MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#93251 Re: Re: Re:

2016-09-26 14:22

#93248: Jakub Janda - Re: Re:  

 To přece už dávno "ukazuješ" soudruhům Ovčáčkovi a Zemanovi, nebo chceš snad namluvit, že si Zeman vydržuje Ovčkáčka i z mých daní jen proto, aby opakoval ty jeho debility? 


Nepřihlášený uživatel

#93252 Re: Re:

2016-09-26 15:01

#93245: - Re:  

 Nebude to tím, že ulice už žádné jméno dávno mnohdy ani nemá? To jest že nikdo ani elektronicky nemůže nic hledat, když se neví co to původně bylo? Není tvůj požadavek tudíž vlastně idiotský? Zjevně jo!

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#93253 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce atd.....

2016-09-26 15:08

#93227: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce atd..... 

 Ale je to tak jak píši. O tom Banderovi a Juščenkovi si to dohledejte, já to za vás dělat nebudu. Ale v Evropě se mnohé věci z té oblasti nikterak hlasitě neprobíraj a na veřejnoprávních médiích už vůbec. Třeba takové řádění pedofilního ukrajinského SS batalionu zvaném "Tornádo", jak kradli a znásilňovali děti. Holčičku usouložili prasata k smrti. Ale to by "tažení ve jménu demokracie" utrpělo škraloupek že?

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#93254 Re: Re: Re:

2016-09-26 15:14

#93252: - Re: Re:  

 Ty jsi penčku brepta. V této diskusi byli uvedeny asi dvě no-go zóny a ani jedna z nich nikdy žádnou no-go zónou nebyla. Nic takového totiž v Evropě skutečně není. 

No-go zóny byly svého času uváděny v průvodcích např. v NY a byly takto označeny administrativou daných měst. 

Dnes by taková věc byla určena vyhláškou města a tedy byla jasně stanovena jako nebezpečná zóna a byla taková věc snadno dohledatelná. 

Neznáš žádné takové místo a tvé příšpěvky jsou jen ubodou ruskou propagadnou. 


Nepřihlášený uživatel

#93255 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce atd....

2016-09-26 15:15

#93253: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce atd..... 

 Nikoliv, není to tak, mimo jiné proto, že bys prostě přesně věděl, kdy se tak stalo, jak bylo o tom hlasováno v parlamentu Ukrajiny, kdo tak hlasoval atd. Nevíš nic, nejsi schopen to dohledat a tedy se nic takového ani nestalo. 

Směšné na tvém vyžívání se v hrůzách a vytváření dojmu, že se něco takového stalo je to, že i kdyby se taková věc během války stala a skutečně se během válek takové odporné zrůdy jako jsi ty aktivizují, je to velmi obtížně doložitelné a prokazatelné, viz. soud v Haagu a tamné protokoly o hrůzách občanské války v Jugoslávii. 

Tedy si to ruský propagandisto prostě vymýšlíš. 


Nepřihlášený uživatel

#93256 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce atd

2016-09-26 16:48

#93255: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce atd.... 

 Ne ne, s těmi dobytky byl nakonec v Kyjevě i soud, mělo by to být dohledatelné na ukrajinských zdrojích, ale vraťme se k otázce snahy o vytěsnění ruského jazyka z úřadů a ze škol. Ta byla na Ukrajině jednoduše téměř od začátku a když si představíte oněch 40 procent ruskojazyčného obyvatelstva, jak sám píšete, při totální pasivitě RF (což by si havlisté asi přáli), by došlo na Ukrajině k etnickým čistkám takového rozsahu proti ruskojazyčnému obyvatelstvu, že se o tom ani v bývalé Jugoslávii nikomu snad nezdálo. A nejde o to, že by ony oligarchy vytvořené a sponzorované kárné bataliony nebyly hnány v rámci udržení zdravě vypadající politické fasády ukrajinského režimu rovněž k jakési odpovědnosti (totiž kvůli RF a dohodám v Minsku), ale o to, že to naše média zamlčují.

 

 

 

 

   

Josef Lada

#93257

2016-09-26 17:47

Havel do pekla zajel. 


Nepřihlášený uživatel

#93258

2016-09-26 18:55

Kdyby existovalo OSN v roce 1942, ostře by kritizovalo Rusko, že vojákům wehrmachtu obklíčeným ve Stalingradu neposkytuje jídlo, oblečení, stravu a lékařskou pomoc. Naopak, humanitární tankový konvoj poslaný polním maršálem Mansteinem byl brutálně rozprášen na řece Myškova. Jedná se ruský válečný zločin, prohlásil by generální tajemník OSN.


Nepřihlášený uživatel

#93259

2016-09-26 19:14

Každý rok se scházíme před budovou Velvyslanectví srbské republiky v Praze v Mostecké ulici, abychom si společně připomněli oběti bombardovací agrese armád NATO proti "malé" Jugoslávii - proti Černé Hoře a Srbsku. Od března do června 1999 letouny NATO bez mandátu OSN napadaly nejen vojenské, ale i civilní cíle, zabíjely nevinné civilisty - starce, ženy a děti. Ničily infrastrukturu země, továrny, televizní stanice a vysílače, silnice, železnice, mosty, sídliště. Zemi zamořily vystřílenou municí s ochuzeným uranem. Při bombardování byly použity i zakázané zbraně - např. kazetové bomby. Letectvo NATO se tak připojilo k gangsterské UČK, na stranu genocidních vrahů, etnických čističů, narkomafie a obchodníků s lidskými orgány.

Celá agrese byla dokonána okupací jihosrbské provincie Kosovo a Metochije. Bylo vyhnáno téměř všechno nealbánské obyvatelstvo - Srbové, Aškaliové, Romové, Egypčané, Chorvaté, Turci, Čerkezové a další. Jejich domy byly vypleněny, vyrabovány a spáleny. Nemovitý majetek je dodnes albánskými uchvatiteli uzurpován, vyhnaní lidé se na své majetky nemohou vrátit a práva se na dnešním Kosovu nedoberete.


Nepřihlášený uživatel

#93260 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce

2016-09-26 19:20

#93256: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce atd 

 Vždyť si jen vymýšlíš hovadiny, někde si na rusácké propagandě přečteš nějakou hloupost a vydáváš to za realitu. Když máš dohledat, jestli to realitou být může, tak si v koncích. 

Rusové a Rusko rozpoutalo na Ukrajině krveprolití, nebyli to Ukrajinci.  Stále dokola platí má posloupnost událostí, kterou nejsi schopen doplnit či dokonce vyvrátit, že by se cokoliv z toho, co uvádím nestalo nebo by se mělo stát jinak. 

Tedy problém je v ukradení Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny Ruskem, to je příčina potíží Ukrajiny, nikoliv to, že občané vyjádřili občanskou neposlušností nesouhlas s tím, že Janukovič tahal Ukrajinu do závislosti na Rusku. 

Tvoje spekulace o tom, že by cosi "bylo" co se i přesto, že Rusové na východě Ukrajiny rozpoutali válku, nestalo, je naprosto čistá fabulace - tedy ruská propaganda. 

Na Ukrajině by žádná válka nebyla, pokud by Rusko neukradlo Krym a neukradlo dokonce i část východní Ukrajiny. Je naprosto jasné, že příčina není na Ukrajině, ale v Rusku.  Je to mimo jiné o proto, že administrativa Ukrajina byla a je funkční a je schopna dokonce vzdorovat takovému agresorovi jakým je Hitlerovo (Putinovo) Rusko. 

 


Nepřihlášený uživatel

#93261 Re:

2016-09-26 19:23

#93259: -  

 Možná byste si také měli připomínat zavražděné při obléhání Sarajeva a pak by to dávalo daleko větší smysl. 

 


Nepřihlášený uživatel

#93262 Soudruh Zemanovec Pecina je pan "podnikatel" :-)

2016-09-26 19:27

Exministr vnitra Pecina kupuje podíl
v ‚Topolánkově‘ VAE Controls Group


Nepřihlášený uživatel

#93263 Re:

2016-09-26 19:30

#93258: -  

 Je to snad nějaký neotřelý pohled na OSN z rusákova? 


Nepřihlášený uživatel

#93264 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zved

2016-09-26 20:11

#93260: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce 

 Bohužel, ale ani Ukrajina není bez šovinismu, tudíž by se zjevně k etnickým čistkám uchýlila. Proč by měla být čímsi lepším než Srbsko? Zvláště při adoraci primitivních vrahů a nacistů formovaných potažmo nacistickým Abwehrem, jako byli pánové Bandera a jeho souputníci? Vzhledem k hysterické podobě událostí na Majdanu bylo i logické, že se obyvatelstvo na východě Ukrajiny chopilo zbraní a chtělo se bránit. Protiteroristická operace s houfováním raketometů, náletů SUček a shazováním kazetové munice, či řádění oligarchy financovaných a formovaných batalionů situaci rovněž neprospěloy. Čili co bych vám měl ještě více dohledávat? S krveprolitím, řáděním se zápalnými lahvemi a oháněním se kalašnikovem v ukrajinském parlamentu nezačali Rusové! Tedy hovadinami jsou zjevně spíš Vaše příspěvky.

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#93265 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů,

2016-09-26 20:25

#93264: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zved 

 Pořád dokola žvaníš hlouposti. Na státní úrovni nebyl a ani dnes, přestože Rusko a jistě i část Rusů - Ukrajinců rozpoutali válku na východě Ukrajiny, neexistuje žádná nevraživost vůči Rusům na Ukrajině a dokonce ani není prakticky možné rozpoznat etnického Rusa od Ukrajince. 

Na Majdanu se žádná histerie nekonala, ale Janukovič využíval velmi podivné figury - pro které dokonce existuje speciální termín - titušky - neoznačené ozbrojené podivné lidi, kteří napadali občany a vyvolávali konflikty. Byla také použita velmi podivná armáda zděděné po rusech - omon. To je věc naprosto absurdní. Mluvit tedy o histerii demonstrantů, kdy dnes je naprosto evidentní, že Janukovič byl nejen ekonomickým zločincem, je mírně řečeno hloupost. 

Zatím si nedohledal vůbec nic, žádné datum přiřazené konkrétní události zařazené do posloupnosti událostí na Ukrajině.  

Jen tupě žvaníš o tom, co by se mohlo a co by bývalo bylo, kdyby zrovna tohle a tamto. 


Nepřihlášený uživatel

#93266 Tohle jsou Spojené státy!

2016-09-26 20:31

Hubbleův teleskop objevil na měsíci Europa stopy obřích vodních gejzírů


Nepřihlášený uživatel

#93267 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových lis

2016-09-26 21:49

#93265: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů,  

 Vaše jakási "chronologická" posloupnost kterou jste uvedl je ale bezpodstatná. Nelze jen tak beze všeho násilně svrhnout legitimně zvoleného zástupce tímto brutálním způsobem, jenom proto, že nesplnil slib související z asociační dohodou. Kdyby mělo být všem politikům usilováno za něco takového o život, jako tomu bylo v případě Janukoviče, jak by asi dopadli lidé, jako byl Havel, Merklová, Junkers a podobné slibotechny, co lidem zamlčeli, že s Evropy bude islamistický průchoďák, kdyby i na ně měla být uplatňován podobný přístup, jako k Janukovičovi zaujali Majdanisté? (Když si najali na špinavou práci například Olexandra Muzička, Dudajevovýho bodigárda a  vraha mladých ruských zajatců) Asi by je dav musel upálit na hranici! Jenže oba víme, že takový přístup je prostě nepřijatelný, tak jaké si zde pořád vynucujete datum? A k čemu? Nikdy jem Vám žádné neslíbil:-)

 

 

 

 

Jakub Janda

#93268 Re: Re: Re: Re:

2016-09-27 01:38

#93250: - Re: Re: Re:  

 Klidně ti ho pak ještě za odměnu vykouřím! Mám bohatý zkušenosti...


Nepřihlášený uživatel

#93269 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových

2016-09-27 04:57

#93267: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových lis 

Jestli sis nevšiml, Janákovič utekl k okupantu psát zvací dopis. Poslouponost událostí je v naprostém pořádku. Dokaž, že se události takto nestaly a nenavazovaly na sebe. 

Janukovič byl zvolen proto, že přislíbil podepsat asociační dohodu s EU, místo toho podepsal cosi o čem nejspíše ani parlament Ukrajiny nevěděl, že se dojednává, s Ruskem. 

Občané v takové situaci nemají žádnou jinou možnost, než vyjít do ulic. 

Janukovič si "usilování o život" naprosto evidentně vymyslel. Svět je plný zločinců - politiků, kteří uprchli ze své země s tím, že jim "bylo usilováno o život". Problém je ovšem v tom, že pokud by se občané skutečně rozhodli, že mu budou usilovat o život, neunikl by. Tedy to co žvaní lhář, zloděj, podvodník Janukovič je nepodstatné.

Ty snad věříš zloději utíkajícímu ze zlatnictví, že utíká proto, že mu neozbrojený zlatník usiluje o život? Ty jsi snad idiot?

Ty snad věříš lháři Milošovi Zemanovi, že není zloděj, když 14 mld. z privatizace MUS má dnes v hotovosti švýcarská vláda a více jak 100 mld. dluh Ruska v ČR, jehož uznání vymohly minulé vlády, Zeman kamsi "prodal" za neznámo kolik a neznámo kam, neboť vlastní usnesení vlády je dodnes "tajné". 

Tedy Miloš Zeman jen těmito dvěma zlodějnami stát (tedy dle ústavy nás občany) o více jak 100 mld. korun, proto jej také Rusové dopravili na Hrad. 

Pokud se rozhodne milion lidí překročit hranice, tak je překročí. Nikdo a nic jim v tom nezabrání, neboť zahnat je do moře nebo postřílet na hranicích je zločin proti lidskosti. 21.8.1968 sem přiskálo 500 000 rusáků a pokud by sem přiskákali dokonce bez zbraní, nikdo by je také z oblohy nesestřelil.

Západní politici tedy stav migrace řeší velmi odpovědně a co více, také se jim jej podařilo z velké části vyřešit. Tedy znovu, Miloš Zeman je to hovado, které generuje extrémismus a proč to dělá je evidentní, slušní, mravní a kulturní lidé se se Zemanem potkávat nechtějí a už vůbec nechtějí pro něj pracovat, proto se obklopil bandou ruských a čínských agentů, jak to dělá celý život. 


Nepřihlášený uživatel

#93270 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-27 05:27

#93268: Jakub Janda - Re: Re: Re: Re:  

 Zeman s Ovčáčkem by jistě o tvých zkušenostech mohli barvitě vyprávět. Nebo si snad myslíš, že si soudruh Miloš Zeman na Hradě vydržuje soudruha Ovčkáčka i z mých daní jen proto, aby opakoval ty jeho debility? 

Tedy své debilní příspěvky nasměruj na soudruh Ovčáčka, tam jistě uspěješ. 


Nepřihlášený uživatel

#93271 Čeští hlasující sledovali debatu v přímém přenosu :-)

2016-09-27 06:49

To je opravdu velmi zábavná anketa na idnes, voliči Miloš Ejakuláta Zemana hlasují pro Trumpa, přestože by nerozuměli jedinému slovu, kdyby se i na debatu skutečně dívali :-), natož aby voliči Miloše Zemana  chápali smysl vět. 

Clintonová v první debatě deklasovala Trumpa, ukázal průzkum CNN


Nepřihlášený uživatel

#93272

2016-09-27 07:23

Clinton se úspěšně stylizuje do role Mamky z Futuramy.


Nepřihlášený uživatel

#93273 Re: Ruská propaganda logicky dokáže napsat cokoliv a vidět i to, co není :-).....

2016-09-27 07:30

#93272: -  

 .....proto je to přece ruská propaganda a ne např. informování o tom, co se v Rusákově skutečně děje. 


Nepřihlášený uživatel

#93274 Soudruh soukmenovec Konvička se opravdu vyvedl.....

2016-09-27 07:33

Konvička: Spojením protiislámských hnutí získáš 60 milionů, řekl mi Bárta

Konvička je idiot, že takovým blábolům dokázal uvěřit - jeho sjednocené "hnutí" s nulovým programem zaměřené proti 500 lidem, hlásících se k islámu v ČR by muselo mít podporu a počet poslanců jako komunisté, aby se dostali k 60 mil. korun :-). 

....oni se teď navzájem budou obviňovat z toho, že politiku dělají kvůli státním příspěvkům na hlas u voleb, na poslance, na stranu, to je panečku partička zločinců, zneužívající demokracii. 


Nepřihlášený uživatel

#93275 Re:

2016-09-27 07:47

Proto volím SPD s Okamurou, jediná možná volba.