Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#230 Re: Re: Re:

2016-09-30 08:18

#195: Martin Pospíšil - Re: Re:  

SOUDCE VLADIMÍR HERMANN Z OBVODNÍHO SOUDU PRO PRAHU 1 ZPROSTIL OBŽALOBY ISLÁMISTICKÉHO IDEOLOGA SÁŇKU ZA VYDÁNÍ A ŠÍŘENÍ NENÁVISTNÉ KNIHY ZÁKLADY TAUHÍDU!

Hermann argumentoval, že kniha nepropaguje hnutí, ale ideologii a proto se nevejde do škatulky trestního práva. Státní zástupkyně Galková však trvá na tom, že salafismum je hnutí, které vykazuje protidemokratické rysy a ze své podstaty není a nemůže být mírumilovné a na místě se odvolala. Jak dlouho ještě budeme tolerovat společnosti a státu nebezpečné ideové koncepty? Tohle už překračuje všechny meze!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#237 Re: Re: Re: Re:

2016-09-30 23:01:52

#230: - Re: Re: Re:  

 Ten zmrd Hermann je určitě v žoldu Saúdské ambasády! Do kamenolomu s tím kolaborantem!


Nepřihlášený uživatel

#313 Re: Re: Re: Re:

2016-10-04 17:38:39

#230: - Re: Re: Re:  

 co vše tyhle muslimské zrůdy mohou beztrestně dělat, je šílené a to co jim umožňují dementní sluníčkáři v Evropě a jak vše omlouvají, kdo by si mohl to co si dovolují oni u nás - např. vodit se za ruce a líbat se na veřejnosti, chodit minimálně oblečení na veřejnosti, stavět si u nich kostely....nikdo by si to nedovolil, a pokud ano byl by pravděpodobně po smrti, a tahle...nechci urážet zvířata...smí zde vše.... kdo konečně postaví islám u nás mimo zákon, protože je v rozporu s listinou základních lidských práv a svobod a tudíž i s naší ústavou???, Je totiž založen na nerovnosti pohlaví, nerovnosti náboženství, pedofilii a mnohoženství...pryč s muslimy z Evropy s tím středověkým náboženstvím do Evropy nepatří!!!!!!!!