Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR


Nepřihlášený uživatel

#201 Re: Re: České tradice po japonsku

2016-09-28 07:23

#147: - Re: České tradice po japonsku 

 Je to tak. Kdyby bylo Česko xenofobní zemí, nežilo by zde bez větších problémů několik stovek tisíc Ukrajinců, Vietnamců, Rusů apod. Proč s těmito větší problémy nejsou, zatímco s cikány nebo muslimy jsou? Protože není chyba v nás, nýbrž v daném etniku, zdalipak se dokáže přizpůsobit naší kultuře, nedělat problémy, neklást si speciální požadavky, ale využívat to, co nabízíme. Nevidím jediný důvod přijímat lidi, kteří naší kulturou, tradicemi a ideály opovrhují a snaží se nám sem násilím prosadit ty svoje. Islámské imigranty nechť přijmou země islámské a dojde k oboustranné spokojenosti - hostitelské země se nebudou muset bát, že bude někdo násilím měnit jejich kulturu a zažité pořádky a imigranti se budou cítit jako doma. Já bych také nemigroval do země, jejíž kulturou opovrhuji a nesnažil se ji násilím změnit k obrazu svému. To je přece holý nesmysl. Chci-li žít v nějaké zemi a využívat jejich výhod, pak se musím také přizpůsobit jejich zákonům a zvyklostem. Člověk nemá jenom práva, jak se mylně domnívají naši ukřičení pseudohumanisté, ale také své povinnosti a právě povinnosti nově příchozích imigrantů vůči hostitelským zemím jsou žalostně opomínány.


Nepřihlášený uživatel

#202 Re:

2016-09-28 07:37

#183: -  

 Ano. Už dávno se mělo střílet. Jako to udělali ve Španělsku. Italové nevystřelili ani jednou, Řekové jakbysmet, manekýni s jachtami. Na tuty ani neměli s sebou střelivo. Asi ho prodali mafii nebo co. 

       Nikdo netvrdí, že se měli trefit. Ostatně je pochybné, zda to vůbec umějí. 


Nepřihlášený uživatel

#203 Re:

2016-09-28 07:44

#13: -  

 Jak by mohl, když tu bezuzdně běsní menšinový volební systém. V něm zdravý rozum permanentně znásilňují nejhorší šílenci. Jsou i tací blbci, kteří toto hlasitě prohlašují za optimální stav, což není pravda.

      O tomhle bych si přál uspořádat referendum. O většinovém volebním systému. Obnovení zdravého rozumu cestou většinových voleb - jeden obvod, jeden mandát pro vítěze - by bylo to vůbec nejužitečnější, čeho by se dalo dosáhnout pro tuto zemi, a i pro její okolí.


Nepřihlášený uživatel

#204 Afghánec ve Švédsku znásilnil 15letou dívku: Poté požádal o azyl

2016-09-28 08:42

 Švédští policisté řeší další šokující případ znásilnění migrantem. Ke znásilnění došlo na psychiatrické klinice ve Stockholmu. Afghánský uprchlík Ali Bahmani tu znásilnil 15letou mentálně postiženou dívku, která předtím byla panna. Migrant lhal, že je mu 16 let, podle expertů na zubní chrup mu je ale nejméně devatenáct!

Afghánský uprchlík znásilnil teprve 15letou mentálně postiženou dívku na psychiatrické klinice ve Stockholmu. Případ je o to smutnější, že dívka byla předtím panna.

Afghánec Ali Bahmani byl s obětí hospitalizován na dětském oddělení. Počátkem prosince spolu s personálem sledovali televizi. Když personál nemocnice na pár minut místnost opustil, Bahmani dívku napadl a znásilnil ji na sedačce.

"Když se pracovníci vrátili, Ali Bahmani vyskočil a natáhl si kalhoty. Dívka ležela v klubíčku s kalhotkami u kotníků, plakala a byla vystrašená k smrti," zaznělo u soudu s afghánským migrantem. Bahmani odmítl, že by dívku znásilnil, se sexem prý souhlasila. Neřekla mu to ale verbálně, nýbrž "svým srdcem".

A tyhle hovada chce Sráčbotka přijmout v množství několika tisíc? Nasrat! Volím Okamuru!


Nepřihlášený uživatel

#205 Německem otřásl další případ brutálního znásilnění ze strany uprchlíků!

2016-09-28 08:55

Migrant znásilnil truchlící babičku mezi hroby. Seniorka skončila v nemocnici

Obětí se tentokráte stala babička (79), která na hřbitově truchlila nad svou zesnulou sestrou. Vše se odehrálo v neděli ve městě Ibbenbüren v Severním Porýní-Vestfálsku. Důchodkyně skončila se zraněními v nemocnici.

Babičku útočník povalil přímo mezi hroby a znásilnil. Utrpení učinil konec až kolemjdoucí, který uslyšel křik o pomoc. I když imigrant utekl, ještě týž den byl dopaden. „Policie v Ibbenbürenu zatkla 40letého muže z Eritreje. V Německu žije od roku 2013 a byl vzat do vazby. Dotyčný během zadržení nekladl žádný odpor,“ stojí v prohlášení policie.

O dost hůře dopadla oběť Afričana – babička skončila v nemocnici a propuštěna byla až v úterý. Útok vůbec nečekala, na hřbitov chodila pravidelně oplakávat svou mrtvou sestru. O podobě fyzických zranění německá média mlčí, seniorka bydlí v domově důchodců.

Podobná napadení ze strany běženců nejsou ojedinělá. Jiný případ se odehrál v sousedním Rakousku loni v září. Když penzistka u řeky venčila psa, uprchlík předstíral, že potřebuje pomoc. Dobrá vůle se ženě vymstila – imigrant ji povalil na trávu a análně znásilnil.

O sexuálních útocích ze strany cizinců se v Německu začalo veřejně mluvit po silvestrovské noci v Kolíně nad Rýnem. Tehdy byly více než tisícihlavým davem napadeny stovky bezbranných Němek. Jedna znásilněná dívka dokonce otěhotněla a rozhodla se jít na potrat.

Německé úřady proto zpřísnily zákony postihující sexuální násilí, nyní může být odsouzení za znásilnění překážkou pro udělení azylu. Kritici ale tvrdí, že podobné kroky nestačí a sexuální útočníky zjevně neodrazují.


Nepřihlášený uživatel

#206 Stručný výčet dalších zrůdností, které imigranti za poslední rok spáchali:

2016-09-28 09:12

Syrský migrant (17) s kamarády brutálně znásilnil 18letou dívku, u soudu vše odmítl

Sedmnáctiletý syrský migrant stanul před soudem ve Velké Británii. Obžaloba ho viní z toho, že spolu se s dalšími kamarády brutálně znásilnili 18letou dívku.

Dívka vypověděla, že ji a kamarádku pozvala skupinka kluků na party. Předpokládala, že její kamarádka ty kluky zná, jinak by nikam nešla. Když přišla do domu, kluci se na ni vrhli a během tří hodin ji čtyřikrát znásilnili a dvakrát sexuálně napadli. Nakonec se jí podařilo násilím uniknout a doma vše řekla matce.

Uprchlík znásilnil stařenku: Dostal 20 měsíců, v Rakousku pak zůstane

Imigrant z Afghánistánu znásilnil v Rakousku starou paní. Zločin se stal již v září loňského roku, ale policie o něm mlčela. Nyní byl běženec odsouzen, vyvázl však s velmi mírným trestem pouhých 20 měsíců. Poté, co opustí brány vězení, navíc zůstane v Rakousku.

„Ten den bylo horko a já si řekla, že se projdu se svým pejskem okolo řeky Schwechat. V řece jsem uviděla dva mladé muže, kteří se koupali,“ vypověděla u soudu oběť bestiálního znásilnění Christina F. (72). Mladík ji požádal, ať mu pomůže vylézt na břeh a nic netušící stařenka mu podala ruku. „Najednou jsem ucítila zezadu ránu,“ vzpomíná na hororový den babička. Jeden z mužů jí zacpal ústa, strhal z ní šaty a stařenku, která váží pouhých 48 kg, brutálně znásilnil. Zmlácená žena po útoku utekla domů, kde se v šoku zamkla.

Tam ji našel její dlouholetý přítel Hans Vesely, který, když viděl modřiny a škrábance na jejím těle, naléhal, aby mu řekla, co se stalo. Vystrašená babička nejdříve nechtěla jít na policii, nakonec se ale nechala přesvědčit. „Její pes, kterému už je 13 let, ji bohužel nedokázal ochránit,“ poznamenává trpce Hans.

Ačkoliv se zločin stal již v září 2015, policie mlčela v obavě, aby případ nevzbudil protipřistěhovalecké nálady. Zločin se totiž stal v městečku Traiskirchen, kde se nachází jedno z největších azylových středisek v Rakousku. Krutou ironií osudu dcera oběti uprchlíkům pomáhala, pracovala v traiskirchenském utečeneckém centru.

Teenagerku (18) znásilnili během útoků v Kolíně nad Rýnem: Otěhotněla a musela na potrat

Dívka se stala obětí hromadného sexuálního šílenství, které zachvátilo město v rámci oslav Nového roku. Neznámý útočník ji přímo na nádraží povalil a znásilnil hned vedle svého soukmenovce, který tentýž odporný čin zrovna vykonával na jiné bezmocné oběti!

„Ztratila se kamarádce a ti muži ji začali postrkovat mezi sebou. Pak ji shodili na zem a byla znásilněna. Řekla nám, že několik málo metrů od ní ležela jiná dívka, také znásilňovaná. Snažila se jí naznačit, aby raději zavřela oči. Muž jí ale chytl hlavu a donutil ji, aby se na něj přitom koukala,“ řekla dívka podle britského serveru MailOnline vyšetřovatelům.

Utrpení obou skončilo až díky zásahu policistů. Dívka však mezitím utekla pryč a ze studu se rozhodla celou záležitost nehlásit. Když se potvrdilo, že je těhotná, šla raději na potrat.

Z celkem 1200 silvestrovských útoků byli přitom odsouzeni jen čtyři pachatelé i přesto, že padlo několik obvinění a existují desítky svědků. Dva ze čtyř pachatelů, Hussain A. a Hassan T., však nakonec unikli vězení za sexuální napadení.

Chceme, aby se tohle jednou dělo i v naší krásné malé zemičce? Abychom se denně obávali o své dcery, ženy, sestry, matky? Ne! Musíme tedy bojovat všemi možnými prostředky proti relokaci uprchlíků do naší země! Vždyť nejde o nic méně než o naši bezpečnou budoucnost!


Nepřihlášený uživatel

#207 Vše nejlepší k dnešním narozeninám, Miloši!

2016-09-28 09:32

Tví voliči Ti přejí vše nejlepší, hodně štěstí, politických úspěchů a hlavně toho zdravíčka, abys mohl stejně svědomitě a při plné síle vykonávat prezidentský mandát i ve druhém funkčním období !



Nepřihlášený uživatel

#208

2016-09-28 11:00

Chci stejný politický systém v České Republice mít jako mají ve Švýcarsku, přímou demograciji a bez členství v EU a NATO. Proto
volíme SPD !!!!
Volím SPD

#209

2016-09-28 13:00

Tak a je to tady. Půl miliardy korun půjde na integraci 6 000 (šest tisíc) nových imigrantů do České republiky v následujících třech letech. Právě o tom rozhodla vláda premiéra Bohuslava Sobotky a vicepremiéra a ministra financí Andreje Babiše. Toho Andreje Babiše, který nyní v rámci předvolební kampaně objíždí republiku a ujišťuje lidi, že je proti přijímání imigrantů. Lhaní této vlády opravdu přesahuje všechny meze. Vyzývám občany, aby se nedali zase obelhat! Přijďte za měsíc 7.a 8.října ke krajským a senátním volbám a podpořte naše hnutí Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD). My říkáme jasně: PENÍZE NAŠIM LIDEM, NE IMIGRANTŮM! A prosazujeme konzistentně NULOVOU TOLERANCI NEZÁKONNÉ MIGRACE.

FLV

#210

2016-09-28 16:45

Největší paradox je, že se muslimů nejvíce zastávají právě všemožní homosexuálové, feministky, anarchisti, feťáci a podobný složky společnosti, přičemž ti budou paradoxně první, se kterými se muslimové řádně vypořádají a půjdou od válu. To mě prostě hlava nebere.


Nepřihlášený uživatel

#211 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-28 17:48

#169: Martin Pospíšil - Re: Re: Re: Re:  

 Nacismus byl vůbec čajíček proti islámismu, protože neměl takové náboženské pozadí a jako politická ideologie bez hlubšího náboženského podtextu zanikla prakticky ihned po válce, tak jako se u nás po revoluci většina komunistů překabátila a nyní jsou z nich velcí kapitalisté, kdežto islám tak snadno porazit nelze. Lze porazit islamistické hnutí, ale islám jako víra dále přetrvává a ta po čase vygeneruje další fanatický nádor a další a metastázuje jako rakovina, je to jako boj se saní, které utneš jednu hlavu a další dvě místo ní dorostou. Porazit rakovinu zvanou islám je běh na velmi dlouhou trať.


Nepřihlášený uživatel

#212

2016-09-28 18:16

Co se děje není náhoda,je to cílená invaze. Divné je, proč nás lídři EU přesvědčují, že uprchlíci jsou chudáci a oni zatím mají nemalé peníze na zaplacení dopravy pirátům. Politici EU nepracují v zájmu občanů států EU, to je zřejmé, otázkou je v koho zájmu pracují.


Nepřihlášený uživatel

#213 Re: Vše nejlepší k dnešním narozeninám, Miloši!

2016-09-28 18:41

#207: - Vše nejlepší k dnešním narozeninám, Miloši! 

 Taky přeji panu Zemanovi vše nejlepší a hodně sil v boji s proradnou pražskou kavárnou, která kolem něj krouží jako supi a čekají na každý jeho přehmat, aby jej mohli pošpinit a protáhnout nejodpornějším bulvárním bahnem. Ale on si z toho Milošek nic nedělá!


Nepřihlášený uživatel

#214

2016-09-28 21:10

EU je novodobá katastrofa Evropy, jedině hranice s identitou státu včetně její historické měny nás zachrání. Všechny nelgální imigranty ihned vyhostit, zavést vízovou povinnost pro všechny muslimskké zemně a bude po problémech. A hlavně nedávat nikomu azyl, opravdu kdokoliv může být agentem IS. Evropa není Amerika ani Rusko, tak na co si tu hrajeme. Národe Český jsme Slovani Keltské krve, brańme svůj odkaz, svoje tradice!


Nepřihlášený uživatel

#215

2016-09-29 08:02

Nepřeji si, aby tady u nás vzrostla kriminalita díky imigrantům!!! Evropa patří Evropanům a ne fanatikům, kteří se nám nikdy nepřizpůsobí, jsou zvyklí úplně na jiný režim - na ten jejich a to my tady vůbec nepotřebujeme a nechceme!!! Pryč s nimi!!!!!!!!

1882LFC
Nepřihlášený uživatel

#216

2016-09-29 08:57

Z toho se poserete vy xenofobní hovada: 

Město New York vyhlásilo 28. září Dnem Václava Havla

Václav Havel byl totiž náš nejlepší prezident. Stejně dobrý by mohl být Karel Schwarzenberg, kdyby tupá negramtoná lůza z této petice nezvolila ruského švába Ovara Virózoviče Poblitého Kokota. Styďte se vy šmejdi! Radši uprchlíky než upocená česká prasata s mastnou hubou od ovaru a pěnou od lahváče z Kauflandu. Volby vyhraje topka a v krajích udělá koalice s LESem a ODS a vás tupou bolšánskou a náckovskou lůzu vypráskáme svinským krokem vy hovada!  

 


Nepřihlášený uživatel

#217

2016-09-29 11:53

Podepsal jsem ji,protože se vším souhlasím,nevím,proč vládní činitelé porušují zákony ČR,když podporují nelegální imigraci,ta je snad trestná,ne?Nebo se vracíme zpět o 26 let?
Karel

#218 POZOR, POZOR!

2016-09-29 14:17

Obrovský úspěch české policie! Po dost dlouhé době se konečně podařilo odchytit nějakého syrského běžence! Důvod pro článek na titulní straně: Novinky.cz


Nepřihlášený uživatel

#219 Re:

2016-09-29 14:28

#216: 1882LFC -  

Ty jsi snad ještě větší tragéd než Jakub Janda a jeho "Evropské pornoty." Prostě živoucí důkaz toho, jak to vy pravdoláskaři volící "Karla" máte v hlavě totálně vybrakované. 


Nepřihlášený uživatel

#220 Re: Afghánec ve Švédsku znásilnil 15letou dívku: Poté požádal o azyl

2016-09-29 16:48

#204: - Afghánec ve Švédsku znásilnil 15letou dívku: Poté požádal o azyl 

 Co s takovými hajzly chcete dělat nic jiného, než je buď zabít a nebo vykastrovat a poslat tam, odkud přišli. Není nic mezi tím. Nic jiného si nezaslouží. Žádné slitování. Ale socani a levice takové násilníky do Evropy pouští a na ochranu slušných a nebo bezmocných lidí nehnou ani malíčkem. Naopak se je ještě snaží odzbrojit, aby se nebyli schopni adekvátně násiníkům bránit. 


Nepřihlášený uživatel

#221 Re:

2016-09-29 18:15

#209: Volím SPD -  

 Takže vláda si hraje na bojovníky proti kvotám a nakonec vezmou mnohem víc než kolik nám kvoty nařizují!! A mx je příště s páskou přes oči zase zvolíme!! Proboha lidi, neblbněte, tady jde o budoucnost našich dětí!! Už se konečně probuďte!! To jste se totálně zbláznili? Do čeho je to chcete přivést? To si říkáte rodiče? To budete raději poslouchat tu bandu tupců z Bruselu, než se řídit svým vlastním názorem a instinktem? To dáte přednost demagogům typu Sobotky, Chovance, Teličky, pseudokřesťana Bělobrádka, knížete, Dienstbiera a dalších přisluhovačů Bruselu před bezpečností své rodiny a svých dětí??? To jste vážně takové ovce?? No to snad ne! Postavte se proti tomu, cožpak nevidíte, co se děje v západní Evropě, jak pod přílivem islamizace pozvolna mizí demokracie a nastupuje totalita, původní obyvatelstvo stále více ustupuje, už se bojí i rozsvěcovat vánoční stromky, sundávají kříže z pomníků poblíž mešit a už se bojí vyvěšovat i národní vlajky. Budeme ze strachu z konfrontace islámu dál ustupovat jako Hitlerovi v třicátých letech? Všichni dobře víme, jak to dopadlo! Nenechme tuhle zemi padnout do okovů islámu! Udělejme s tím něco, dokud je čas! Snažně vás prosím, všichni, co jste doposud laxní, musíme se spojit a jednat, tohle už vážně není sranda!!!

Dan Mach

#222 Re: Re:

2016-09-29 19:07

#221: - Re:  

Kdybys přidal ještě tu o Šípkové Růžence nebo Budulínkovi, tak by to mělo alespoň nějakou úroveň. Ale takto? Opilecké bláboly. Ruští vlezdoprdelkové budou něco psát o ústupu demokracie na západě. Členství v Evropské unii je prozatím to nejlepší, co se nám v našich demokratických časech mohlo stát, a je dobře si to připomínat v době, kdy vzpomínáme nedožitých 80 tých narozenin našeho prvního českého prezidenta Václava Havla. Bohužel ti, co nastoupili po něm, zůstanou tak maximálně v paměti v souvislosti se starými žárovkami nebo lahvemi becherovky. To je sice tragédie, ale již za rok a půl budeme mít šanci Bumbála s jeho přisluhovači z hradu vyšoupnout a pokusit se zvolit konečně takového prezidenta, který bude dělat naší republice čest. Slovákům se to v osobě prezidenta Kisky podařilo, pojďme je napodobit.

Theresee

#223 Re: Re: Re:

2016-09-29 19:09

#195: Martin Pospíšil - Re: Re:  

 Jo,na demonstraci přijde rodina s dětmi,důchodce co se bojí o svý vnoučata a hned jsou to dle zaprodanejch médii extrémisti,neonacisti a kdo ví co ještě,ale v Evropských městech se potulují muslimský gangy co přepadaj lidi,v mešitách se káže nenávist k našemu stylu života a demokracii jako prostředku po jehož zádech islám vyleze a chopí se vlády a nastolí tady náboženskou diktaturu s šarijou a to jsou prej ti umírnění,páč se nehlásí (aspoň otevřeně ne,do hlavy jim nikdo nevidí) k islámskýmu státu a nepáchaj (zatím) žádný teroristický útoky!

Theresee

#224 Re: POZOR, POZOR!

2016-09-29 19:18

#218: Karel - POZOR, POZOR! 

 Jenže tady nejde o těch pár,který našim územím proudí po uzavření balkánský trasy,nýbrž o těch 6tisíc co chce vláda v dalších letech přijmout a o kvóty,který se snaží Junckerovci mermomocí přes odpor mnohých států protlačit a ty se budou pořád navyšovat podle počtu nově příchozích a jestli přerozdělovali nějakejch 120tisíc a na nás z toho připadlo 3tisíce,tak až jich budou ti pošahanci za pár let přerozdělovat milion,připadne na nás 30tisíc a to se může po slučování rodin vyšplhat třeba na 100tisíc!


Nepřihlášený uživatel

#225 Re: Re:

2016-09-29 20:36

#221: - Re:  

 Když 90 % národa odmítá kvóty a vláda jich stejně vezme víc než kolik nám tyto kvóty nařizují, tak je to zrada! Vlastizrada!