MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96889 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-01 08:26

#96888: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 PL a Zvedavec jsou jasně detekovány jako ruská propganda studíí Masarykovy univerzity Brno (PL dokonce zákařná tím, že medium jinak tváří jako zdroj relevantních informací). Je to věcně zdůvodněno a je možné se s takovým názorem ztotožnit a to proto, že jedním ze základů ruské propagandy je zpochybňování demokracie a propagace totality, což je jan PL tak zvedavci přímo esencí tamních hlavních textů a dokonale to nedovno předvedl na ČT24 Kmoníček.  

Robejšek je v tom naprostý přeborník, dělá to "chytře" tedy by se dalo říci školeně. Jestli je vědomy ruský troll nebo nevědomy nehraje žádnou velkou roli. Nebudu se přít s nikým, jestli je vědomy či nevědomý ruský troll, přestože si myslím, že to dělá vědomě, stejně jako např. Eric Best. 

Buď tedy konkréktní, co je na mém názoru pitomého? 

Jakou podsatatu pravdy máš na myslí, komentářem méno "nevědomí"? Nějakou marx-leninsko komunistickou podstatu pravdy? Komunisté se obávám obvykle mluví o "podstatě pravdy" a nikoliv o "pravdě", důvody jsou v základu této zločinecké idelogie. 

Vzhledem k tomu, že se opravdu jedná o "jemnou nuanci" raději tu kopíruji onu část tvého příspěvku, o kterém mluvím. 

" jinak myslim, ze to vnitrne vis, ze to vi tve neprobuzene podvedomi, ktere jednou bude chtit znat skutecnou podstatu pravdy, ale bude to u tebe trvat jeste nekolik let... mozna desitek let."

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96897 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-01 15:08:17

#96889: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Chceš říci studií některých motivovaných zaměstnanců Masarykovy univerzity?

 

 

pan Hnedy

#96907 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-01 17:08:23

#96889: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Uz jsem ti odpovedel, co je na tvem nazoru pitomeho.

K tomu pojmu blizeni podstate pravdy jsem dosel, mimo jine, prave po shlednuti nekolika prednasek pana Robejska, v obecne metafyzicke rovine se totiz, co se tyka nekterych aspektu filosofie zivota, politiky, zpusobu rizeni statu a demokracie jen blizime pravde tu mene tu vice, je to totiz neustale se vyvijejici se demokraticky proces, ktery pomaha priblizovat se skutecne pravdivosti, ale musite na to nahlizet shora, jako na celek, respektovat to, ze treba nazory lidi v Havirove a Ostrave, kterym Bakala neco slibil, budou podstatne jine nez nazory kulturni uderky prazske kavarny. Mohl byste nahlizet na to tak, jako byste videl pestrobarevnou mapu nazoru priznivcu ruznych politickych stran. Pak musite cist a sledovat ruzne zdroje obcas  i ty, ktere povazujete za propagandisticke ci neshodujici se s vasim "svetonazorem".

Pak z vas muze vysublimovat neco, jako pravdivy nazor.

Toho ale evidentne nejste schopen, i diky vychove, prostredi, mistni spolecnosti ve kterem zijete, ktere Vas ujistuje a Vasi jedine spravne pravde, ale to je jen moje predikce.

 

Konretne jsem uvadel nespocet prikladu, tveho pitomeho nazoru a vetsinou to nikam nevedlo.

Tak to znovu zkusim  na prikladu Parlamentnich listu. Myslis, ze kdyby to byla takova ruska propaganda, jak tvrdis, tak by nyni oslavovany ministr Herman, tam temer kazdy den reagoval, asi vetsinou osobne, na velice neprijemne dotazy obcanu, budiz mu to ke cti.

Vzdyt tam, dava clanky k dispozici a reaguje na dotazy i vase modla Karel Schwarzenberg.

Reaguji tam politici napric politickym spektrem. Je davana moznost k vyjadreni ruznorodym nazorum, coz Vam asi vadi, ze to jsou mnohdy nazory, ktere nekoreluji (abych pouzil Vaseho pojmu) s Vasi jedinou pravdou z "prazske kavarny".

Pokud objektivitu PL hodnotil nekdo jako politolog Lukáš Jelínek nebo Tomas Lebeda, kteri byli tak casto zvani do CT, tak to jsem v klidu.

pro uplnost..

Katalog Ústřední knihovny Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity charakterizuje časopis jako most názorů mezi veřejností, podnikatelskou sférou a státní správou. Podle něj přinášejí informace o připravovaných nebo schválených zákonech, informují o velkých projektech a klíčových zakázkách, dávají možnost nahlédnout „pod pokličku“ dění nejen v obou komorách Parlamentu ČR, nabízejí široké spektrum názorů na hlavní politické a ekonomické události a poskytují možnost vyslovit se k aktuálnímu dění.

Byli to prave komunisti, kteri meli jedinou pravdu a to "rudou" pravdu a doslova rude pravo.

Stejne tak prazska kavarna se povazuje za nositelem jedine spravne pravdy a to napr., ze vse zle prichazi z Ruska a vse dobre ze Spojenych statu ci zapadni Evropy, a kdo si dovoli narusovat tuto jedinou pravdu je oznacen jako komunista, rusky svab, troll nebo fasista ci konspirator.  Mimochodem s tim nazorem spojovanim fasismu a komunismu prisla prazska kavarna pred cca 5 lety a zacla jim oznacovat ideove odpurce.