MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#93260 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce

2016-09-26 19:20

#93256: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce atd 

 Vždyť si jen vymýšlíš hovadiny, někde si na rusácké propagandě přečteš nějakou hloupost a vydáváš to za realitu. Když máš dohledat, jestli to realitou být může, tak si v koncích. 

Rusové a Rusko rozpoutalo na Ukrajině krveprolití, nebyli to Ukrajinci.  Stále dokola platí má posloupnost událostí, kterou nejsi schopen doplnit či dokonce vyvrátit, že by se cokoliv z toho, co uvádím nestalo nebo by se mělo stát jinak. 

Tedy problém je v ukradení Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny Ruskem, to je příčina potíží Ukrajiny, nikoliv to, že občané vyjádřili občanskou neposlušností nesouhlas s tím, že Janukovič tahal Ukrajinu do závislosti na Rusku. 

Tvoje spekulace o tom, že by cosi "bylo" co se i přesto, že Rusové na východě Ukrajiny rozpoutali válku, nestalo, je naprosto čistá fabulace - tedy ruská propaganda. 

Na Ukrajině by žádná válka nebyla, pokud by Rusko neukradlo Krym a neukradlo dokonce i část východní Ukrajiny. Je naprosto jasné, že příčina není na Ukrajině, ale v Rusku.  Je to mimo jiné o proto, že administrativa Ukrajina byla a je funkční a je schopna dokonce vzdorovat takovému agresorovi jakým je Hitlerovo (Putinovo) Rusko. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93264 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zved

2016-09-26 20:11:07

#93260: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce 

 Bohužel, ale ani Ukrajina není bez šovinismu, tudíž by se zjevně k etnickým čistkám uchýlila. Proč by měla být čímsi lepším než Srbsko? Zvláště při adoraci primitivních vrahů a nacistů formovaných potažmo nacistickým Abwehrem, jako byli pánové Bandera a jeho souputníci? Vzhledem k hysterické podobě událostí na Majdanu bylo i logické, že se obyvatelstvo na východě Ukrajiny chopilo zbraní a chtělo se bránit. Protiteroristická operace s houfováním raketometů, náletů SUček a shazováním kazetové munice, či řádění oligarchy financovaných a formovaných batalionů situaci rovněž neprospěloy. Čili co bych vám měl ještě více dohledávat? S krveprolitím, řáděním se zápalnými lahvemi a oháněním se kalašnikovem v ukrajinském parlamentu nezačali Rusové! Tedy hovadinami jsou zjevně spíš Vaše příspěvky.