MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

V

#96773

2016-10-30 17:20

Budu volit zase pana prezidenta a bude nás výc, už jenom z principu že nerespektujete většinu, co ho zvolila hlásáte  demokracii a sami na ní neberete ohled. Nějakou šaškárnou ze staromáku většinu neoblbnete. Demokrati co chtějí svrhnout prezidena pučem kážete vodu pijete víno. Asi tu chcete občanskou válku a krev v ulicích, to je jediné k čemu vaše počínání vede. Tak není divu když vás vedou ti co podporovaly Majdan na ukrajině a jak to tam dopadlo....           

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96775 Re:

2016-10-30 17:26:24

#96773: V -  

 Ty snad něco v petici čteš o tom, že by vyzývala ke "svržení" naopak, petice jasně popisuje současný stav ústavy, která prakticky nemá možnost člověka, který se do nejvyšší ústavní pozice dostal lhaním a porušováním volebního zákona (viz. rozsudky NSS) dokonce ani dohnat přes jeho jasné mimoústavní jednání k Ústavnímu soudu a tedy apeluje na jeho zbytky slušnosti, aby sám abdikoval. 

Nabízí se dnes prosté hlasování ve Sněmovně o tom, zdali je Zeman schopen funkci vykonávat. Pokud BIS ve svých zprávách v kapitole 2.3 popisuje stav na Hradě, pak Zeman není schopen spravovat funkci prezidenta republiky a je ve vleku kriminálně jednajících lidí. 

V takovém případě je to dokonce povinnost Sněmovny takový stav řešit a z mého pohledu to Sněmovna a vláda měly řešit dávno. 

Znovu je potřeba říci proč jej budeš volit a tvůj důvod dokonce z hlediska zákona musí být v souladu s Ústavou - jestli žiješ v tom, že mu jakási "menšina" ubližuje, pak řekni v čem mu ubližuje, ale dokonce ani to, že by mu někdo skutečně ubližoval, není validním důvodem k jeho volbě. 

Je zajímavé, že vůbec nepřemýšlíš o tom, jak je možné, že Miloš Zeman lže, že NSS soud jej jako lháře identifikoval, on se dokonce za lži jako omluvil (tvrdil, že je načerpal v parlamentních listech) a že vůbec nerepektuješ onu dle tebe menšinu alespoň v tom, že bys kritiku této "menšiny" zvážil a dokázal jí případně oponovat a tedy si volbu Zemana opravdu zdůvodnit věcně. 

Nejsi-li schopen oponentury, studuj (po tu dobu se zdrž komentáře) nebo díky argumentům kritiků Zemana změň názor. Argumenty jsou dnes již velmi vážné, Miloš Zeman se s velkou pravděpodobností pohybuje dlouhodobě za hranicí ústavnosti, což ohrožuje bezpečnost každého občana této země.