MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96847 Re: Re: Re: Re:

2016-10-31 20:34

#96824: - Re: Re: Re:  

 Už jsem se v tomnto smyslu vyjádřil vícekrát, že pro mne je tvá "chronologie" pouhý chumel bezpodstatných účelově sestavených značek na časové ose, s nesmyslnlým pojmenováním. Jestliže tedy například psal Janukovič "cosi podivného" jak píšeš, není to důvod k tomu, aby do Kyjeva svážení neonacističtí teroristé, používající bezostyšně nacistické symboly i nacistickou rétoriku, jakkoli směli násilně svrhnout legálně volený režim. Asociační dohoda k připoutání k jakési buzerantské EU nesmí být rovněž záminkou k čemukoli podobnému, čili na jaké že demokraty si to vy grázlové a vám podobní vlastně hrajete? Co si vlastně dovolujete vy fašistické hnídy vymrčovat po Ruské Federaci vy dobytci? Jestliže píšeš, že Janukovič "psal cosi podivného", tak jasně dáváš najevo, že vůbec nevíš, co psal. Není důvod Tvoji slátaninu imbecilovin jakkoli komentovat jinak. Není ani jakýkoli důvod chválit Štětiny, Schwarzenbergy či Kocáby za to, že tuhle zrůdnost podporovali. Tato individua je potřeba zavrhnout a nikdy v ničem nenásledovat.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96853 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-31 20:46:21

#96847: - Re: Re: Re: Re:  

 Je dobré říci, že po Krymu pobíhali rusáci s rudými páskami na rukávech, symbol stejné odporné totality jako je ta nacistická. Tvoje vidění toho, co se dělo na Ukrajině je nejspíše tvořeno pomocí videí na youtube :-) a nikoliv chronologií reálných událostí, to se pak nemůžeš divit, že v tom máš hokej a ruská propaganda ti namluví kde jaký nesmysl. 

Je také symptomatické, že ti KGBáci - vrchol komunistické zločinnosti - nevadí v Kremlu, ale ubožáci se nacistickými symboli pobohájícími v ulicích Kyjeva jsou zločinci, ale v Praze řvoucí "nic než národ" už jsou zase velkými kamarády. Udělej si v tom jasno.