MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#93351 Re: Re: propaganda

2016-09-28 06:54

#93282: - Re: propaganda 

 

 Kde to vidíš na time http://time.com

CNBC

Live: European stocks rise as markets cheer Clinton's lead over Trump

Co tam máš dál rusácký trotle? 


Nepřihlášený uživatel

#93352 Re: Re:

2016-09-28 06:55

#93281: - Re:  

 

Tak to byl opravdu přímo umělec geniální :-). 

Jedním ze způsobů, jak rozpoznat umění od kýče je i počet alterací uměleckého díla, která znikla, ale obávám se, že je to na tebe příliš složítá myšlenka :-). 

Ke skvělé performance "rudé komunistické trenky nad Hradem" žádná alterace dosud nevznikla. Performance navíc soudními procesy a vyjádřeními soudruhů Ovčáčka, Zemana a mnohých dalších dále pokračuje a má svůj smysl, neboť smyslem umění je i hledat cesty jak "z toho ven" tedy v tomto případě z odporného komunisticko-nacistického marsmu, který je aktuálně nyní na Hradě. 


Nepřihlášený uživatel

#93353 Německo "omezilo" instalaci obnovitelných větrných zdrojů na 2,8 GW výkonu ročně.....

2016-09-28 06:57

.....Temelín pro srovnání má výkon 2,1 GW a ročně vyrobí 13 000 GWh elektrické energie, tedy funguje cca 270 dnů z roku, tedy podobně jako větrné elektrárny v Německu. Je také dobré říci, že Německo je cca osmkrát větší než ČR. 

V ČR v loňském ani letošním roce nebude instalování žádný validní obnovitelný zdroj elektrické energie.  Tedy produktivita této země a vlády je v této konkrétní oblasti rovna čisté nule a to zdaleka není jediná oblast, kde máme jako celek produtivitu nulovou. 

Německo také dále ročně instaluje dalších 800 MW FVE....

Výroba elektřiny v Temelíně se opět nerozjede. Tentokrát za to mohou parní ucpávky na turbíně


Nepřihlášený uživatel

#93354 Miloš Zeman střižený StBákem Andrejem Burešem ve velkém světě?

2016-09-28 06:58

"Nicméně už v první třetině souboje Trump začal skákat do řeči nejen Clintonové, ale i moderátorovi Lesteru Holtovi. Od této chvíli už připomínal Trumpa, jakého si pamatujeme z debat během primárek."


Nepřihlášený uživatel

#93355 Re: Re: Re: První podvod Hillary Clinton!!!

2016-09-28 07:51

#93339: pan Hnedy - Re: Re: První podvod Hillary Clinton!!! 

 To je pořádná hovadina. 

USA nikdy neměly a nemají program na školení teroristů na rozdíl od Rusáků, kteří na konci osmdesátých let vyškolili tisice teroristů z arabského světa  školili je dokonce i v ČR, proto je to naprosto jasný fakt, neboť archivy StB byli otevřeny a je možné kdykoliv zjistit, kdo byl školen v např. i v Zastávce u Brna. Krytí těmto zločincům poskytovalo "studium vysoké školy".  Těmto lidem je dnes kolem padesáti let a chtějí své znalosti uplatnit, přičem mnozí je uplaťňovali např. v administrativě Asada, ale jistě byli i jsou u dalších diktátorů v arabském světě. 

To, že je Rusko zemí neuvěřitelně zanedbanou po všech stránkách - kulturně, mravně i znalostně je naprosto evidentní, o tom není ani těch nejmenších pochybností, když jen do USA loni utelko 300 000 vysokoškoláků a to jen legálně. Rusko masivně vymírá, má děsivě nemocnou a neléčenou populaci a ještě jim utíkají vysokoškoláci. 

Ty znáš jediný propagandistický server USA v češtině nebo jiném evropském jazyku, tedy server, na kterém by se vytvářely lži o USA a např. Rusku? 

Na druhou stranu tu eixtují desitky serverů ruské propagandy, které šíří neuvěřitelné lži o západní demokracii, počínaje Putinovými listy (PL), Aeronet, pravdive, blisty, svetlokolemnas, a mnoho a mnoho dalších, stačí využít google a nechat si vyhledat typickou lež ze sputniku, kterou následně převezme celá řada serverů v češtině. Takových seznamů z googlu je v této diskusi již publikováno mnoho. 

haiku
Nepřihlášený uživatel

#93356

2016-09-28 09:00

Prochází Lotyš prázdnou Rigou s prázdnou taškou v ruce. Nepamatuje si, jestli jde na nákup, nebo z něj.


Nepřihlášený uživatel

#93357

2016-09-28 09:19

Sv. Václave zbav nás kolaborantů jež sem zvou vetřelce za mrzký jidášský peníz


Nepřihlášený uživatel

#93358

2016-09-28 09:38

Nou passarant Šapirovci!


Nepřihlášený uživatel

#93359 Vše nejlepší k dnešním narozeninám, Miloši!

2016-09-28 09:41

Tví voliči Ti přejí vše nejlepší, hodně štěstí, politických úspěchů a hlavně toho zdravíčka, abys mohl stejně svědomitě a při plné síle vykonávat prezidentský mandát i ve druhém funkčním období !!

 

  _   _     _  # # # # _   _      _   _   _   # # # #

  _ _   # # # # # #  # # _   _   _   # # #  # #  #  #  #

  _ # # # # # # # #  #  # _   _ # # # # # #  #  #  #  #

  # # # # # # # # # # # # # # # # #  #  #  # # #  #  #

  # # # # # # # # # # # # # # # #  # #  # #  #  #  #  #

  _ # # # # # # # # # # # # # #  #  #  # #  # #  #  #

  _   _ # # # # # # # # # # # # #  #  #  # #  #  # #

  _ _   _     # # # # # # # # # #  # #  # #  #  # #

  _   _   _   _   _   # # # # # # # #  # #  #  #

  _   _   _   _   _   _   _ # # # # #  #  #

  _ _   _   _   _   _   _   _     # #  #

  _   _   _   _   _   _   _   _   _ #

Volíme SPD

#93360

2016-09-28 09:51

Tak a je to tady. Půl miliardy korun půjde na integraci 6 000 (šest tisíc) nových imigrantů do České republiky v následujících třech letech. Právě o tom rozhodla vláda premiéra Bohuslava Sobotky a vicepremiéra a ministra financí Andreje Babiše. Toho Andreje Babiše, který nyní v rámci předvolební kampaně objíždí republiku a ujišťuje lidi, že je proti přijímání imigrantů. Lhaní této vlády opravdu přesahuje všechny meze. Vyzývám občany, aby se nedali zase obelhat! Přijďte za měsíc 7.a 8.října ke krajským a senátním volbám a podpořte naše hnutí Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD). My říkáme jasně: PENÍZE NAŠIM LIDEM, NE IMIGRANTŮM! A prosazujeme konzistentně NULOVOU TOLERANCI NEZÁKONNÉ MIGRACE.


Nepřihlášený uživatel

#93361 Re:

2016-09-28 09:53

od kdy existují Ukrajinci? Až od roku 1991, aby se mohli vykroutit z bolševismu i z naší okupace.

Jakub Janda

#93362 Re: Miloš Zeman střižený StBákem Andrejem Burešem ve velkém světě?

2016-09-28 09:53


Nepřihlášený uživatel

#93363 Re: Re: Re: Re: První podvod Hillary Clinton!!!

2016-09-28 10:00

#93355: - Re: Re: Re: První podvod Hillary Clinton!!! 

 Blisty jsou příkladem protiruské propagandy, také štvavý server Neovlivní, protiruské propagandistické buzerantské centrum "Knihovna Václava Havla", redakce komentářů zahraniční politiky na ČT, všechny bakalovinou zamořené servery..... konec konců miliony prozápadních propagandistických serverů které nikdy neukončili studenou válku na poli války infomační...  Morálně zanedbaným teritoriem je území, odkud také Soros sponzoruje hnutí LGBT (zářný příklad), nebo i území US zastupitelství u nás? Veřejně USA žádný program pro školení teroristů nepresentují a tomá každému stačit? Hezoučké...

 

 

Kníše Khárl

#93364 Re: Vše nejlepší k dnešním narozeninám, Miloši!

2016-09-28 10:05

#93359: - Vše nejlepší k dnešním narozeninám, Miloši! 

 Thaky pšeji fšechno nejuepší, flastně nejchorší k tfým nahoseninám Miloši. I po těch letech sem se pošád nespokojil s mou puhrou fe folbách, Bilderberch mi phesidentský post slíbil a tohle byla ot tebe podpásofka, takše můj panášek Khalousek do tebe bude pošát šit, to máme my podfratný khrysy s prašských kafáren fe sfyku.


Nepřihlášený uživatel

#93365 Re:

2016-09-28 10:08

#93360: Volíme SPD -  

 Já i celá moje rodina dáme hlas SPD+SPO. Jediná správná volba v té nepřeberné plejádě kolaborantů, zrádců, korupčníků, zaprodaných bezpáteřních sviní, mamonistických mafiánů a politických nicek!


Nepřihlášený uživatel

#93366

2016-09-28 10:35

S Havlem jsme vykročili na trnitou cestu od vlády bolševiků k vládě přebarvených bolševiků, od totality k totalitě a kruh se pomalu uzavírá. Máme v jistých ohledech sice více svobody, můžeme podnikat i svobodně cestovat, jinde se ale stále více utahuje a pomalu směřujeme k diktatuře přebarveného bolševika který se pomalu zmocňuje všeho a z nás si dělá své pohůnky.

Havel nás zaprodal, ostatně zvolen byl bolševickým parlamentem. Na jednu stranu vystupoval jako disident a antikomunista, v reálu se neštítil s komunisty přátelit i obchodovat - Čalfa, Junek.... Ostatně stejně tak se jeho rodiče přátelili z nacisty.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#93367 Re: Re: První podvod Hillary Clinton!!!

2016-09-28 10:51

#93288: - Re: První podvod Hillary Clinton!!! 

 Sám jsi zavirovanej, ukrajinskej buzerantskej aidsáku a syfláku. :)))


Nepřihlášený uživatel

#93368

2016-09-28 11:20

V Evropě dnes neexistuje demokracie, nýbrž sluníčkářská diktatura financovaná zčásti Sorosem a podobnými padouchy, z větší části nedobrovolně daňovými poplatníky. Ačkoli minimálně 90 % obyvatelstva nechce žít v jednom státě s muslimy, Cikány ap., je obyvatelstvo ustavičně peskováno jakousi samozvanou "morálně nadřazenou" menšinou ve jménu "lidských práv", která neomarxistickým způsobem infiltrovala státní instituce, je mu diktováno, co si má myslet a je touto "morální elitou" okrádáno o své peníze, které jsou používány na podporu nanejvýš škodlivých parasitů, kteří soustavně rozkládají západní civilisaci. Takže žádná demokracie, ale diktatura a zlodějna. Německý autor Thilo Sarrazin to nazval terorem ctnosti a napsal o tom celou knihu. Je otázkou, proč to ona většina obyvatelstva té nepatrné menšině stále trpí. Čím déle bude tato většina pasivní, tím krvavější pak bude následné řešení. Tlak v hrnci totiž stále stoupá a výbuch se nezadržitelně blíží. Tlak nelze zvyšovat donekonečna!


Nepřihlášený uživatel

#93369

2016-09-28 11:21

* uprchlík = nešťastník utíkající ze zemí zasažených válkou (= jakákoli muslimská země v Africe či Asii), zpravidla jde o inženýra, doktora, právníka nebo o člověka toužícího tyto obory studovat v Německu či ve Francii

 

* imigrant = uprchlík, který spáchal zločin, jenž už nešlo ututlat

 

* mladík = uprchlík, který je psychicky nemocný a frustrovaný z toho, že nemůže pracovat, jeho činy nemají nic společného s terorismem či náboženstvím

 

* Moabit = berlínská čtvrť, kde se uprchlíci připravují na plnou integraci do společnosti a zapojení do pracovního procesu, aby nemuseli být závislí na mizerné podpoře necelých tisíc Euro měsíčně (podobně Molenbeek v Bruseli, prakticky celá severní Marseiile...)

 

* Wir schaffen das = Udělala jsem vám průšvih, ale nemějte o mě strach, jsem tak dobře zabezpečená, že mi žádné nebezpečí od vašich nových přátel nehrozí

 

Asenad

#93370

2016-09-28 12:43

Havloidi půjdou bručet za vlastizradu!


Nepřihlášený uživatel

#93371

2016-09-28 12:50

Už se ví, kdo bude Clintonový kouřit čuráka?


Nepřihlášený uživatel

#93372 Re:

2016-09-28 12:56

Už nevím jak vypadal sestřih na havla,ale klidně bych si koupil havelské-Havlovy párky,Havlovu sekanou,Havlův toilet paper,kompletní literární dílo,nějaké artefakty z domova i chaty,moožná vycpanou Ďulu,kuchaři snad vymyslí havloidní guláš,pravdoláskařský RUM atd.Portrét by měli dostávat-povinně všichni svatebčané na radnicích,asi jako v Sev.Korei dostávají odznak Kim Ir Sena.

Havel byl kretén pěstovanej stbákama
Nepřihlášený uživatel

#93373 Re:

2016-09-28 12:57

#93372: -  

 Na Havla = na blbečka. 


Nepřihlášený uživatel

#93374

2016-09-28 16:53


Kölner Stadt-Anzeiger: Syrští teroristé přiznávají pomoc USA!
V naprosto šokujícím rozhovoru pro Kölner Stadt-Anzeiger polní velitel „Džabhat an-Nusra" hovořil o tom, jak USA podporují jeho teroristickou skupinu v boji proti vládě syrského vůdce Bašára Asada.

 



Podle něj jim Američané jim dodali zbraně a poskytují vojenské experty. Materiální a finanční podporu militantům dávají také Turecko, Katar, Saúdská Arábie a Izrael, ačkoli jsou oficiálně považováni za teroristickou organizaci.

„USA podporují (syrskou) opozici, ale ne přímo," řekl v rozhovoru v Aleppu pro Kölner Stadt-Anzeiger válečník Džabhad an-Nusra, syrské odnože Al-Kaidy.

„Ony podporují země, které nás podporují,“ vysvětlil. „Ale stále nejsme spokojeni s jejich podporou. Je třeba, aby nám poskytli high-tech zbraně. Vyhráli jsme bitvy s pomocí raket TOW (protitankové rakety - pozn. red.). Díky nim se nám podařilo vyrovnat síly s režimem. Tanky, jakož i raketomety typu BM, jsme získali z Libye přes Turecko. Režim nás předčí nejen v počtu bojových letadel, raket a odpalovacích zařízení. Ale díky americkým raketám TOW jsme dostali pod kontrolu některé regiony".

Rusko: Podezření, že Spojené státy pomáhají IS se zhmotňuje!

Zároveň Abu al-Ezza tvrdí, že tyto rakety Američané dali jeho skupině „přímo". Uvedl také, že skupině Džabhat an-Nusra pomohli důstojníci z Turecka, Kataru, Saúdské Arábie, Izraele a Ameriky. Radili bojovníkům ohledně využití družic, raket, termovizních kamer a provádění průzkumu. „Včetně Američanů?" zeptal se Jürgen Todenhefer, novinář německého vydání. „Ano,“ řekl velitel. „Například nám bylo řečeno: musíte obsadit a nahradit místo nasazení 47. praporu. Ze Saudské Arábie jsme obdrželi 500 milionů syrských liber. Před zabráním pěchotní školy nám dal Kuvajt 1,5 milionu kuvajtských dinárů, a ze Saúdské Arábie jsme obdrželi 5.000.000 dolarů." Přičemž peníze skupině nerozdaly žádné soukromé osoby, ale vlády těchto států, tvrdí Abu al-Ezza.

„Budeme bojovat, dokud se režim nezhroutí,“ prohlásil velitel. „Budeme bojovat s Ruskem i Západem, protože Západ není na naší straně. Západ nám pouze posílá mudžahedíny, a pomáhá jim se sem dostat. Proč nás Západ nepodporuje opravdově? Máme spoustu bojovníků z Německa, Francie, Británie, Ameriky a všech západních zemí." „Kolik?" ptal se Todenhefer. „Hodně," suše odpověděl Abu al-Ezza.

Řekl také, že jeho skupina nepodporuje příměří v Sýrii, a připravuje rozsáhlý útok proti režimu. Podle něj „Džabhat Fatah al-Sham" neuznává syrskou vládu, ani takzvanou „umírněnou" Svobodnou syrskou armádu. „Naším cílem je svrženi režimu a založení islámského státu podle zákonů islámské šaríe," dodal.

Zástupce „Islámské fronty", kteří se podíleli na jednáních v Ženevě, obvinil ze spolupráce s tajnými službami Západu a zemí Perského zálivu, ve prospěch cizích zájmů.

V reakci na článek německého listu americké ministerstvo zahraničí popřelo, že by an-Nusra poskytlo jakoukoliv pomoc. Mluvčí Mark Toner prohlásil, že ji považuje za teroristickou organizaci a cílem USA je ji zlikvidovat.


Nepřihlášený uživatel

#93375

2016-09-28 17:32


Kaddáfího vlastně zabil tehdejší francouzský prezident Sarkozy
Projekt Muammara Kaddáfího o pan-africké měně založené na zlatě, které Libye v té době vlastnila, je jedním z hlavních důvodů, který vyprovokoval Nicolase Sarkozyho a následně NATO k vojenské intervenci vedoucí ke svržení libyjského vůdce.

 

V nedávno odhalené mailové korespondenci Hillary Clintonové v tzv. "Emailgate Clinton", která v roce 2011 byla ministryní zahraničních věcí, se uvádějí důvody ke svržení Muammara Kaddáfího.

V jednom z mailů z dubna 2011 se můžeme dočíst, že Sarkozyho důvod pro zahájení intervence s podporou NATO proti Kaddáfímu bylo právě zabránit libyjskému vůdci k vytvoření pan-africké měny založené na zlatě, což by podle něj oslabiloo nejen Mezinárodní měnovou soustavu, ale především francouzské zájmy ve všech post-koloniálních ekonomikách, které stále používají CFA frank jako referenční měnu.

CFA frank je měna, kterou používá 12 bývalých francouzských afrických kolonií, ale také Guinea-Bissau (bývalá kolonie Portugalska) a Rovníková Guinea (bývalá španělská kolonie), které společně tvoří měnovou unii. Měna je pevně navázána na euro v poměru 100 CFA franků = 0,152449 euro. Stabilitu eura to příliš neovlivňuje, protože HDP všech 14 států dohromady je nižší než například HDP Slovenska.

"Podle některých tajných informací, vláda Kaddáfího má k dispozici 143 tun zlata, a podobné množství peněz. [...] Toto zlato byly shromážděno před aktuálním povstáním a mělo být použito k vytvoření pan-africké měny, libyjského dináru, podloženého zlatem. Tento projekt by nabídl frankofonním africkým zemím alternativu k CFA franku. Některé dobře informované kruhy potvrdily, že množství libyjského zlata a stříbra má hodnotu více než 7 bilionů dolarů. Francouzská tajná služba objevila tento projekt krátce před vypuknutím současného povstání, a to byl jeden z faktorů, které ovlivnily rozhodnutí prezidenta Nicolase Sarkozyho k útoku proti Libyi. " píše se v mailové poště Hillary Clintonové v dubnu 2011.

Kaddáfí varoval premiéra Blaira před útokem džihádistů na Evropu

A zatímco nám západní média tvrdila, že operace v Libyi byla zaměřena na "záchranu lidi před krvavým diktátorem," e-mail adresované Hillary Clintonová odhaluje další skutečné motivace, které působili na Nicolase Sarkozyho k vojenskému zásahu, píše se v komentáči na francouzském AGORA VOX.