Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR


Nepřihlášený uživatel

#176 Re: Re:

2016-09-27 07:04

#139: Tomáš - Re:  

 Pro zachování kultur je řešením vzájemná izolace. Tím se nenaruší žádná z nich. Dřív, když se obchodovalo, se vyměnilo zboží, něco přibylo tam a něco zase sem a profitovali všichni, ale, aby se hýbalo s národy od "ledničky k ledničce", to nebylo a kultury trvaly věky.

V západním světě technologický vývoj probíhal postupně a jakštak v něm lidé uměli žít, kdež to v tom třetím se za ropu dostala nebezpečná technika a peněžní moc do rukou středověky smýšlejícím národům.

Když by západ vymyslel náhradu za ropu, utlučou se "tam" sami.


Nepřihlášený uživatel

#177 Re:

2016-09-27 07:39

#149: -  

 jo! vypráskat všechny islámce ven, ať se odpalujou u sebe v mešitově!


Nepřihlášený uživatel

#178 Re: Re:

2016-09-27 07:44

#162: - Re:  

 prdele vítačů poznají středověk!

KVZ

#179 Re: Re: Re: 168 hodin dne 25.9.2016

2016-09-27 08:30

#165: Karel - Re: Re: 168 hodin dne 25.9.2016 

 Hlavní führeři rusofobní propagandy jsou bezpochyby Kalousek, Schwarzenberg, Štětina, Bursík, Kocáb, ale v podstatě celá kandidátka TOP 09 slouží jako seznam rusofobů. U zelených to bude lautr to samé. ODS taky vyrukovala před volbami s rusofobním sloganem "patříme na západ, ne na východ", ta reklama je k vidění tuším i zde na peticích. Zkrátka štvaní proti Rusku v pražské kavárně stále letí a jen tak se neomrzí.


Nepřihlášený uživatel

#180 Re: Re: Re: Re: 168 hodin dne 25.9.2016

2016-09-27 08:42

#179: KVZ - Re: Re: Re: 168 hodin dne 25.9.2016 

Souhlasím. Dodal bych ještě vlivné socany - Zaorálek, Hamáček, Dienstbier - a lidovce - Gabal, Pavel Svoboda, Zdeněk Papoušek... Ti všichni jsou choromyslní rusofobové a současná pátá kolona. 


Nepřihlášený uživatel

#181

2016-09-27 10:06

Burgetová

Nepřihlášený uživatel

#182

2016-09-27 10:11

Nehodlám nadále nečinně přihlížet, jak jsou naše ženy znásilňovány gangy cizinců, jak krev našich lidí teče v ulicích v důsledku teroristických útoků a jak je ničena budoucnost našich dětí oligarchy. Vždy jsme jako Evropané odpověděli na výzvu k boji za naše ženy, naše děti a naše národy, jen nyní mlčenlivě přihlížíme vlastní zkáze. Ale stále v nás koluje krev Karla Martela, Vlada Tepese, Jana Sobieského, Evžena Savojského, pořád je naděje, že se vzpřímíme, přetrháme okovy multikulti propagandy, vyplivneme roubík politické korektnosti a budeme opět pevností v obraně našich lidí a naší země. Záleží na každém z nás, jak se k věci postavíme!


Nepřihlášený uživatel

#183

2016-09-27 13:16

Vůbec jim neumoźnit vylodění,i za cenu potopení celých plavidel s migranty!!! To měli dělat od začátku. Potopili by první loď a další už by nepřijely. Je to tedy mnohem humánější řešení než ře to nechali vybujet až do dnešní podoby, kdy už se jich utopily tisíce, jenže to by zhatilo jejich agendu na islamizaci Evropy a to přece nejde


Nepřihlášený uživatel

#184

2016-09-27 14:33

MÁME PRÁVO SE BRÁNIT A BRÁNIT SVÉ RODINY,SVÁ ZEMĚ A SVOJE HODNOTY NA KTERÝCH JSME VYROSTLI,MÁME PRÁVO VÝHRADNĚ A VÝSADNÍ PRÁVO SE BRÁNIT A TO DOSLOVA!!!!!!!!!!!!!!!NE SI NECHAT DIKTOVAT A NAŘIZOVAT ZAKAZOVAT A NECHAT SE POBÍT,NIKDY SLOVANÉ NIKDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#185 Re:

2016-09-27 14:38

#163: -  

 TAKÉ VOLÍM SPD, NEJSILNĚJŠÍ NAŠÍ STRANU PRO NÁS, PRO NÁROD,M´VZNIKLO PLNO MALÝCH STRAN, TY NEMAJÍ ŠANCI USPĚT, TÍM NAHRÁVÁME VŠEM SOUČASNÝM, NEVOLITELNÝM STRANÁM !!!! ZVAŽTE TO, VOLBY SE BLÍŽÍ, VŠICHNI SLIBUJÍ,, ALE PAK HNED ZAPOMENOU......

Horal

#186

2016-09-27 17:39

Musíme zastavit to zlo, které sem ta hnusná mužatka Makrela a další podplacení zrádci ve funkci tzv. politiků (je jich podplacených asi 250 v EU) zatáhli. Musíme zastavit tu středověkou negramotnou verbež a volit jen ty strany, které postaví islám mimo zákon, stejně tak jejich brak Korán musí přijít na úroveň zakázaného Main Kampfu. Je to vše zaměřené proti demokracii, pro vyhubení evropských národů a s Evropskou kulturou nemá tento středověk vůbec nic společného. Je to jen zaplacené svinstvo a podraz na lidi... V žádném případě nevolte Sobotkovu podrazáckou ČSSD. To je pěkné semeniště zrádců národa. Tam je snad solidní a na úrovni jen pan Foldyna a tomu se divím, že už od nich neutekl....

Ne islámu!

#187 Tři fáze islamizace

2016-09-27 18:07

1.fáze: východní EU,USA,ČR,Polsko..

2.fáze: západní EU,Francie,Anglie,Belgie,Holandsko, Německo..

3.fáze: Turecko,sáty Blízkého východu,Afrika,Albánie,Kosovo..

Tato EXTREMISTICKÁ,TERORISTICKÉ,NETOLERANTNÍ,NEREFORMOVATELNÁ VÍRA má být v celé EU ZAKÁZÁNA

Tři fáze islamizace


Nepřihlášený uživatel

#188 Re: Re: Re:

2016-09-27 18:26

#178: - Re: Re:  

 Prdele vítačů okusí zfetovanýho negra s letlampou!


Nepřihlášený uživatel

#189 Re: Re: Re: Soudný člověk ale přemýšlí ...

2016-09-27 18:40

#135: Dan Mach - Re: Re: Soudný člověk ale přemýšlí ... 

 No jo, akorát s tím rozdílem, že vlivem našich vrahů neumírají lidi po stovkách a týden co týden, kvůli našincům není vyhlašován každou chvíli výjimečný stav, naši lidi nevyhrožují, že tady zavedou svoje středověké zvyky, kvůli našim nemáme strach zdobit vánoční stromečky a vystavovat o Vánocích ve školách jesličky. A co jsem slyšel, tak napadáni levicovými extrémisty nebo je jimi vyhrožováno, sprejováno na zeď atd. je především členům vlasteneckých stran (DSSS, ND, BPI, …). Jen ubozí feťáci z antify slabošsky napadají lidi vracející se z demonstrací jen proto, že nesou českou vlajku.

Theresee

#190 Re:

2016-09-27 19:09

#160: Dan Mach -  

 To přece není vůbec divný,že si každý napadení lidi hned spojí s černochama nebo muslimama,když u nich je míra pravděpodobnosti takovýho útoku podstatně vyšší,proto je jeich zastoupení ve věznicích vždycky vyšší než ve společnosti,A když někdo použije bombu napěchovanou hřebíkama,kterou s oblibou používasj hadráci (aby zabili a zmrzačili co nejvíc lidí,což Evtopan když si vyřizuje účty,obvykle do toho nezartahuje hromady civilistů),to už se tuplem není čemu divit Je logický že když drtivou vězšinu útoků maj na svědomí muslimové,že jsou prvne podezřívaná komunita. Když tě něco bodne do nohy,taky napřed podezříváš komára a až potom řešíš jestli to nebyl nějakej brouk třeba.Souhlasím že stavět na nenávisti není demokracie,ale pokud vím nenávist tady šíří právě muslimové,jukni na nějaký vidko s exmuslimy,k nenávisti je formují a vymývaj jim mozky po mešitách imámové i tady v republice,třeba distribucde xenofobních základů Tauhídu.Strach,nedůvěru a nenávist šíří v evropský společnosti muslimové,domácí obyvatelstvo jenom na jimi představovanou hrozbu adekvárně reaguje.Nečině tomu přihlížet a hrát si na humanistu není frajerství,ale idiocie! Mysli taky na naše děti,v čem budou vyrůstat,jestli tady vzroste počet muslimů nad 5% a začne to tady bouchat jak ve Francii,všechny letiště,nádraží budou hlídat vojáci,tak pro ně bezpečnej život nadobro skončil!


Nepřihlášený uživatel

#191

2016-09-27 19:40

Stačí se podívat, co za sebou nechává ta sebranka za bordel a je jasný, že ti do Evropy nepatří! Všude špína, exkrementy, no zkrátka děs a to je to kulturní obohacení od barbarů?


Nepřihlášený uživatel

#192

2016-09-27 21:32

Rozdíl mezi naší republikou a západní Evropou je takový, že ještě nejsme tak zdegenrovaní, abychom si nechali dobrovolně vzít svoji zemi, tak proč nám cpou multikulti proti naší vůli sakra? Je snad naše suverénní rozhodnutí, jestli si necháme zemi zavšivit středověkými barbary! Neměli si je tam zvát, když pak neví, co s něma!

Martin Pospíšil
Brno

#193 Re: Re: Re:

2016-09-27 21:39

#172: Dan Mach - Re: Re:  

 Tady někdo trpí silnou protiruskou obsesí, za všechno může samozřejmě Rusko. Mohu vás uklidnit, současné Rusko nemá sílu ohrozit Evropu (Evropa je poněkud větší oříšek než pár titěrných regionů v jeho bezprostřední blízkosti, kde je navíc četná ruská menšina) a nepředstavuje dnes ani zdaleka takovou hrozbu, jak všichni plaší. Naopak politický vývoj na Ukrajině a v dalších místech světa se musí objektivně jevit jako bezprostřední ohrožení existence Ruska. Rehabilitace fašismu a nacismu v Pobaltí a na Ukrajině, radikalizace islámského světa a politika dominance USA nutně vyvolávají ruské obavy. Ruska se musíme bát v jediném případě, a to je při pokračování nátlaku na Rusko a při nerespektování jeho existenčních státních a národních zájmů. Evropské země a Česká republika mají rozhodně jiné bezpečnostní problémy, než je Rusko.  

Nikde jsem nepsal, aby USA vtrhli do Sýrie, právě naopak aby přestali pokrytecky podporovat syrskou jakože umírněnou opozici, která je stejná verbež jako do té doby tak nenáviděná al-Kajda a jejíž jednotlivé frakce více či méně kolaborují s Islámským státem a místo toho přitlačili na své islámské spojence jako jsou Jordánsko, Turecko (člen NATO), Saudská Arábie, aby do Sýrie přestali posílat žoldáky a finančně podporovat opozici. Kdyby tam vtrhli, to by bylo teprve zmražení konfliktu jako v Afghanistánu nebo v Iráku, odkud se po tolika letech začali stahovat a v tu ránu se tam rozšířil Islámský stát.  

A ano, imigrační vlna nás dosud stála miliardu (policejní mmanévry, pobyt zadržených uprchlíků, rozšiřování kapacit a budování nových azylových center) a pokud dojde k přesídlování oněch (zatím) 6 000 azylantů, jak navrhla vláda, bude nás to stát další a další miliardy, které mohly být vynaloženy podstatně účelněji.

Martin Pospíšil
Brno

#194 Re:

2016-09-27 21:59

#192: -  

 Co mě pobuřuje nejvíce, není ani tak samotný vstřícný postoj EU k imigrantům jako jejich fašounská sebestřednost - oni prostě nepřipustí, že by mohl mít nějaký "východní plebs" správný názor, to nepřenesou přes svoje nabubřelá arogantní ješitná ega. Jak pohrdavě se vyjadřují "euroelity" typu Junckera a Schulze o zemích V4, to je arogance nejhlubšího zrna. Pochopitelně, že musíme uprchlíkům před hrůzami občanské války pomáhat, ale ne za cenu naší svobody, budoucnosti, ekonomické a sociální stability. To již není solidarita, ale debilita. Jakákoliv pomoc je vždy mnohem rentabilnější na jejich půdě, kde můžeme místo jednoho uprchlíka za stejné peníze pomoci třeba šesti. A především už tam filtrovat, kdo má skutečně právo na azyl a kdo je prachsprostý ekonomický běženec. Namísto toho, aby Evropa vynakládala zbytečné miliardy na začlenění nezačlanitelných barbarů, mohla zbudovat azylové tábory na místech, odkud tito prchají. Jednak zamezí planým snahám o vyhoštění již nasomrovaných ekonomických migrantů, na jejichž vystěhování prostě nemá páku, jednak může dojít snadněji k následné rapatriaci válečných uprchlíků po skončení občanské války, protože ty už nikdo po několika letech válení se na sociálních dávkách z Německa zpět do země, kde se musí život prací a kde jim nebudou lítat pečení holubi přímo do huby, nedostane. A co hlavně! Kdyby západ farizejsky nepodporoval syrské či libyjské povstalce a konečně se tak podařilo zastavit léta uměle živený konflikt v Sýrii, proud imigrantů ustane takřka hned.

Martin Pospíšil
Brno

#195 Re: Re:

2016-09-27 22:28

#190: Theresee - Re:  

 Je to skutečně i u nás, i když zatím ve značně omezené míře, tak se to daří držet pod pokličkou. Nejvíce mě dojímají zprávy Ministerstva vnitra o extremismu, které jsou skutečně jen bezcenným cárem papíru a jejich tvůrci ty žvásty snad ani nemohou brát vážně, jelikož nevěřím, že by byli dosazení na ministerstvu takoví tupci (i když při dnešním trafikaření bych se ani nedivil), když do ní opakovaně zařazují zcela nenásilnou, od extremismu se distancující iniciativu IVČRN, zatímco o bujícím náboženském fanatismu islamistů tam nepadla jediná zmínka, i přesto, co vše už se zde odehrálo. Za zmínku stojí onen zásah Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu v prostorách Islámské nadace v Praze, kde docházelo k vydání a distribuci vámi zmíněné knihy Základy tauhídu – Islámský koncept Boha, která šíří rasismus, antisemitismus, xenofobii a násilí proti takzvaným méněcenným rasám. Ona modlitebna v Opletalově ulici je vůbec známá jako místo, kde se hojně schází kriminální živly z Václavského náměstí a profesionální bojovníci z Kavkazu. Nelze také zapomenout na incident kolem palestinského diplomata při manipulaci s bombou, kdy byly v budově ambasády nalezeny další zbraně a výbušniny. Nebo taky když policie odhalila skupinu zajišťující falešné doklady, zbraně a výbušniny pro čečenské teroristy (to jsou vlastně naši kámoši proti tomu zlýmu Rusku). O takové iniciativě sharia4czechia, která se snažila aktivně verbovat sympatizanty pro zapojení do války v Sýrii a její xenofobní antisemitské texty jsou další perličkou, tam nepadla též žádná zmínka. Správcem té skupiny není nikdo jiný než v Brně známá persona islámského fundamentalismu Lukáš Větrovec.Jedna z ukázek, že poturčenec horší turka.

Navíc ono zprofanované označení "extrémista" nemá naprosto žádnou váhu, když je jím v mediálním žargonu účelově označen každý občan, který se jakoukoliv nenásilnou formou vyjádří ve veřejném prostoru proti současnému politickému kurzu, ať již svoláním či vystoupením na pokojné demonstraci, nebo založením petice, či vyvěšením transparentu během fotbalového utkání. Štěstím v neštěstí České republiky je, že byť se zde vytváří radikální muslimská komunita, není počet muslimů zatím příliš veliký. Proto si mohou státní orgány tvrdit, že problém neexistuje a společnost se tvářit, že je vše v pořádku a to do chvíle než to zde bouchne nebo bude muslimská komunita natolik zradikalizovaná a veliká, že se pokusí o převrat. V některých zemích EU už od tohoto stavu nejsou příliš daleko a také se stále tváří, že se nic neděje.


Nepřihlášený uživatel

#196

2016-09-28 05:55

Na imigrantský zmetky vláda vyhazuje miliardy a mamina s nemocným dítětem aby žebrala na úřadech o podporu!!!!! Je to ostuda tohohle prohnilýho asociálního systému !!!!


Nepřihlášený uživatel

#197

2016-09-28 06:36

Snad to k něčemu bude hezky den všem

Nepřihlášený uživatel

#198 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-28 06:37

#169: Martin Pospíšil - Re: Re: Re: Re:  

 Súhlasím! Islam by sa mal zakázať takisto ako nacizmus. Je to nenávistná, rasistická ideológia. Na školách by sa malo deťom vštepovať do hlavy že muži aj ženy majú rovnaké práva, nech sa tu takáto kultúra nikdy nepresadí!


Nepřihlášený uživatel

#199 Re:

2016-09-28 07:03

#157: -  

 Třeba se v příštích parlamentních volbách poštěstí a předsedou vlády se stane pan Okamura z SPD, to by byl krok k lepšímu, ale nechme se překvapit.


Nepřihlášený uživatel

#200

2016-09-28 07:22

Nechci tady ani jednoho muslima, protože se jedná o mešitami organizované hromadné vrahy. Kromě toho ženám uřezávají klitoris.