MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96957 Re: Re: Re:

2016-11-02 17:42

#96956: - Re: Re:  

 Znovu, pořád dokola. Miloš Zeman podváděl u voleb, lhal, porušoval volební zákon viz. rozsudky NSS, tedy jeho "zvolení" nebyla normální volba, jednal ve volební kampani jako přiznivce totality a masivně podváděl a manipuloval lhaním veřejným mínění, to je realit. 

Pokud následně ctil žádně Ústavu, tedy jednal ve prospěch všech občanů této země, jak se dobrovolně zavázal plnit, byl by jistě, za to co prováděl během volební kampaně, kritizován, ale byl by nejspíše "tolerovatelný". 

Miloš Zeman ale kolem sebe shromáždil nedůvěryhodné lidi pro stát, viz. to, že někteří ani nezveřejněli profesní životopisy natož, aby o prověrku požádali. Mynář požádal a prověrku nedostal, tedy nejsou důvěryhodní pro stát a stát, jak dobře víš z Ústavy, tvoří občané. 

Tedy na Miloše Zemana je bohužel nutné pohlížet jako na zločince, který ničí demokracii v této zemi. To, že to část jeho tehdejších voličů stále ještě nechce vidět na věci vůbec nic nemění, je to objektivní realita, dnes již podpořená hned několika rozsudky. 

Tedy znovu, co ti vadí na současné Ústavě, kterou Miloš Zeman s největší pravděpodobností hanebně porušuje? Proč si volil člověka, který během kampaně nestoudně lhal prakticky o všem o čem promluvil? Obelhal tě, nebo si mu ty lži věřil? Vyhovovalo ti, že lže? 

Naopak, demokracie je přesně to, že se může kdokoliv vyjadřovat k veřejnému prostoru, pokud při vyjadřování dodržuje Ústavu a ideálně nelže. Nido netvrdí, že mluví za tebe, ale pokud má argument, který ty nejsi schopen opnovat, měl bys změnit názor, nebo alespoň tolerovat co požaduje, přestože můžeš mít stále pocit, že to není správné,  to je demokracie. 

Důležité jsou argumenty, nikoliv většina či menšína, právě proto, že se může stát např. to, co provedl Zeman, že obelhal občany ČR, že je demokratem a že bude ctít Ústavu a že je bude zastupovat v souladu s Ústavou.

Proti takovému jednání má demokracie pojistky - ostatní politiky, kteří takové jednání musí identifikova, popsat a kritizovat, NSS rozhodující o porušování např. volebního zákona, Ústavní soud či soudy obecné. Zeman zatím nebyl shledán lhářem a zločincem jen u soudu Ústávního, všude jinde již jsou rozsudky jasné a politici po právu dlouhodobě kritizují jeho jednání.  

Miloš Zeman ale stále dalším a dalším lhaním obelhává občany této země a co více, shromažduje kolem sebe další a další zločince, např. tím, že je vyznamenává - viz. např bývalý komunistický ministr, Stbáci, podivní lidé jako Robejšek, který zpochybňuje demokracii a propaguje totalit, především tu současnou ruskou, kterou dokonce mnohdy vydává za demokracii atd., tedy Miloš Zeman pracuje velmi intenzivně na destrukci administrativy státu a jejím ovládání, což mu z Ústavy nepřísluší už vůbec, neboť prakticky neexistuje žádné rozhodnutí, které může udělat samostatně bez kontrasignace vládou. (existují jedna nebo dvě výjimky - např. bankovní rada ČNB), ale i tam byla zvyklost kontrasignace premiérem. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96959 Re: Re: Re: Re:

2016-11-02 18:10:11

#96957: - Re: Re: Re:  

     V případě Karla Schwarzneberga pouze citoval veřejné zdroje. Po zjištění že byl chybnou informací vychýlen ze správného úsudku, pronesl K. Schwarzenbergovi omluvu. Není průkazné, že by záměrně poskytoval nepravdivé informace. (nikdo nemá za povinnost ve volební kampani citovat pouze ČT, vůbec pak ne média pana Bakaly) V případě MUS nedošlo k porušení zákona, protože ztrátou majoritního podílu v MUS byl majetek fakticky privatizován, tedy ani zde není průkazné sdělení nepravdivé informace. Neobtěžujte se s hrátkami v textovém editoru, to o ničem nevypovídá. Pokud by privatizací MUS došlo k závadnému jednání, musel by být veřejně konfrontován a mediálně vláčen i Vladimír Špidla. Jelikož tak ovšem nikdo nečiní, dá se předpokládat že problém MUS je zveličován pouze účelově směrem k osobě Miloše Zemana. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#96962 Re: Re: Re: Re:

2016-11-02 18:16:11

#96957: - Re: Re: Re:  

 Nikoli, lidé jsou rádi, že jsou vyváděni odvážnými a informovanými lidmi z mnohých lží a manipulací, jimiž jsou lidé mateni a ohlupování spacákovými mafiány řízenou hlásnou troubou zahraniční politiky Hilary Clintonové jíž je ČT. Rovněž i Bakalou sponzorovanými intelektuály. To oni jsou skutečnými zločinci.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#96964 Re: Re: Re: Re:

2016-11-02 18:20:01

#96957: - Re: Re: Re:  

 Všude jinde mimo NSS jsou CIA motivovaní lidé k tomu, aby vyhlašovali podjaté odsudky. Ignorujme tato zločinná a prodejná individua. 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#96966 Re: Re: Re: Re:

2016-11-02 18:26:30

#96957: - Re: Re: Re:  

 Text ústavy je pomůcka k rozhodování soudu a není určena k tomu, aby s ní šermovalo zločinné individuum, jež má podobnou mentalitu jako džihádisté, když používají Korán k šikaně spolubližních. S Ústavu oprávněně vykládá člen ústavního soudu, nikoli zaujatý a nekompetentní debil.