MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#96882 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-01 07:46

#96877: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Aeronet, Sputnik  nectu  to je skutecne  propaganda

Blisty  nectu pro castou aroganci jejich autoru, kterou jsem zaznamenal pred lety.

PL nekdy ctu, ale to neni ruska propaganda

Zvedavec taky neni propaganda i kdyz mnoho clanku je amaterskych

pravdive.eu neznam

 

cetl jsem Respekt, nez tam nastala uplna Bakalizace a  Malacizace.

jinak BBC, CNN, ale to moc dlouho nevydrzim, protoze i tam mira manipulace presahla unosnou miru.

jinak kdyz se podivam na Newsweek ci Stern, tak je mi blivno.

Co se kurva stalo s trochu objektivni zurnalistikou.

Spise sleduji vsechny informacni zpravy  a pak je analyzuji  ve spolecne nesmirne, jedinecne mnohopravdivosti, se kterou jsme vsichni propojeni..

 

nemají komunisticko-nacistickou podstatu...sam jste to rekl. Vase maji , protoze nejste schopen rozlisit jemne nuance a tim jste vlastne, Vasi jedinou nerespektujici manipulativni pravdou, vetsim ohrozenim pro skutecnou demokracii nez Zeman.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96884 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-01 08:00:10

#96882: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Mnohokrát jsme příspěvky s nickem Hnědý komentoval s jasnými odkazy na relevantní zdroje.  Zkoušíš to dobře - ale jako vždy jsi velmi nekokrétní. Kdy jsem nerozlišil ony "jemné nuance" a "kde tvrdím, že moje pravda je ta jediná správná"?

Nic takového jsem nikdy neřekl a neřekl bych, může to ale u tebe vyplývat ze situace, kdy nejsi schopen oponovat mé příspěvky, ale to není problém můj, že bych "měl absolutní pravdu" ale obávám se problém tvůj, že své názory nejsi schopen obhájit. Já tvé názory považuji za komunisticko-nacistické, pokud si napsal vše pod nickem pan Hnědý a to proto, že jsem schopen rozlišit mezi NATO a Varšavskou smlouvou a EU a RVHP, byť jistě celá řada formalit je si velmi podobná, věcná stránka je diametrálně odlišná, tedy nikoliv o "jemné nuance". Důvodem je, že pro mne komunistická ani nacistická totalita není demokracií řekl bych, pak jsem schopen onoho rozlišení.  

Obávám se, že Miloš Zeman tím, že vědomě porušoval volební zákon ale "jemně nerozlušuje" mezi demokracií a totalitou :-) 

Tedy znovu:

To si přečti své příspěvky pečlivě. Je hodně odvážné tvrdit, že nemají komunisticko-nacistickou podstatu a nejsou na nich vidět zdroje z Ruské propagandy PL, Aeronetu, Blistů, Sputniku, Zvedavce či třeba pravdivě.eu. 

Který z mých názorů je "pitomý"? 

Např:

Jak volební kampaň Miloše Zemana nebyla v souladu s volebním zákonem a tedy ani Ústavou?  

To přece konstatuje i NSS v rozsudcích. 

Že vydávání jakého podivného prohlášení prezidentů ČR a ČLR za vytvoření strategického partnerství je Zemanovu velezradou, neboť to je dokument, který dokonce ani neprojednala vláda, natož Sněmovna a tedy by to byl dokument závazný, neboť by se stal součástí právního řádu ČR? 

Proces jak se může stát dokument mezinárodní smlouvou je popsán v Ústavě. 

Nebo ti snad vadí, že mně vadí, že je Zeman obklopen velmi podivnými lidmi bez bezpečnosntích prověrek, že vyznamenává nomeklaturní komisty, Stbá a v případ Robejška i ruské trolly? 

Ty snad znáš dokonce i jen životopis Nejedlého nebo Hlinovského či dokonce čínského poradce Zemana a Zemanovi a tedy i lidem, které na Hrad přitáhl důvěřuješ? 

 

Baví mne na hlouposti příznivců Miloše Zemana ukazoval jeho vlastní hloupost a zločinnost.

Proč vlastně píšeš do této diskuse?