MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#96776

2016-10-30 17:45

Protože jsem normální a čestnej člověk.Ne jako Herman.

Nepřihlášený uživatel

#96777 Re:

2016-10-30 18:37

#96776: -  

 Volič lháře, porušovatele volebního zákona a dnes i Ústavy Miloše Zemana se sám označuje normálním a čestným člověkem? Nepřipadá ti to absurdní? Proč si tedy volil Miloše Zemana, napiš tvé "normální a čestné" důvody, musí být v souladu s Ústavou na tom se jistě shodneme, protože neústavní důvody by znamenaly zločinecké důvody, např. ničení demokracie, parlamentu, demokratických institucí atd. 


Nepřihlášený uživatel

#96778 Vypadá to, že se věci dávají do pohybu, privatizace bytů OKD.....

2016-10-30 19:04

V Ostravě se demonstrovalo proti realitní společnosti RPG Byty

Město pro lidi, ne pro zisk! RPG tu nechceme! RPG táhněte! Byty lidem! Město lidem! RPG vyvlastnit! S takovými hesly se vydalo v neděli odpoledne centrem Ostravy několik desítek převážně mladých lidí. Pod přísným dohledem policie se demonstrující průvod vydal ve 14 hodin z Žofínské ulice kolem Národního divadla Moravskoslezského po Nádražní ulici až do Husova sadu. Policie pro ně zastavovala i dopravu.

....nebylo nic jiného než MUS verze 2.0, tedy naprosto stejný scénář a zlodějina. Sobotka byl ministrem financí, tedy věci se dávají do pohybu. Je otázka, jestli do toho jde Zeman nebo kdo vlastně. 

pan Hnedy

#96779 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemus

2016-10-30 19:49

#96774: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo  

 jo to jsem cekal ....mimochodem uz vcera.....ze budete poukazovat na Egypt, i kdyz ten je spise Blizky vychod nebo z anglictiny prejimany Stredni vychod, kam i kulturne patri i kdyz geograficky do Afriky samozrejme spada.

Muzete ho i zaradit do, abych pouzil terminu spratelenych tajnych sluzeb, sirsiho Stredniho vychodu

 

celkove od 80 let to jiste bude pres tisic obeti muslimskeho terorismu, i kdyz je pravdou, ze levicovy a separatisticky terorismus ma na svedomi  jeste o neco vice lidi.

Ale trendy se meni a muslimsky terorismus nastupuje i Evrope. Ve svete ma prim a dramaticky narusta uz dlouhou dobu.

 


Nepřihlášený uživatel

#96780 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se n

2016-10-30 20:08

#96779: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemus 

 Důvod jsem uváděl mnohokrát. Rusko vyškolilo v osmdesátých letech tisíce teroristů z arabského světa. Jejich školitelé KGBáci dnes sedí v Kremlu, nikdy nezveřejnili koho proškolili a tedy nebylo možné mít tyto lidi po kontrolou, resp. eliminovat jejich zveřejněním jejich teroristické kvalifikace a tito lidé mají ambice po moci a je velmi pravděpodobné, že díky věku jsou dnes na vrcholech teroristických organizací po celém světě. 

O školení víme proto, že padly komunistické totality ve východní Evropě a tedy se dá dobře odhadovat počet a jsou i dekonsporovány některé osoby. Putin navíc začal opět aktivizovat agresivitu Ruska, tudíž došlo i na aktivizaci a využívání těchto teroristů Ruskem, řekl bych - nasvědčuje tomu např. masivnost ruské propagandy v češtině a výroční zprávy BIS. 

Tedy hlavní důvod vidím v Rusku a jeho velmi podivné agresivitě. Putin tím pravděpodobně nahrazuje neschopnost vytvořit z Ruska konkurence-schopnou ekonomiku s vysokou přidanou hodnotou práce. Rusko by bez prodeje ropy a plynu, nepřežilo tři měsíce a prodej těchto komodit bude už jen a jen klesat. 

 


Nepřihlášený uživatel

#96781

2016-10-30 20:20

Dost bylo Hulvátova!

Nepřihlášený uživatel

#96782 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by

2016-10-30 20:30

#96780: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se n 

 Pokud nikoho neškolili k terorizmu CIA, logicky se dá říci že ani žádná jiná mocnost primárně neškolila nikoho potom k terorizmu. Teroristy se z oněch vycvičených specialistů stali až po té, co se, jako například Usama Bin Ladin, utrhli ze řetězu. Nevěřím že by takových specialistů CIA vycvičilo méně, než KGB. Výroční zprávu BIS neberu nikterak vážně, i BIS nějak musí oddůvodnit svoji činnost a potřebuje obhájit požadavky na krytí svých výdajů státem. Co je největším vtipem v kancelářích a objektech BIS? No přeci: "Zaručeně pravdivá zpráva BIS určená k zveřejnění".

 

 

 

 

bába

#96783 Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!

2016-10-30 20:38

#30: Kutas - Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!! 

 Tahle petice je podfuk. Protože už týden není slyšet o evropských hodnotách a pornoJandovi napadá mne jediné vysvětlení - sedí u laptopů a mlátěj jména. Jinak není možné aby 30.10.2016 byly podepsaní petatni s předdatováním 3-11,2016

Zaneřádila jsem si část počítače, protože jsme chtěla najít toho prvního a zda se podepsal... zatím jsme jej nenašla -- ale vydržím. Ju a ten přechod od tisíců na stotosíc si stáhnu taky. Bude to jistě zajímaví. I kdy ž

jmén a jako Dalajláma Putin, , Vašek Humanitární bombardýr... mno

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#96784 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě

2016-10-30 21:35

#96782: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by  

 Školení v terorismu je pro komunistické totality standardem. Nejen, že poskytovaly zázemí teroristům, ale komunistické zpravodajské služby dokonce samy teroristické činy páchaly a to v západní Evropě. Dokonce tak dělala i StB, viz. teroristický čin v RFE. 

Další věci je, že po pádu komunismu bylo školení teroristů v bývalých satelitech Ruska poměrně dobře zdokumentováo a z toho se dá také dnes odhadovat počet proškolených v terorismu. 

V komunistických totalitách k žádným teroristickým činům nedocházelo, západ (demokracie) neměl a nemá potřebu takové věci dělat. 

Tedy spekulace o tom, že CIA školila teroristy je jen hloupou manipulací, pro kterou nejsou nejen věcné argumenty - úvahové, ale ani nebyla taková činnost zdokumentována a dokonce ani CIA nemá k takovým věcem důvod, potřebuje informace a k tomu terorismus nepotřebuje. Vše co se dá dohledat na internetu je v této oblasti velmi nedůvěryhodné, min. v porovnání s tím, jak dobře je zdokumentováno např. školení teroristů v ČSSR. 

Co se týče spekulace o "nedůvěryhodnosti" veřejné části výročních zpráv BIS, nejeví se to jako smysluplná spekulace přitom, jaké pro-ruské servery a v jakém počtu jsou provozovány v ČR. Tedy zpráva koreluje s tím, co se v ČR skutečně děje, minimálně v oblasti digitální propagandy. Tedy lze zprávu považovat za důvěryhodný zdroj informace. 

Tedy nijak jsi věcně nezpochybnil nic z toho, co jsem napsal a co si skutečně myslím. 

 


Nepřihlášený uživatel

#96785 Okupace Krymu a další územní agrese Ruska, to bohužel dokládají.....

2016-10-30 21:42

.....Rusko umístěním Zemana a jeho (jejich) party na Hrad jasně deklaruje svůj zájem v ČR, druh zájmu a způsob jak jej prosazuje a bude prosazovat - pomocí zločinu a zločinců. 

Studená válka neskončila, Rusko chce rozbít kolektivní bezpečnost Západu, řekl Edward Lucas

Mezi Západem a Ruskem panuje zásadní střet zájmů, který nelze přemostit dohodou, ale pouze silným, především finančním tlakem na Moskvu. V rozhovoru pro Novinky to řekl známý britský novinář Edward Lucas, který v minulosti působil jako pražský i moskevský dopisovatel týdeníku The Economist. Lucas byl minulý týden v Praze hostem bezpečnostní konference StratCom.


Nepřihlášený uživatel

#96786 Krátce, Miloš Zeman je zločincem...

2016-10-30 21:47

Zeman prohrál, ale poražen není. 28. října pročínskou politiku neobhájil, jenže spor o povahu demokracie se nerozhodne na náměstí, nýbrž u voleb

  • Společnost je rozdělená na dvě části.
  • Spor o povahu demokracie se rozhodne u voleb.
  • Kdo se pokouší občanské protesty delegitimizovat, nastupuje na cestu, jakou se vydalo Maďarsko

 

Nejoblíbenější způsob Čechů, jak se postavit k politickému problému, je odjet na chatu, praví známé rčení. Pokud se to tentokrát nestalo a tisíce lidí vyšly do ulic, znamená to, že se ve společnosti něco zásadního děje.

Události letošního 28. října jsou dokladem, že v současném Česku probíhá hodnotový spor o směřování země a povahu naší demokracie.

Společnost je rozdělená na dvě části. Jedna spojuje budoucnost se Západem, Evropskou unií, s pevným zakotvením v tom, čemu se říká euroatlantické struktury, jejichž fundamentem je kapitalismus a liberální demokracie. Druhá následuje Miloše Zemana, který chce s vidinou ekonomického zisku driblovat mezi mocnostmi, přičemž to vypadá, že ho dribling zavádí na stranu Ruska a Číny, autoritářských zemí, které praktikují kapitalismus bez skutečné demokracie. Spor není nový, ale zintenzivňuje se a události kolem státního svátku ho předvedly ve vyhraněné podobě.

 

Nepřihlášený uživatel

#96787 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" j

2016-10-30 22:03

#96784: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě 

 Ne, nevěřím, že si to myslíte. Spíš věřím tomu, že jste si zřetelně vědom, že se právě hlavně ve vašem případě jedná o pouhou hru se slovy. Jestliže například Gestapo chtělo označit nějakým způsobem parašutisty, jež se podíleli na zabytí Heydricha, nebylo od věci ony parašutisty označit za bandity. Za bandity byli označování dejme tomu i partizáni. Podivné, jak jste snadno, jako zjevný sluníčkář, pochytil manýry onoho Gestapa, když jste se snažil tvrdit, že východní státy školily teroristy a západní státy neškolili nikoho. Mně to přijde skoro až zábávné. Vaše tvrzení je nesmyslné a to čistě z povahy věcné logiky. To, že k okolnosti odtajnění nějakých dokumentů přidáváte nějaké účelové nálepky, to je vaše nevalná vizitka, páchnoucí ideologizací problému.

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#96788 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnost

2016-10-30 22:15

#96787: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" j 

Nikoliv, podsouváš mi věci, které v mých příspěvcích nejsou. 

V post komunistických totalitách je zdokumentováno školení velkého monožství teroristů z arabského světa KGB. To je dobře zdokumentovaný fakt, archivy jsou dokonce přístupné i amatérským badatelům. 

Nikde jsem neřekl, že by si CIA neškolila své zpravodajce, ale tvrdím, že nemá potřebu je školit v terorismu, neboť potřebuje informace, nepotřebuje páchat terorismus, mimo jiné proto, že západ - demokracie jsou dlohodobě obětí teroristických činů a z velké části za těmito teroristickými činy stály komunistické totality, které min. poskytovaly zázemí teroristům. 

Tedy nikoho "teroristou neoznačuji", teroristy KGB v terorismu školila, to je holý fakt a co více, komunistké zpravodajské služby dokonce přímo teroristické činy páchaly, viz. atentát v RFE Stbákem.  Tedy žádné zůsoby gestapa neuplatńuji, totality jsou odporné všechny, navíc se komunistická totalita od té nacistické prakticky ničím neliší. 

Školení teroristů KGBáky v komunistických satelitech Ruska je ideologické samo o sobě, školili komunisté, nic k tomu není potřeba přidávat, to je realita. Opět mi tedy podsouváš, že k takovému odpornému konání KGBáků přidávám idelogii. Komunismus dokonce i dějiny učí ideologicky, tedy jejich školení teroristů bylo samozřejmě ideologické či mělo ideologickou část nejen proto, že komunisté prosazují komunismus za pomocí terorismu, porušování zákonů nejen volebních a Ústav, viz. porušování volebního zákona Milošem Zemanem, jako příklad z doby nedávné. 

 


Nepřihlášený uživatel

#96789

2016-10-30 22:18

Ve Francii (kde co do počtu hlasů v minulých volbách drtivě zvítězila Národní Fronta) se proti vládnoucí neomarxistické "elitě" za široké podpory obyvatelstva bouří už i bezpečnostní sbory a tato již není schopna situaci uklidnit. Protesty sílí i v Itálii a Německu. To jsou informace, které se z mainstreamové mediální stoky téměř nedozvíme, ale už týden se tu řeší státní vyznamenání pro člověka, který se o tuto zemi nijak nezasadil. Stručně řečeno: milý občane, Západ je na prahu revoluce, tak ti předhodíme umělou a zbytečnou kauzu, abys neměl čas se tím zabývat.


Nepřihlášený uživatel

#96790 Re:

2016-10-30 22:20

#96789: -  

 To máš z té četby ruské propagandy PL, pak ti z toho hrabe a nejsi schope zhodnoti, co je lež, co pravda, co realita a co fikce. Podobně je na tom Miloš Zeman, který PL má evidentně jako jediný zdroj informací. 

Mimochodem pan Brady se zasloužil o to, že jsou dětěm smyslupně vysvětlovány hrůzy holokaustu. Takových lidí na celém světě zas tolik není. Tím se bez nejmenších pochybností, zasloužil o tento stát.


Nepřihlášený uživatel

#96791 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společ

2016-10-31 00:35


Nepřihlášený uživatel

#96792 Re: Re: Re:

2016-10-31 00:57

#96754: - Re: Re:  

 Nezáviď, geronte.


Nepřihlášený uživatel

#96793 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společ

2016-10-31 03:33

#96788: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnost 

 No ale řekni sám, to se nám to ty spacákové štěnice na chudákovi dědečkovi zase jednou pořádně politicky přikrmili že? Teď je z něj úplný Brady Špelec Ostrostřelec. Hamba spacákovejm parazitům.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#96794

2016-10-31 03:59

„Průzkum: Ukrajincům se stýská po SSSR.“ Konkrétně 35 procent občanů teskní a jejich počet sice mírně, ale neustále roste…„Každý třetí Ukrajinec by chtěl odejít ze země.“


Nepřihlášený uživatel

#96795 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem sp

2016-10-31 06:02

#96791: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společ 

 Ty znáš snad nějaký propagandistický web demokracií? Ty znáš web, kde by USA lhaly o světě a událostech v něm? Tak to neváhej, napiš co je to za web a hlavně napiš, kde tam lžou, to si opravdu velmi rád přečtu.  Na oplátku ti dodám na každou jednu jasně identifikovanou tvojí lež deset ze Sputiniku, PL, Blistů, Aeronetu, Pravdive, atd. tad. 


Nepřihlášený uživatel

#96796 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem sp

2016-10-31 06:03

#96793: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společ 

 Problém je u Zemana, nikoliv u těch, kdož na jeho zločiny upozorňují. 


Nepřihlášený uživatel

#96797 Re:

2016-10-31 06:04

#96794: -  

 Na Ukrajině je skoro 50 % ukrajinců s ruskou národností, ale i tito v roce 1992 hlasovali pro samostantnost Ukrajiny. 

To, že podléhají ruské propgandě, podobně jako jí podléhají voliči Miloše Zemana, na tom by opravdu nebylo vůbec nic divného. 


Nepřihlášený uživatel

#96798 Re: Re: Re: Re:

2016-10-31 06:06

#96792: - Re: Re: Re:  

 Žiješ v představě, že Milošovi Zemanovi je možné něco závidět? Jsi blázen bez střízlivého úsudku?

dobré ráno

#96799 Zhrzeným voličům Rakušáka s čírem

2016-10-31 07:06

Podělejte se vzteky :-)

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-10-31 07:35