MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#96779 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemus

2016-10-30 19:49

#96774: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemuselo  

 jo to jsem cekal ....mimochodem uz vcera.....ze budete poukazovat na Egypt, i kdyz ten je spise Blizky vychod nebo z anglictiny prejimany Stredni vychod, kam i kulturne patri i kdyz geograficky do Afriky samozrejme spada.

Muzete ho i zaradit do, abych pouzil terminu spratelenych tajnych sluzeb, sirsiho Stredniho vychodu

 

celkove od 80 let to jiste bude pres tisic obeti muslimskeho terorismu, i kdyz je pravdou, ze levicovy a separatisticky terorismus ma na svedomi  jeste o neco vice lidi.

Ale trendy se meni a muslimsky terorismus nastupuje i Evrope. Ve svete ma prim a dramaticky narusta uz dlouhou dobu.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96780 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se n

2016-10-30 20:08:53

#96779: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemus 

 Důvod jsem uváděl mnohokrát. Rusko vyškolilo v osmdesátých letech tisíce teroristů z arabského světa. Jejich školitelé KGBáci dnes sedí v Kremlu, nikdy nezveřejnili koho proškolili a tedy nebylo možné mít tyto lidi po kontrolou, resp. eliminovat jejich zveřejněním jejich teroristické kvalifikace a tito lidé mají ambice po moci a je velmi pravděpodobné, že díky věku jsou dnes na vrcholech teroristických organizací po celém světě. 

O školení víme proto, že padly komunistické totality ve východní Evropě a tedy se dá dobře odhadovat počet a jsou i dekonsporovány některé osoby. Putin navíc začal opět aktivizovat agresivitu Ruska, tudíž došlo i na aktivizaci a využívání těchto teroristů Ruskem, řekl bych - nasvědčuje tomu např. masivnost ruské propagandy v češtině a výroční zprávy BIS. 

Tedy hlavní důvod vidím v Rusku a jeho velmi podivné agresivitě. Putin tím pravděpodobně nahrazuje neschopnost vytvořit z Ruska konkurence-schopnou ekonomiku s vysokou přidanou hodnotou práce. Rusko by bez prodeje ropy a plynu, nepřežilo tři měsíce a prodej těchto komodit bude už jen a jen klesat.