nechtějí a už vůbec nechtějí pro něj pracovat, proto se obklopil bandou ruských a čínských agentů, jak to dělá celý život.