Petice proti rezoluci upírající Izraeli právo na Zeď nářků


Nepřihlášený uživatel

#51

2016-10-15 11:36

Lidé, zvedněme se, neklečme, svobodu nám nikdo nedá, ani nevezme, ta je prostě v nás a svoboda je síla. Al Unesco - hanba

Nepřihlášený uživatel

#52 Re:

2016-10-15 11:40

#14: Peťan -  

 už jeden z největších teroristů nobelovu cenu míru dostal-jásir arafat

Witch

#53

2016-10-15 11:48

Tak tuto petic mohli vymyslet jenom islamofobní hňupi co volí Konvičku, Kadimůru nebo Zlemana. Prostě hnědí šašci. Vy blbouni, víte vůbec, že jste naletěli ruské propagandě? Jestli ne, tak si přečtěte analýzy Romana Mácy z programu Kremlin watch think-tanku Evropské hodnoty o kremelské propagandě: 

http://evropskehodnoty.nazory.eu/rubriky/kremlin-watch

Jenom neinformovaný debil tohle mohl podepsat! 


Nepřihlášený uživatel

#54 Re:

2016-10-15 12:07

#53: Witch -  

To, že muslimům Západní zeď a Chrámová hora nepatří, není nijak islamofobní, to je pouze logický fakt. Jen neinformovaný debil si může myslet opak.


Nepřihlášený uživatel

#55

2016-10-15 12:15

Proč je ve formuláři napsáno "křestní jméno?" Nejsem si zcela jist, ale občas je to asi vtipně mimo...
Alex.Bart

#56

2016-10-15 12:23

Co se to děje s institucemi, kterých jsem si v minulosti vážila a které naši předkové založili, aby už svět nespadl do hrůz světové války, nesmyslného vyvražďování národů a likvidace lidské svobody? Teror je terorem jen někdy, vražda je vraždou jen na někom, potlačování lidské svobody je potlačováním lidské svobody jen někde, historie se obrací vzhůru nohama... Kdo to stojí v čele OSN, že taková v minulosti ctihodná instituce popírá hodnoty, které si lidé po desetiletí, mnohdy i staletí, nejen vybojovali, ale i bránili? Co za svět chystáme svým dětem? Neuvěřitelné...


Nepřihlášený uživatel

#57 Re:

2016-10-15 12:26

#55: -  

 No, ti, co jsou křtění, tak se chytí :-) Pro ostatní by možná fakt stačilo "Jméno" :-) 


Nepřihlášený uživatel

#58

2016-10-15 12:35

Je to presne tak ako to pomenoval pán Benjamin Netanjahu.Je to to isté,ako by upierali Čine Velký čínsky múr...alebo Egyptu pyramídy.Rezolúciu takéhoto znenia môžu prijať iba nesvojprávní ľudia...
Alex.Bart

#59 Re:

2016-10-15 12:36

#53: Witch -  

Vážně jste takhle pěkně demokraticky přesvědčen/a, že jen jen Evropské hodnoty jsou jedinou studnicí objektivní pravdy? Po pravdě, od doby, kdy jejich jménem trousí moudra chlapec, který má za sebou moc pěknou kariéru gay-pornoherce, se mi zdá tahle instituce poněkud nedůvěryhodná... Představte si, že židovská Zeď nářků najednou nepatří židům... židovský národ měl na tamním území vlastní stát už v době, kdy se v dnešní české kotlině proháněli  Keltové... a taky vlastní chrám židovského všudepřítomného Boha... a naši předkové se ještě ani nevydali na cestu do země strdím oplývající :-) Historie je moc zajímavá, možná byste mohl/a zkusit :-) 


Nepřihlášený uživatel

#60

2016-10-15 12:42

Ano, raději přiřkneme nejsvětější místo židovského a křesťanského náboženství muslimům, ti jsou příkladem neskonalé péče o kulturní památky, viz. ničení antických památek v Palmyře, zničení obřích soch Buddhů v Afghanistánu, návrh Muslimskýho bratrstva na zničení pyramid jako pohanských svatostánků, dobytí Konstantinopole a předělání největšího tehdejšího křesťanského chrámu Hagia Sofia na mešitu a řada dalších. Těmhle akulturním barbarům jde OSN na ruku? Hanba!


Nepřihlášený uživatel

#61

2016-10-15 12:59

Podporuji tuto petici, protože si velmi vážím židovského národa a také proto, že můj manžel má židovské předky.
Patočková
Realista

#62 Re:

2016-10-15 13:06

#53: Witch -  

 Tady se nám očividně vyblinkal jeden fanatický hňup, co volí Kalouska a myslí, že snědl Šalamounovo hovno. Jen s tou historií je to poněkud horší, co? Víš ty vůbec, co je to Západní zeď a že v oněch místech stál jeruzalémský Chrám mnoho staletí předtím, než vůbec vznikl nějaký islám, ba co víc, ještě mnoho let i před samotným křesťanstvím? A zjistil sis vůbec, jak hlasovalo Rusko při téhle rezoluci, než jsi ze sebe vypotil tuhle snůšku nesmyslů o ruské propagandě? Očividně nikoliv. Příště je tedy potřeba poněkud dostudovat dějiny a neuškodí ani zapracovat na gramatice. Možná potom nebudeš všem jenom pro smích. Ale na to už jsi vlastně zvyklý, že ano, ty Evropská hodnoto? A ještě jedna věc na závěr. Tím, že svůj hloupý komentář barevně zvýrazníš, tím mu na hodnotě nikterak nepřidáš. Stále to bude jen prázdný bezduchý slint chudáka, co si zde urážením spoludiskutujících léčí komplexy.


Nepřihlášený uživatel

#63 Re:

2016-10-15 13:09

#3: -  

 Je to velká nespravedlnost vůči Izraeli, podobně jako  v  Mnichovské dohodě nás prodali Hitlerovi. Ale s jídlem roste chuť, kde se asi zastaví muslimská invaze? Všechny demokratické síly a osobnosti by měly bít na poplach!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#64 Re:

2016-10-15 13:20

#60: -  Souhlasím, je to velká hanba, co se odhlasovalo, 26 zemí se zdrželo hlasování. Proč? Čeho se obávají? Celý kulturní svět by se měl postavit proti této nespravedlnosti. Každý už přece musí vidět, že s islámem není možné soužití, pokud se dotyčný národ dobrovolně nepostaví do otrocké podřízenosti.K čemu se snaží izraelský lid tímto rozhodnutím odsoudit?

 


Nepřihlášený uživatel

#65 Re:

2016-10-15 13:25

#56: Alex.Bart -  

 Zdá se, že za vší tím stojí velký kapitál a velmocenské dobyvačné plány. Jak jinak si vysvětlit toto absurdní rozhodnutí? Demokracie dostává zase na frak!!!


Nepřihlášený uživatel

#66

2016-10-15 14:32

Unesco tímto rozhodnutím ztrácí svou tvář jako civilizovaná instituce chránící historické reálie pro budoucí generace. U mě velké mínus. Hlavním městem Izraele vždy byl a vždy bude Jeruzalém (viz minulá petice týkající se Izraele) a Zeď nářků vždy odkazovala a odkazovat bude k Šalamounovu chrámu. Na tom nemůže nic změnit ani deset muslimských mešit, ani toto blouznivé a bláznivé rozhodnutí Unesca. Stydím se, že i náš zástupce se zdržel hlasování. Buď nemá potřebné znalosti nebo potřebnou čest a odvahu. Bůh žehnej Izraeli!!! Jiří Honsa

Nepřihlášený uživatel

#67

2016-10-15 15:02

Rezoluce je nesmyslná a zbytečně rozdmýchává nové spory v už tak napjaté atmosféře mezi Palestinou a Izraelem.Nechápu jak tohle mohl vůbec někdo vypustit do světa.

Nepřihlášený uživatel

#68

2016-10-15 15:22

Chrámová hora patrila odkajživa Židom, ešte dávno predtým než na toto územie prišli Arabi a iný okupanti, ktorí Židov z historického Izraela prisľúbeného B-hom vyhnali ako Rímania, alebo ako napríklad britskí kolonizátori znevýhodňovali ich voči Arabom, ktorí sa tam usadili počas Osmánskej ríše, resp za čias vlády Salah A Dina, teda oveľa, oveľa neskôr, než nie len toto územie obývali Židia. Historický dedičný spor, ktorí vedú Arabi preto, že podľa zákona Šariah prvorodený syn dedí otca (Izmael prvorodený syn Abrahamov s egyptskou slúžkou) neobstojí, pretože zákon Šariah, ktorý vznikol na prelome 6-teho a 7-eho storočia n.l. sa nedá retroaktívne aplikovať na prípady, ktoré sa udiali cca 4000 rokov pred jeho vznikom. Naviac nedá sa nijakými historickými nálezmi podoprieť teória Arabov- muslimov, ktorí tvrdia že prorok Mohamed bol priamočiarým potomkom Izmaela. Nie sú na to žiadne dôkazy!!!
Pevne verím a dúfam, že história na tomto území sa už nikdy nebude opakovať a že územie Chrámovej hory už naveky zostane židovským územím a že nič na tom nezmení hoci aké rozhodnutie hoci akej samozvanej inštitúcie ovládanej arbskými petrodolármi a inými anti židovskými a antisionistickými živlami.

Nepřihlášený uživatel

#69

2016-10-15 15:42

To mi připadá jako by UNESCO rozhodlo, že Pražský hrad není český, ale lucemburský.

Nepřihlášený uživatel

#70

2016-10-15 15:47

Vidím, jaká je realita a jak by to dopadlo pod vládou mohamedánů.


Nepřihlášený uživatel

#71

2016-10-15 16:06

To už nechápe ani selský rozum.
bulda

#72 Re:

2016-10-15 16:23

#6: Rozhořčený -  

 Blbcií jsme mi,že to muslimům trpíme. Musí z nás mít legraci. K.I


Nepřihlášený uživatel

#73

2016-10-15 18:01

              

Witch

#74 Re: Re:

2016-10-15 18:28

#62: Realista - Re:  

 Zavři hubu zemandrtálče, Kalousek je jeden z mála politiků mluvící pravdu, která se dneska nehodí zejména do krámu populistických dobytků a celkově hodnotím pana Kalouska jako nejlepšího politika v ČR protože, není populista! Proto se pan Kalousek nelíbí debilům, kteří volili Zlemana, sockomanče nebo Babiše za Koblihu. Takový jeden z nich budeš i ty, protože nepoznáš ruskou propagandu. Ta je totiž skrytá, skrytě narušuje důvěru jedinců v západní demokracii tím, že probouzí strach z islámu. Pozná to každý, kdo je gramotný v médiích, ne tak ovšem ti, co v tom nejsou zdatní a věří nesmyslným konspiračním teoriím vyvíjeným na Putinovu zakázku. A takoví jste právě vy sockomanči, kobliháři a kadimůrovci, tedy skupina zamanovoličů, statisticky prokázaných jako velmi nevzdělená a neinteliligentní část národa zmanipulovaná konspiračními teoriemi! Proto je třeba vám to vysvětlovat, že jste naletěli ruské propagandě jako je tahle petice a že by jste se měli nad sebou zamyslet, protože jste strašně blbí a proto věříte Putinově propagandě. Ale naštěstí většina lidí taková není a Putinově propagandě nevěří a proto Zemana vyžene z hradu a bude ho soudit za vlastizradu, a stejně i všechny ostatní ruské agenty včetně autora téhle petice! 


Nepřihlášený uživatel

#75

2016-10-15 18:36

protože si jediný demokratický stát v moři nenávistného islámu Izrael zaslouží naši, byť verbální, pomoc...