Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR


Nepřihlášený uživatel

#251

2016-10-02 06:38

       EU zakazuje bránit se primitivním vražedným hordám. Jasně je vidět, že za trošinku petrodolarů udělá cokoliv. To zároveň ukazuje akutní nedostatek jejího zdravého rozumu. Symptom diktatury v pokročilém stavu.

Jsou to jen velmi nákladně organizovaní blbci s totalitními ambicemi. S Araby v čele. Na co sáhnou, to podělají. 

Kde jsou organizovaní blbci, je, kromě jiného,  úspěšně vymýceno jakékoliv bezpečí. Teď i v budoucnosti. Bude-li jaká.

     Zdravý rozum je ale předpokladem všude. Úplně všude. Bez něj nic nefunguje, jak by mělo.

Evropa má nyní zdánlivě na výběr. Buď obnoví svůj zdravý rozum, anebo uhyne. Na bujení vražedných imigrantů, či sama od sebe. Na sucho, které způsobila obsedantním čištěním vzduchu. Na cokoliv jiného, co sama kultivuje s důkladností, hodnou lepší věci. Třetí možnost není.

     

Dan Mach

#252 Re:

2016-10-02 06:47

#251: -  

Já věřím tomu, že Evropa má zdravý rozum a blázen jste vy. Když si přečtu ta hesla, která jste opsal z nějaké Okamůrovské nástěnky ("vražedné hordy" - kde jsou?), tak to normální člověk nemůže zveřejnit, a celkem se nedivím tomu, že se pod ty žvásty nechcete podepsat (jinak pro zemanovskou lůzu - žvást není nadávka, ale je to novinářsko politický pojem, který začal používa Fareed Zakaría pro množství současných lživých a polopravdivých informací vypouštěných hlavně proruskými servery a naším hradem). A věřím tomu, že v chystaných krajských volbách nedostane okamůrovská politika šanci.


Nepřihlášený uživatel

#253 Re: Re:

2016-10-02 06:50

#252: Dan Mach - Re:  

Zkušenost učí, že podezírat EU ze zdravého rozumu není nutné. Příklady jsou patrné na každém kroku, a trend se dále zhoršuje.  

Věřte si, čemu chcete. Já raději budu věřit, že vy jste kolaborant.

Vy byste tomu tady chtěl všemu velet. Ale vždyť vy vůbec ničemu nerozumíte. 


Nepřihlášený uživatel

#254

2016-10-02 07:38

Muslimové ve svých zemích masakrují nevinné křesťany za pouhé slovo a my jim tady lezeme do zadku a tolerujeme jejich trestné činy. Za to se bude jednou někdo zodpovídat před řádným soudem.


Nepřihlášený uživatel

#255 Re: Re:

2016-10-02 07:43

#252: Dan Mach - Re:  

 Jenom milion invazistů je v Německu, x set tisíc v Itálii, skoro 200 000 ve Švédsku, miliony jich čekají v Turecku a Libyi. A za posledních pár let stáli jen na teroristických útocích za nějakých 500 obětmi, a to nepočítám pouliční krmininalitu muslimských a černošských gangů a ty tisíce znásilněných žen. Ale idiot naočkovaný protiruskou propagandou bude za vším vidět Rusko, Až ti bude nějaký uislamista řezat hlavu, taky budeš věřit, že je to agent FSB, co?


Nepřihlášený uživatel

#256 Re: Re: Re:

2016-10-02 07:50

#255: - Re: Re:  

 Ten nosí pro jistotu bíbra už teď.


Nepřihlášený uživatel

#257

2016-10-02 08:40

A když vás bude dvacet na dvě stě, zvítězíte. (Mohamed, Korán)


Nepřihlášený uživatel

#258 Re:

2016-10-02 08:41

#257: -  

 Francie je za touto hranicí. A podle toho to teď vypadá.

Semilák

#259 Re: Re: Re:

2016-10-02 08:44

#255: - Re: Re:  

Dan Mach je duševně nemocný člověk od nás ze Semil, nikdo ho u nás nebere vážně, plní tady roli obecního blázna. Proto ty jeho choromyslné duševní výblitky, co zde každodenně předvádí. I kdyby se mu zlomila tužka nebo vylilo pití, bude z toho obviňovat Rusko a Putina. Prostě výstavní exponát pomateného paranoika.    

Dan Mach

#260 Re: Re: Re:

2016-10-02 09:46

#255: - Re: Re:  

Tisíce znásilněných žen - kde a kdy? Zjistěte si, prosím, jaká jsou fakta. Jen u nás v Čechách dojde k asi 500 znásilněním ročně. Kolik znásilnění se asi vyšetří a kolek se vůbec nenahlásí, protože ženy mají strach z veřejného opovržení? A na těchto znásilněních se podílí kolik muslimů? Jestliže chcete za něco bojovat, začněte s tím, co je nám blíž a co je velkým problémem naší společnosti. Zde si totiž muži stále myslí, že žena "to chce" v každou chvíli. A je jedno, jestli jsou ti muži křesťané, muslimové nebo bezvěrci (o hinduistech se ani nezmiňuji). Násilí je kolem nás a vy odvádíte pozornost na něco, co u nás neexistuje. Dalo by se tedy úspěšně spekulovat o tom, kdo komu tady kdo slouží. Nesloužíte tady spíše vy naší neschopné policii v čele s chovancem Ministerstva vnitra?


Nepřihlášený uživatel

#261

2016-10-02 10:32

Ta děvka Merkelová je největší vlastizrádce Evropy. Doufám, že se dočkám dne, kdy bude viset. Bude to sic jen malá potěcha za rozvrácenou Evropu, leč aspoň se dozvím, že boží mlýny přece jen melou!

Volič

#262 Re: Re: Re: Re:

2016-10-02 11:04

#260: Dan Mach - Re: Re: Re:  

 Jo, u nás jsou taky znásil,nění, ale až na ten podstatný rozdíl, že naši lidi se zcela záměrně neorganizují do takových skupin jako o Silvestra v Kolíně nad Rýnem (propagandistické německé lžiúřady se to zprvu snažily ututlat, ale když se ty stovky případů provalily, tak alespoň sveřepě tvrdily, že násilí nemá vůbec nic společného se současnou imigrační vlnou, až se nakonec ukázalo, že šlo téměř výhradně o uchazeče o azyl), nebo na hudebních festivalech v celém Německu či Švédsku, kde musulmani doslova pořádají hony na domácí holky. A ubožáci typu Bělobrádka a Žilkové to budou ještě zesměšňovat, že mají být naše ženy rády za příliv exotických mužů, kterým mají skákat do náruče. To považuji za nejodpornější cynismus, jaký kdy někomu může vylézt z huby.

Vlivem našich vrahů neumírají lidi po stovkách a týden co týden, jako v západní Evropě, kvůli našincům není vyhlašován každou chvíli výjimečný stav, naši lidi nevyhrožují, že tady zavedou svoje středověké zvyky, kvůli našincům nemáme strach zdobit vánoční stromečky a vystavovat o Vánocích ve školách jesličky. Jo u nás zatím islámská hrozba nepůsobí, protože jich tady je minimum, ale právě status quo bych rád udržel. Jenže vláda je opačného názoru, když sem chce přilifrovat v dalších letech 6000 uprchlíků. A jak už tady několikrát zaznělo, z přerozdělovaných 120 000 imigrantů na nás připadlo kolem 3 000, jenže s jídlem roste chuť a současné kvóty jsou Junckerům málo, nejraději by proti vůli východoevropských států protlačili trvalý relokační mechanismus. A vzhledem k tomu, že jen minulý rok přišlo do Evropy milion imigrantů a další miliony čekají v Turecku a Libyi, tak se to může do pár let klidně vyšplhat na 5 000 000 přerozdělovaných imigrantů, z čehož na nás připadne 150 000, kteří si sem ještě prostřednictvím slučování rodin pozvou další a to už jsme klidně na 500 000, což je 5% naší populace, to je stav, jaký panuje ve Francii nebo Belgii a sami vidíme, v jakých sračkách jsou.

Zatím se to zdá jako nemyslitelné a která vláda by tohle odsouhlasila, v příštích vládách by si ani neškrtla, ale oni na to jdou pomale. Napřed bylo 525 přerozdělených imigrantů, pak na nás podle Brusele vyšly nějaké 3 000, teď vláda odsouhlasila 6 000, příští rok už budou otevřeně mluvit o 10 000, další rok už budou sebejistě prohlašovat, že vezmeme třeba 20 000. A tak to půjde pořád dál. Kdyby v západoevropských zemích věděli, kam až to zajde, nikdy by s tou zcestnou ideologií multikulturalismu experimentovat nezačali, jenže to šlo pomalu. Člověk byl rád za to, že se nacpal kebabem, který prodávali Turci na rohu, a rád proto opomíjel ta nedílná negativa s tím spojená, až se to tiše nabobtnalo do současného stavu, kdy jsou v mnohých evropských zemích doslova na pokraji občanské války a už se čeká jen na nějakou rozbušku, za kterou před několika lety ve Francii posloužili dva muslimští grázli prchající před policií a uškvařivší se v transformátoru.

Dan Mach

#263 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-02 11:31

#262: Volič - Re: Re: Re: Re:  

Vaše lžiproganda je směšná, ale sám se usvědčujete :

- Vánoční znásilnění asi 130 žen (to mají být ti tisícovky, co jste uváděl?) v Kolíně nad Rýnem nebylo znásilněním v českém slova smyslu. Ti imigranti ženy osahávali a kradli jim většinou peněženky a mobily. Na výzvu se z těch žen dostavilo jen asi 40 a policie většinu puberťáků, co ženy obtěžovali, pochytala a řeší je v rámci německých zákonů. A ano, ke znásilnění ze strany nelegálů v Německu a Rakousku došlo, ale jsou to jednotlivá znásilnění a jsou ihned řešena. Ne jako u nás.

- Hromadné vraždění ve stovkách mrtvých týdně - no to jste asi spadl z višně. Kde jste tuto statistiku vyčetl? Ano, k teroristickým útokům dochází, a teroristi si paradoxně kupují zbraně pašované do Evropy z Ukrajiny a Ruska přes Brusel, částečně je také nakupují po internetu u nás a na Slovensku. Co kdybychom jim přestali dodávat materiál? A co ten střelec v Uherském Brodě a nebo Breivík? To byli také muslimové?

Doufám, že jste alespoň tak velký demokrat, že zavzpomínáte v době nedožitých 80-tých narozenin na našeho jediného českého státníka pana Václava Havla.


Nepřihlášený uživatel

#264

2016-10-02 14:52

Není dne aby nějaký slimák neudělal nějaké zvěrstvo a to 1% neandrtálců co se jich ještě zastává (viz. Dan Machometán, Karel),jsou stejní jako ti Bubáci.Po každé vraždě nevinných lidí mi chybí vyjádření těch idiotů Diensbira,Šabatky,večne chrapajiciho levobočeka Kharla,Kocába,pomateného Kohouta a dalších exotu.Psal jsem po vraždě českého občana v Londýně že to na 100% uděláli černí, okamžitě mne blokli.Jestli to neudělali tak se omlouvám,v opačném případě žádam omluvu od těch ne- novinářů z novinek.

Volič

#265 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-02 15:19

#263: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tohle jsou ty tisíce zmasakrovaných evropských civilistů islámskými radikály:

26. října 2002 – 169 obětí 

23. října obsadilo 40 čečenských teroristů, z nichž většinu tvořily tzv. černé vdovy – manželky padlých bojovníků, vyprodané divadlo Dubrovka, ve kterém zajali 850 osob, a žádali ukončení 2. čečenské války. 26. října ráno zaútočilo komando Specnaz a zlikvidovalo všechny teroristy. Před samotným útokem použilo speciální plyn, jenž měl omráčit teroristy, avšak omámil i rukojmí. Kvůli utajovanému složení plynu zemřela většina ze 129 rukojmích na následky otravy plynem, který byl použit při zásahu.

6. února 2004 - 41 obětí

41 mrtvých včetně atentátníka a 120 zraněných si vyžádala exploze ve vlaku moskevského metra mezi stanicemi Paveleckaja a Avtozavodskaja. Tři spolupachatelé byli za útok odsouzeni na doživotí.

11. března 2004 - 191 obětí

Po půl osmé ráno explodovalo 10 bomb umístěných ve vlacích na nádraží Atocha v Madridu. Zahynulo 191 osob, dalších 2057 lidí bylo zraněno. Útok měla na svědomí skupina zradikalizovaných obchodníků s drogami arabského původu kvůli účasti Španělska ve válce v Iráku.

24. srpna 2004 - 89 obětí

Dvě ruská dopravní letadla TU-134 a TU-154, která v rozmezí 40 minut startovala z letiště Domodědovo v Moskvě, se zřítila po sebevražedných útocích dvou čečenských žen.

1. září 2004 - 334 obětí

V severoosetském Beslanu vniklo asi 40 ozbrojenců do školy a zadrželo více než 1100 lidí, převážně dětí a jejich rodičů. 3. září vyvrcholila krize zásahem ruských speciálních jednotek. Z celkového počtu obětí bylo 186 dětí, 10 pracovníků bezpečnostních jednotek, 31 teroristů, více než 700 osob bylo zraněno. K útoku se přihlásili čečenští separatisté.

7. července 2005 – 56 obětí

Čtveřice islámských radikálů narozených ve Velké Británii (3 z nich pákistánského původu) provedla sérii sebevražedných bombových útoků v ranní špičce v centru Londýna, během které usmrtila 56 osob, včetně samotných atentátníků a přibližně dalších 700 osob zranila. Tři bomby explodovaly v metru a čtvrtá v dvoupatrovém autobuse. Důvodem ke spáchání atentátů byla účast VB ve válce v Iráku. 

29. března 2010 – 40 obětí

Dvě sebevražedné atentátnice původem z Čečenska se odpálily ve stanicích metra Lubjanka a Park kultury v centru Moskvy a zabily 40 lidí a 65 osob zranily.

13. listopadu 2015 - 130 obětí

Celkem 4 sebevražedné bombové útoky a šest útoků střelnými zbraněmi provedl neznámý počet teroristů napojených na Islámský stát v Paříži. Při útocích zahynulo celkem 130 osob a 352 jich bylo zraněno, přičemž nejvíce obětí (85) si vyžádal střelecký útok v koncertní síni Bataclan. Celkem zahynulo 7 teroristů.

22. března 2016 – 34 obětí

Dvě sebevražedné exploze na letišti Zaventem a jednu v Bruselském metru provedly osoby napojené na Islámský stát jen čtyři dny po té, co byl chycen jeden z hlavních strůjců atentátu z listopadu předchozího roku v Paříži. Čtvrtému útočníkovi bomba nevybuchla a z místa utekl. Atentáty si vyžádaly 34 mrtvých a 340 zraněných.

14. července 2016

Ozbrojený šofér vjel ve čtvrtek večer úmyslně do davu lidí oslavujících ve francouzském Nice státní svátek připomínající dobytí Bastily. Ministr vnitra Cazeneuve před pátou ráno potvrdil 80 mrtvých a 18 těžce raněných, další desítky jsou ve stabilizovaném stavu či lehce raněné.

A to nepočítám případy lidi, kteří se stali oběťmi pouliční kriminality, z nichž prosáknou na povrch jen ty, kdy jde o známé osobnosti jako Lee Rigby, Theo van Gogh nebo ta švédská aktivistka, která vlastně dostala to, co si celou dobu přála, tak jí to přejme.


Nepřihlášený uživatel

#266 Re:

2016-10-02 15:58

#242: -  

 Díky geniální politice Obamy a Clintonové nám klepe na dveře půl islámského světa!


Nepřihlášený uživatel

#267 Re:

2016-10-02 18:14

#239: NE ISLÁMU V EVROPĚ! -  

 Tahle válka bude trvat hodně dlouho, neboť když neznáte protivníka, nemůžete ho zlikvidovat. II.světová byla procházka růžovým sadem, čeká nás peklo. Když si promítnete vojevůdce II.světové války napříč mocnostmi, tak to byla válka "džentlmenů". Teď kam se podíváte, co přičmoudlej ksicht, to potencionální bojovník IS. Nejhorší je, že to co normální pracující člověk ví a tuší, tak nad tím vládní pupíci zavírají oči. Když člověk vyjádřil svůj názor, že se lodě mají potápět i s uprchlíky na širém moři, že se sem s nimi dostanou džihádisti, pomalu ho ostatní pranýřovali. A hle, teď to tu máme v plné parádě !!! F*ck off MULTICULTURALISM!!!

Dan Mach

#268 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-02 18:36

#265: Volič - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Myslím, že o tragédiích se nemá vtipkovat, a vaše odporné lži všechny oběti značně dehonestují :

- O těch tisících znásilněných žen se už asi nic nedozvíme (= lež).

- Mezi 169 zavražděných z divadla Dubrovka jste zahrnul i 40 teroristů, což je nechutné. Ale pokud byste o celé záležitosti chtěl informovat komplexně (což asi nechcete), tak to byla reakce na druhou čečenskou válku. Ale musí se po pravdě uvést, že během první i druhé čečenské války Rusáci zabili na 300 tisíc lidí, většinou nevinných civilistů, z celkově milionového národa. Kromě vražd zde Rusáci celkem běžně znásilňovali, a to i dívky, kterým bylo sotva patnáct let. Tato fakta uvádí zavražděná ruská novinářka Anna Politkovská jak ve své knize "Ruský denník" tak i v dokumentu "Anna v přední linii". Ostatně stejně postupovali i Srbové během balkánské války. Je zajímavé, že pravoslavní používají znásilnění jako formu boje (= polopravda).

- Píšete o tisících zavražděných, ale dopočítal jsem se 1.164 zavražděných (když v tom nechám i těch 40 teroristů z Dubrovky). Nevím, jak přesně do tohoto výčtu započítat 334 mrtvých ze školy v Beslanu, kde ruské zásahové jednotky akci zpackaly natolik, že se dodnes odborníci dohadují, kolik mrtvých mají na svědomí teroristé, a kolik ruské zásahové komando. Těch 1.164 zavražděných je tragické množství, ale nejsou to vámi uváděné tisíce. Je to asi obdobné, jako když k nám v roce 1968 přijely sovětské tanky na dočasnou dobu. Od té doby víme, že dočasnost znamená 23 let (dříve se omylem uvádělo, že jednotkou dočasnosti je 1 furt). Tady se dozvídáme, že "tisíce" jsou označení pro 1.164 a více, přesto bych doporučil obrátit se na Ústav pro jazyk český (= polopravda).

- Jestliže uvádíte, že švédská aktivistka dostala to, co si celou dobu přála, je to nechutné svinstvo.

To, že existuje mezinárodní terorismus, to je fakt. To, že velké procento teroristů v poslední době pochází z islámských zemí, je fakt. Jen jeden z nich ale pocházel z loňské vlny imigrantů, což je také fakt. A také se divím, že jste v přehledu neuvedl útok na redakci časopisu Charlie Hebdo v Paříži a útoky na World Trade Center v New Yorku z roku 2001. To ale vlastně nebyl terorismus, to byla řízená demolice. Tak to myslím vaše východní informační zdroje uvádějí, že?

Už aby bylo po volbách, to zase Okamůrovci upadnou do řízené hibernace.


Nepřihlášený uživatel

#269 Re: Re:

2016-10-02 21:01

#267: - Re:  

 Ale my známe protivníka. Prvním z nich je jejich pátá kolona. Nepřátel se nelekejte. Na množství nehleďte.

Karel

#270 Re:

2016-10-02 21:20

#254: -  

 Mluvte laskavě za sebe, já nikomu žádné trestné činy netoleruju. Stejně např. v Německu, kde případy sexuálního násilí na silvestra byly podrobně vyšetřovány a stíhány.


Nepřihlášený uživatel

#271 Maďaři odmítli kvoty!

2016-10-02 21:55

Celkem 98,2 procent maďarských voličů v nedělním referendu odmítlo kvóty na rozdělování migrantů, jak požaduje Evropská unie.

"Referendem můžeme vyslat poselství všem Evropanům, říci jim, že je to na nás, evropských občanech, abychom společnými silami přivedli EU k rozumu, nebo ji nechali rozpadnout se," uvedl maďarský premiér Viktor Orbán.


Nepřihlášený uživatel

#272

2016-10-02 22:08

Nábožný arabský muslim nastoupil v Londýně do taxíku. Důrazně požádal taxikáře, aby vypnul rádio, protože to přikazuje učení jeho náboženství, že on nesmí poslouchat hudbu, protože v Prorově věku nebyla žádná hudba, obzvlášť ne západní, která je hudbou nevěřících. Taxikář zdvořile vypnul rádio a otevřel dveře.

Arabský muslim se otázal: "Co se děje?"

Taxikář odpověděl: "Za časů Proroka nebyly žádné taxíky. Vypadněte a počkejte si na velblouda !!!"


Nepřihlášený uživatel

#273 Re: Vše nejlepší k dnešním narozeninám, Miloši!

2016-10-02 22:10

#207: - Vše nejlepší k dnešním narozeninám, Miloši! 

 Když čtu na všemožných diskuzích ty hysterické teakce zemanofobů, je mi jich líto. Jak snadno lze podlehnout mediálnímu tlaku a zfanatizovat dav. Jestli se za něco stydím, tak spíše za primiivitu našeho národa, než za buranství prezidenta. Proto má můj hlas. Už jen za to, jak hnul žlučí dementům z kaváren, má moje +


Nepřihlášený uživatel

#274 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-03 06:07


Nepřihlášený uživatel

#275 Re: Re: Re: Re:

2016-10-03 07:36

#260: Dan Mach - Re: Re: Re:  

 Jen tak na okraj, největší vrah ruských dějin byl uprchlík z muslimské země. Nějaký Koba. Džunga, Kobašvili. Nebo tak nějak. Vůbec, muslimů mají v Rusku možná víc, než v Paříži, vlastně ve Francii. Hrozné díry.