MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96045

2016-10-25 18:08

Bývalí komouši a estébáci, kteří ještě pořád sedí ve vysokých funkcích, kteří si nahrabali miliardy při sametové revoluci, protože samozřejmě seděli u zdroje-měli informace, kdy a co levně nahrabat, tito paraziti šíří nenávist a rozdělují lidi hnusnou propagandou. Zvolili si do čela opilce a nenávistného a pomstychtivého dědka, který pod jejich taktovkou šíří Českem nenávist. Tento "přímou volbou" zvolený přisluhovač ruských tajných služeb jim pomáhá v teploučku přežívat. Populistické žvásty přiživují spodinu v tom, že je normální být blbcem a chtít po státu, aby je se vším všudy "zabezpečoval a ochraňoval", jako tomu bylo za komunistů. Vzdělané a činorodé lidi nazývá tento parazit "pražskou kavárnou"-tento symbol jeho odpůrců mu zřejmě vymyslel nějaký ruský agent? Hlavně se trefit do Havla, že? Jak jinak zesměšnit toho, kdo mu nejvíce leží v žaludku? Havel také hodně leží v žaludku Putinovi, Čině, atd., prostě diktatury nenávidí demokracii, demokracie je totiž ohrožuje!!!!

Pryč se Zemanem, pryč s ruskými agenty, dost už poklonkování všem diktátorům, demokracii si ochráníme, protože Česko patří do Evropy a ne na východ!!!!

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96051 Re:

2016-10-25 18:35:53

#96045: -  

  No on si na pana Bradyho Havel také vůbec ani nevzpoměl. I on věděl, že se takové vyznamenání nedává každému kdo má v řiti díru, proto raději vyznamenal svoji manželku.