MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#93256 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce atd

2016-09-26 16:48

#93255: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce atd.... 

 Ne ne, s těmi dobytky byl nakonec v Kyjevě i soud, mělo by to být dohledatelné na ukrajinských zdrojích, ale vraťme se k otázce snahy o vytěsnění ruského jazyka z úřadů a ze škol. Ta byla na Ukrajině jednoduše téměř od začátku a když si představíte oněch 40 procent ruskojazyčného obyvatelstva, jak sám píšete, při totální pasivitě RF (což by si havlisté asi přáli), by došlo na Ukrajině k etnickým čistkám takového rozsahu proti ruskojazyčnému obyvatelstvu, že se o tom ani v bývalé Jugoslávii nikomu snad nezdálo. A nejde o to, že by ony oligarchy vytvořené a sponzorované kárné bataliony nebyly hnány v rámci udržení zdravě vypadající politické fasády ukrajinského režimu rovněž k jakési odpovědnosti (totiž kvůli RF a dohodám v Minsku), ale o to, že to naše média zamlčují.

 

 

 

 

   

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93260 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce

2016-09-26 19:20:49

#93256: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce atd 

 Vždyť si jen vymýšlíš hovadiny, někde si na rusácké propagandě přečteš nějakou hloupost a vydáváš to za realitu. Když máš dohledat, jestli to realitou být může, tak si v koncích. 

Rusové a Rusko rozpoutalo na Ukrajině krveprolití, nebyli to Ukrajinci.  Stále dokola platí má posloupnost událostí, kterou nejsi schopen doplnit či dokonce vyvrátit, že by se cokoliv z toho, co uvádím nestalo nebo by se mělo stát jinak. 

Tedy problém je v ukradení Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny Ruskem, to je příčina potíží Ukrajiny, nikoliv to, že občané vyjádřili občanskou neposlušností nesouhlas s tím, že Janukovič tahal Ukrajinu do závislosti na Rusku. 

Tvoje spekulace o tom, že by cosi "bylo" co se i přesto, že Rusové na východě Ukrajiny rozpoutali válku, nestalo, je naprosto čistá fabulace - tedy ruská propaganda. 

Na Ukrajině by žádná válka nebyla, pokud by Rusko neukradlo Krym a neukradlo dokonce i část východní Ukrajiny. Je naprosto jasné, že příčina není na Ukrajině, ale v Rusku.  Je to mimo jiné o proto, že administrativa Ukrajina byla a je funkční a je schopna dokonce vzdorovat takovému agresorovi jakým je Hitlerovo (Putinovo) Rusko.