MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96780 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se n

2016-10-30 20:08

#96779: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se nemus 

 Důvod jsem uváděl mnohokrát. Rusko vyškolilo v osmdesátých letech tisíce teroristů z arabského světa. Jejich školitelé KGBáci dnes sedí v Kremlu, nikdy nezveřejnili koho proškolili a tedy nebylo možné mít tyto lidi po kontrolou, resp. eliminovat jejich zveřejněním jejich teroristické kvalifikace a tito lidé mají ambice po moci a je velmi pravděpodobné, že díky věku jsou dnes na vrcholech teroristických organizací po celém světě. 

O školení víme proto, že padly komunistické totality ve východní Evropě a tedy se dá dobře odhadovat počet a jsou i dekonsporovány některé osoby. Putin navíc začal opět aktivizovat agresivitu Ruska, tudíž došlo i na aktivizaci a využívání těchto teroristů Ruskem, řekl bych - nasvědčuje tomu např. masivnost ruské propagandy v češtině a výroční zprávy BIS. 

Tedy hlavní důvod vidím v Rusku a jeho velmi podivné agresivitě. Putin tím pravděpodobně nahrazuje neschopnost vytvořit z Ruska konkurence-schopnou ekonomiku s vysokou přidanou hodnotou práce. Rusko by bez prodeje ropy a plynu, nepřežilo tři měsíce a prodej těchto komodit bude už jen a jen klesat. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96782 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by

2016-10-30 20:30:56

#96780: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se n 

 Pokud nikoho neškolili k terorizmu CIA, logicky se dá říci že ani žádná jiná mocnost primárně neškolila nikoho potom k terorizmu. Teroristy se z oněch vycvičených specialistů stali až po té, co se, jako například Usama Bin Ladin, utrhli ze řetězu. Nevěřím že by takových specialistů CIA vycvičilo méně, než KGB. Výroční zprávu BIS neberu nikterak vážně, i BIS nějak musí oddůvodnit svoji činnost a potřebuje obhájit požadavky na krytí svých výdajů státem. Co je největším vtipem v kancelářích a objektech BIS? No přeci: "Zaručeně pravdivá zpráva BIS určená k zveřejnění".