MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#96771 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedn

2016-10-30 17:16

#96718: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedna o  

lzete si do vlastni kapsy.

Jedina zeme v Africe, kde stat jakz takz funguje je Jihoafricka republika, proc asi ? I kdyz po skonceni nemoralniho apartheidu, uz to neni bezpecna zeme a narostla tam kriminilita asi o 1000 %.

Bili odchazeji, kriminalni terorismus prichazi.

To stejne se deje dnes v Evrope, diky politikum, kteri maji podobne chabe analyticke a inteligencni schopnosti, jako vy a uvazuji spise emotivni casti sveho mozku.

Treba takova Mogherini nebo Schulz maji tak vymazanou hlavu euro-socialistickym myslenim, ze nejsou realne schopni vykonu sve funkce.

Bohuzel tato vstricna imigracni politika stoji zivoty tisicu Evropanu a nikdo se nad tim ani nepozastavuje.

A to nemluvim o bezpecnostnich aspektech.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96774 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo

2016-10-30 17:21:14

#96771: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo jedn 

 Vypadá to, že např. Egypt jsi už šoupnul do Evropy :-). 

Odkaz na článek je z roku 2008 a nevypadá to, že by JAR zhroutila, dokonce tam z Čech přišel ultra zločinec, kterého jsme nebyli schopni izolovat a JAR to přesto zvládla, tedy v tomto ohledu jsme na tom v době, kdy Krejčíř utekl, byli opravdu děsivě, bylo to v roce 2005, prezidemtem byl oposmluvní kupčík Zemana Klaus a vládli socani, vlastně s tichou podporou komoušů - Paroubek. 

Na tvém příspěvku je skvělé i to, že naštěstí se o žádné tisíce obětí v Evropě nejedná a to je vlastně to nejlepší, alespoň při vzpomínce na to, jak sem přišlo 500 000 imigrantů z Ruska a zůstali tu více jak 20 let.