MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96766 Tady je to patolízalské, servilní či dokonce naši svrchovanost ohrožující prohlášení ...

2016-10-30 16:56

 

 

Společné prohlášení nejvyšších ústavních činitelů České republiky

18. října 2016

Jako nejvyšší ústavní činitelé České republiky chceme společně zdůraznit, že naše země při naplňování své dlouhodobé politiky vůči Čínské lidové republice vychází z principů strategického partnerství mezi oběma zeměmi a ze vzájemného respektu ke svrchovanosti a územní celistvosti Čínské lidové republiky, jejíž je Tibet součástí.

Vztahy obou našich zemí a jejich výrazný rozvoj v posledních letech považujeme za velmi přínosné a užitečné pro obě strany a jsme přesvědčeni o tom, že je v zájmu České republiky tyto vztahy i nadále intenzivně rozvíjet. Osobní aktivity některých českých politiků nejsou výrazem změny oficiální politiky České republiky a považovali bychom za nešťastné, aby takto byly kýmkoliv vnímány.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96767 Re: Tady je to patolízalské, servilní či dokonce naši svrchovanost ohrožující prohlášení ...

2016-10-30 17:02:17

#96766: - Tady je to patolízalské, servilní či dokonce naši svrchovanost ohrožující prohlášení ...  

 Hamáček, Štěch i Sobotka mají vlastně obrovský problém, u jejich jmen jsou uvedeny jejich funkce a tedy v takovém případě podepisují za Sněmovnu, Senát a vládu, podobně jako když Sobotka připodepisuje seznam oceněných, je jen na něm, jestli jej podepíše sám, nebo jej projedná na vládě, ale v každém případě se jedná o souhlas nikoliv Sobotky poslance či případně ministra, pokud si nějaké ministerstvo vzal do správy, ale jako předseda vlády a tedy za celou vládu. 

Řekl bych, že se najde hned několik ministrů ve vládě, kteří mají k prohlášení velké výhrady a totéž platí o Sněmovně a Senátu. 

Vypadá to, že se chlapci sami vymáchali ve svých vlastních exkrementech.