MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96982 Re: Re: Re: Re:

2016-11-02 19:33

#96958: - Re: Re: Re:  

 Nikoli, protože momentálně neprobíhá oficiální volební kampaň. Už proto nemusím svůj názor měnit, ale já jsem vám argumenty předložil, vy jste je pouze neuznal, ale nevyvrátil jste je.

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96983 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-02 19:40:41

#96982: - Re: Re: Re: Re:  

 Prosím, zopakuj tvé argumenty, proč si volil Miloše Zemana, pokusím se znovu argumentovat.  Přiznám se, že jsem doposud nečelt jediný argument v souladu s Ústavou, proč byl volen Miloš Zeman. 

Nejsi-li schopen oponovat argumentům, které nejsou lživé (přesně nejsou v rozporu s Ústavou a tedy ani žáným zákonem, všechny musí být v souladu Ústavou), v rámci soužítí ve společnosti je musíš respektovat.  

Nikdo tě jistě nemůže nutit měnit názory tvé a pokud jsou i tvé názory v souladu s Ústavou, musím je i já respektovat. 

Pokud ovšem nejsou tvé názory v souladu s Ústavou a já se domnívám, že volba Zemana nebyla v souladu s Ústavou, neboť se taková volič nechoval s odpovědností vůči celku - volil porušovatle volebního zákona a lháře (viz. rozsudky NSS), je to věc problematická a respektovat to ani nemohu a řekl bych, že bych ani neměl. 


Nepřihlášený uživatel

#96986 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-02 19:47:45

#96982: - Re: Re: Re: Re:  

 Znovu jsme si pročetl celou naší diskuse a jediný argument, který tam je, že Zeman byl zvolen v demokratických volbách a tudíž jej musím respektovat v ústavní pozici. 

Nikoli, to je přesně to, co nemusím, pokud mám dostatek argumentů, proč to není možné. Ty jsem řekl a ty je nejsi schopen oponovat. Není dokonce možné respektovat lháře v ústavní pozici a to i kdyby v době volby dodržel plně Ústavu i volební zákon, pokud v ústavní pozici již nejedná v souladu s Ústavou. V takovém případě je dokonce povinností s "odpovědností vůči celku" aby takové jednání takového člověka kritizoval a požadoval jeho odstoupení, abdikaci. 

Tedy si myslím, že bys měl požadovat abdikaci Miloše Zemana, už např. jen proto, že lidé kolem něj jsou nedůvěryhodní pro stát.