MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96782 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by

2016-10-30 20:30

#96780: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by se n 

 Pokud nikoho neškolili k terorizmu CIA, logicky se dá říci že ani žádná jiná mocnost primárně neškolila nikoho potom k terorizmu. Teroristy se z oněch vycvičených specialistů stali až po té, co se, jako například Usama Bin Ladin, utrhli ze řetězu. Nevěřím že by takových specialistů CIA vycvičilo méně, než KGB. Výroční zprávu BIS neberu nikterak vážně, i BIS nějak musí oddůvodnit svoji činnost a potřebuje obhájit požadavky na krytí svých výdajů státem. Co je největším vtipem v kancelářích a objektech BIS? No přeci: "Zaručeně pravdivá zpráva BIS určená k zveřejnění".

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96784 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě

2016-10-30 21:35:35

#96782: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě by  

 Školení v terorismu je pro komunistické totality standardem. Nejen, že poskytovaly zázemí teroristům, ale komunistické zpravodajské služby dokonce samy teroristické činy páchaly a to v západní Evropě. Dokonce tak dělala i StB, viz. teroristický čin v RFE. 

Další věci je, že po pádu komunismu bylo školení teroristů v bývalých satelitech Ruska poměrně dobře zdokumentováo a z toho se dá také dnes odhadovat počet proškolených v terorismu. 

V komunistických totalitách k žádným teroristickým činům nedocházelo, západ (demokracie) neměl a nemá potřebu takové věci dělat. 

Tedy spekulace o tom, že CIA školila teroristy je jen hloupou manipulací, pro kterou nejsou nejen věcné argumenty - úvahové, ale ani nebyla taková činnost zdokumentována a dokonce ani CIA nemá k takovým věcem důvod, potřebuje informace a k tomu terorismus nepotřebuje. Vše co se dá dohledat na internetu je v této oblasti velmi nedůvěryhodné, min. v porovnání s tím, jak dobře je zdokumentováno např. školení teroristů v ČSSR. 

Co se týče spekulace o "nedůvěryhodnosti" veřejné části výročních zpráv BIS, nejeví se to jako smysluplná spekulace přitom, jaké pro-ruské servery a v jakém počtu jsou provozovány v ČR. Tedy zpráva koreluje s tím, co se v ČR skutečně děje, minimálně v oblasti digitální propagandy. Tedy lze zprávu považovat za důvěryhodný zdroj informace. 

Tedy nijak jsi věcně nezpochybnil nic z toho, co jsem napsal a co si skutečně myslím.