MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96764 Re: Re:

2016-10-30 15:54

#96762: - Re:  

 Zeman patří na Vysočinu nebo kamkoli jinam, jen nééé na Hrad

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96765 Re: Re: Re:

2016-10-30 16:08:09

#96764: - Re: Re:  

 Z toho co je veřejně dostupné, např. podpis pod "privatizací" MUS, nebo prodej dluhu Ruska v objemu více jak 100 mld. za neznámo kolik a neznámo kam (je to doposud utajeno) bych řekl, že by Miloš Zeman měl být jako osoba ultra nebezpečná izolován, ideálně by měl využít politického azylu v Rusku, podobně jako Janukovič od kterého se bohužel mnoho neliší a jen díky omezené moci doposud nespáchal to co Janukovič na Ukrajině, myslím si

a to přesto, že Rusnok - Zemanova vláda je věc velmi a velmi podivná, nejen proto, že byla prakticky celá složená z komunistů a mnohým to umožnilo získat další postavení a profit z našich daní, neovládl ale parlament, přestože se mu podařilo jej přinutit se rozpustit.

Volby přesto proběhly ještě demokraticky, byť do nich vstoupil Andrej Babiš a zatím se zdá, že probíhá sice tvrdá manipulace ruskou propagandou, ale přesto si země dosud drží demokratický standard a dokonce jsou oblasti, které vzdorují vlivu Hradu (ruské a čínské propagandě) velmi intenzivně a snad i účinně.