Petice proti rezoluci upírající Izraeli právo na Zeď nářků

Quoted post

Witch

#53

2016-10-15 11:48

Tak tuto petic mohli vymyslet jenom islamofobní hňupi co volí Konvičku, Kadimůru nebo Zlemana. Prostě hnědí šašci. Vy blbouni, víte vůbec, že jste naletěli ruské propagandě? Jestli ne, tak si přečtěte analýzy Romana Mácy z programu Kremlin watch think-tanku Evropské hodnoty o kremelské propagandě: 

http://evropskehodnoty.nazory.eu/rubriky/kremlin-watch

Jenom neinformovaný debil tohle mohl podepsat! 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#54 Re:

2016-10-15 12:07:13

#53: Witch -  

To, že muslimům Západní zeď a Chrámová hora nepatří, není nijak islamofobní, to je pouze logický fakt. Jen neinformovaný debil si může myslet opak.

Alex.Bart

#59 Re:

2016-10-15 12:36:01

#53: Witch -  

Vážně jste takhle pěkně demokraticky přesvědčen/a, že jen jen Evropské hodnoty jsou jedinou studnicí objektivní pravdy? Po pravdě, od doby, kdy jejich jménem trousí moudra chlapec, který má za sebou moc pěknou kariéru gay-pornoherce, se mi zdá tahle instituce poněkud nedůvěryhodná... Představte si, že židovská Zeď nářků najednou nepatří židům... židovský národ měl na tamním území vlastní stát už v době, kdy se v dnešní české kotlině proháněli  Keltové... a taky vlastní chrám židovského všudepřítomného Boha... a naši předkové se ještě ani nevydali na cestu do země strdím oplývající :-) Historie je moc zajímavá, možná byste mohl/a zkusit :-) 

Realista

#62 Re:

2016-10-15 13:06:34

#53: Witch -  

 Tady se nám očividně vyblinkal jeden fanatický hňup, co volí Kalouska a myslí, že snědl Šalamounovo hovno. Jen s tou historií je to poněkud horší, co? Víš ty vůbec, co je to Západní zeď a že v oněch místech stál jeruzalémský Chrám mnoho staletí předtím, než vůbec vznikl nějaký islám, ba co víc, ještě mnoho let i před samotným křesťanstvím? A zjistil sis vůbec, jak hlasovalo Rusko při téhle rezoluci, než jsi ze sebe vypotil tuhle snůšku nesmyslů o ruské propagandě? Očividně nikoliv. Příště je tedy potřeba poněkud dostudovat dějiny a neuškodí ani zapracovat na gramatice. Možná potom nebudeš všem jenom pro smích. Ale na to už jsi vlastně zvyklý, že ano, ty Evropská hodnoto? A ještě jedna věc na závěr. Tím, že svůj hloupý komentář barevně zvýrazníš, tím mu na hodnotě nikterak nepřidáš. Stále to bude jen prázdný bezduchý slint chudáka, co si zde urážením spoludiskutujících léčí komplexy.


Nepřihlášený uživatel

#94 Re:

2016-10-16 00:57:15

#53: Witch -  

 Táhni do hajzlu Banderovská nacistická zrůdo!