MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96788 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnost

2016-10-30 22:15

#96787: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" j 

Nikoliv, podsouváš mi věci, které v mých příspěvcích nejsou. 

V post komunistických totalitách je zdokumentováno školení velkého monožství teroristů z arabského světa KGB. To je dobře zdokumentovaný fakt, archivy jsou dokonce přístupné i amatérským badatelům. 

Nikde jsem neřekl, že by si CIA neškolila své zpravodajce, ale tvrdím, že nemá potřebu je školit v terorismu, neboť potřebuje informace, nepotřebuje páchat terorismus, mimo jiné proto, že západ - demokracie jsou dlohodobě obětí teroristických činů a z velké části za těmito teroristickými činy stály komunistické totality, které min. poskytovaly zázemí teroristům. 

Tedy nikoho "teroristou neoznačuji", teroristy KGB v terorismu školila, to je holý fakt a co více, komunistké zpravodajské služby dokonce přímo teroristické činy páchaly, viz. atentát v RFE Stbákem.  Tedy žádné zůsoby gestapa neuplatńuji, totality jsou odporné všechny, navíc se komunistická totalita od té nacistické prakticky ničím neliší. 

Školení teroristů KGBáky v komunistických satelitech Ruska je ideologické samo o sobě, školili komunisté, nic k tomu není potřeba přidávat, to je realita. Opět mi tedy podsouváš, že k takovému odpornému konání KGBáků přidávám idelogii. Komunismus dokonce i dějiny učí ideologicky, tedy jejich školení teroristů bylo samozřejmě ideologické či mělo ideologickou část nejen proto, že komunisté prosazují komunismus za pomocí terorismu, porušování zákonů nejen volebních a Ústav, viz. porušování volebního zákona Milošem Zemanem, jako příklad z doby nedávné. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96791 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společ

2016-10-31 00:35:01


Nepřihlášený uživatel

#96793 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společ

2016-10-31 03:33:36

#96788: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnost 

 No ale řekni sám, to se nám to ty spacákové štěnice na chudákovi dědečkovi zase jednou pořádně politicky přikrmili že? Teď je z něj úplný Brady Špelec Ostrostřelec. Hamba spacákovejm parazitům.