MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96981 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-02 19:27

#96979: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Napsal jsem jasně, zdoj z kterého Zeman "citoval" lži, také popírá holokaust, nenapsal jsem, že to udělal Miloš Zeman. Zemana to tedy mohlo mohlo varovat, že ona "informace z veřejného zdroje" bude lež, neboť informační zdoj je nedůvěryhodný, publikuje snadno rozpoznatelné lži - viz. např. Parlamentní listy, jsou na tom obdobně. 

Miloš Zeman ovšem přesto citoval lež ze zdroje, který je nedůvěryhodný. Tedy tím doložil, že není schopen pracovat s informacemi, což je základní předpoklad k tomu, aby mohl být politikem, na tom se jistě v klidu shodneme. 

Proto jsi ho volil? Uvěřil si jeho lžím?  Mimochoem, jeho "omluva" nebyla omluvou, jeho omluva, byla výmluva na to, že je to "napsáno na internetu", právě tehdy měl zasáhnout NSS. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96984 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-02 19:42:04

#96981: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Takto ten příspěvek napsán nebyl, reagujete chybně. Důležité je to, zda bylo pro laika v mediální oblasti, což kandidát na prezidenta být může, rozpoznatelné (do doby, kdy na onom serveru kdosi umístnil nepatřičný článek o Holokaustu) že informace musí být nekorektní. Nelze nařídit kandidátovi z jakých zdrojů musí informace čerpat (například jedině z New York Times, či Süddeutsche Zeitung) pokud není proti zdroji iformací veden proces pro porušování zákona.