MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#93255 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce atd....

2016-09-26 15:15

#93253: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce atd..... 

 Nikoliv, není to tak, mimo jiné proto, že bys prostě přesně věděl, kdy se tak stalo, jak bylo o tom hlasováno v parlamentu Ukrajiny, kdo tak hlasoval atd. Nevíš nic, nejsi schopen to dohledat a tedy se nic takového ani nestalo. 

Směšné na tvém vyžívání se v hrůzách a vytváření dojmu, že se něco takového stalo je to, že i kdyby se taková věc během války stala a skutečně se během válek takové odporné zrůdy jako jsi ty aktivizují, je to velmi obtížně doložitelné a prokazatelné, viz. soud v Haagu a tamné protokoly o hrůzách občanské války v Jugoslávii. 

Tedy si to ruský propagandisto prostě vymýšlíš. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93256 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce atd

2016-09-26 16:48:07

#93255: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce atd.... 

 Ne ne, s těmi dobytky byl nakonec v Kyjevě i soud, mělo by to být dohledatelné na ukrajinských zdrojích, ale vraťme se k otázce snahy o vytěsnění ruského jazyka z úřadů a ze škol. Ta byla na Ukrajině jednoduše téměř od začátku a když si představíte oněch 40 procent ruskojazyčného obyvatelstva, jak sám píšete, při totální pasivitě RF (což by si havlisté asi přáli), by došlo na Ukrajině k etnickým čistkám takového rozsahu proti ruskojazyčnému obyvatelstvu, že se o tom ani v bývalé Jugoslávii nikomu snad nezdálo. A nejde o to, že by ony oligarchy vytvořené a sponzorované kárné bataliony nebyly hnány v rámci udržení zdravě vypadající politické fasády ukrajinského režimu rovněž k jakési odpovědnosti (totiž kvůli RF a dohodám v Minsku), ale o to, že to naše média zamlčují.