MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#93264 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zved

2016-09-26 20:11

#93260: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zvedavce 

 Bohužel, ale ani Ukrajina není bez šovinismu, tudíž by se zjevně k etnickým čistkám uchýlila. Proč by měla být čímsi lepším než Srbsko? Zvláště při adoraci primitivních vrahů a nacistů formovaných potažmo nacistickým Abwehrem, jako byli pánové Bandera a jeho souputníci? Vzhledem k hysterické podobě událostí na Majdanu bylo i logické, že se obyvatelstvo na východě Ukrajiny chopilo zbraní a chtělo se bránit. Protiteroristická operace s houfováním raketometů, náletů SUček a shazováním kazetové munice, či řádění oligarchy financovaných a formovaných batalionů situaci rovněž neprospěloy. Čili co bych vám měl ještě více dohledávat? S krveprolitím, řáděním se zápalnými lahvemi a oháněním se kalašnikovem v ukrajinském parlamentu nezačali Rusové! Tedy hovadinami jsou zjevně spíš Vaše příspěvky.

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93265 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů,

2016-09-26 20:25:40

#93264: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zved 

 Pořád dokola žvaníš hlouposti. Na státní úrovni nebyl a ani dnes, přestože Rusko a jistě i část Rusů - Ukrajinců rozpoutali válku na východě Ukrajiny, neexistuje žádná nevraživost vůči Rusům na Ukrajině a dokonce ani není prakticky možné rozpoznat etnického Rusa od Ukrajince. 

Na Majdanu se žádná histerie nekonala, ale Janukovič využíval velmi podivné figury - pro které dokonce existuje speciální termín - titušky - neoznačené ozbrojené podivné lidi, kteří napadali občany a vyvolávali konflikty. Byla také použita velmi podivná armáda zděděné po rusech - omon. To je věc naprosto absurdní. Mluvit tedy o histerii demonstrantů, kdy dnes je naprosto evidentní, že Janukovič byl nejen ekonomickým zločincem, je mírně řečeno hloupost. 

Zatím si nedohledal vůbec nic, žádné datum přiřazené konkrétní události zařazené do posloupnosti událostí na Ukrajině.  

Jen tupě žvaníš o tom, co by se mohlo a co by bývalo bylo, kdyby zrovna tohle a tamto.