MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#93265 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů,

2016-09-26 20:25

#93264: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů, zved 

 Pořád dokola žvaníš hlouposti. Na státní úrovni nebyl a ani dnes, přestože Rusko a jistě i část Rusů - Ukrajinců rozpoutali válku na východě Ukrajiny, neexistuje žádná nevraživost vůči Rusům na Ukrajině a dokonce ani není prakticky možné rozpoznat etnického Rusa od Ukrajince. 

Na Majdanu se žádná histerie nekonala, ale Janukovič využíval velmi podivné figury - pro které dokonce existuje speciální termín - titušky - neoznačené ozbrojené podivné lidi, kteří napadali občany a vyvolávali konflikty. Byla také použita velmi podivná armáda zděděné po rusech - omon. To je věc naprosto absurdní. Mluvit tedy o histerii demonstrantů, kdy dnes je naprosto evidentní, že Janukovič byl nejen ekonomickým zločincem, je mírně řečeno hloupost. 

Zatím si nedohledal vůbec nic, žádné datum přiřazené konkrétní události zařazené do posloupnosti událostí na Ukrajině.  

Jen tupě žvaníš o tom, co by se mohlo a co by bývalo bylo, kdyby zrovna tohle a tamto. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93267 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových lis

2016-09-26 21:49:08

#93265: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Při čtení aeronetu, parlamentních putinových listů,  

 Vaše jakási "chronologická" posloupnost kterou jste uvedl je ale bezpodstatná. Nelze jen tak beze všeho násilně svrhnout legitimně zvoleného zástupce tímto brutálním způsobem, jenom proto, že nesplnil slib související z asociační dohodou. Kdyby mělo být všem politikům usilováno za něco takového o život, jako tomu bylo v případě Janukoviče, jak by asi dopadli lidé, jako byl Havel, Merklová, Junkers a podobné slibotechny, co lidem zamlčeli, že s Evropy bude islamistický průchoďák, kdyby i na ně měla být uplatňován podobný přístup, jako k Janukovičovi zaujali Majdanisté? (Když si najali na špinavou práci například Olexandra Muzička, Dudajevovýho bodigárda a  vraha mladých ruských zajatců) Asi by je dav musel upálit na hranici! Jenže oba víme, že takový přístup je prostě nepřijatelný, tak jaké si zde pořád vynucujete datum? A k čemu? Nikdy jem Vám žádné neslíbil:-)