MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96787 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" j

2016-10-30 22:03

#96784: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" ještě 

 Ne, nevěřím, že si to myslíte. Spíš věřím tomu, že jste si zřetelně vědom, že se právě hlavně ve vašem případě jedná o pouhou hru se slovy. Jestliže například Gestapo chtělo označit nějakým způsobem parašutisty, jež se podíleli na zabytí Heydricha, nebylo od věci ony parašutisty označit za bandity. Za bandity byli označování dejme tomu i partizáni. Podivné, jak jste snadno, jako zjevný sluníčkář, pochytil manýry onoho Gestapa, když jste se snažil tvrdit, že východní státy školily teroristy a západní státy neškolili nikoho. Mně to přijde skoro až zábávné. Vaše tvrzení je nesmyslné a to čistě z povahy věcné logiky. To, že k okolnosti odtajnění nějakých dokumentů přidáváte nějaké účelové nálepky, to je vaše nevalná vizitka, páchnoucí ideologizací problému.

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96788 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnost

2016-10-30 22:15:19

#96787: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby byli jen "žalostným vzorkem společnosti" j 

Nikoliv, podsouváš mi věci, které v mých příspěvcích nejsou. 

V post komunistických totalitách je zdokumentováno školení velkého monožství teroristů z arabského světa KGB. To je dobře zdokumentovaný fakt, archivy jsou dokonce přístupné i amatérským badatelům. 

Nikde jsem neřekl, že by si CIA neškolila své zpravodajce, ale tvrdím, že nemá potřebu je školit v terorismu, neboť potřebuje informace, nepotřebuje páchat terorismus, mimo jiné proto, že západ - demokracie jsou dlohodobě obětí teroristických činů a z velké části za těmito teroristickými činy stály komunistické totality, které min. poskytovaly zázemí teroristům. 

Tedy nikoho "teroristou neoznačuji", teroristy KGB v terorismu školila, to je holý fakt a co více, komunistké zpravodajské služby dokonce přímo teroristické činy páchaly, viz. atentát v RFE Stbákem.  Tedy žádné zůsoby gestapa neuplatńuji, totality jsou odporné všechny, navíc se komunistická totalita od té nacistické prakticky ničím neliší. 

Školení teroristů KGBáky v komunistických satelitech Ruska je ideologické samo o sobě, školili komunisté, nic k tomu není potřeba přidávat, to je realita. Opět mi tedy podsouváš, že k takovému odpornému konání KGBáků přidávám idelogii. Komunismus dokonce i dějiny učí ideologicky, tedy jejich školení teroristů bylo samozřejmě ideologické či mělo ideologickou část nejen proto, že komunisté prosazují komunismus za pomocí terorismu, porušování zákonů nejen volebních a Ústav, viz. porušování volebního zákona Milošem Zemanem, jako příklad z doby nedávné.