MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97036 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 15:41

#97001: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Středověkým předobrazem k ISIL je armáda Jana Žišky z Trocnova? Tedy máme do Evropy integrovat muslimy na vývojovém stupni psychyky, jež byla v Evropě před pětisty lety? Tak to je SKVĚLÝ A ÚŽASNÝ nápad. Pane Junkersi, paní Merkelová, pane Schwarzenberg, pane Kocáb jste rovněž úžasní a skvělí.

:-( je normální, aby byl někdo tak vymletý, jako sluníčkářští intelektuálové a politici?

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97039 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 16:25:34

#97036: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Proč se vlastně děláš větším idiotem než jsi? 

"Středověkým předobrazem" znamená, že Žižka byl ve středověku, ISIL je dnes. Princip na pozadí sekt provádět násilí je dokonce starší než komunismus a nacismus, byť tyto ideologie vytvořili sekty atistické, někdy jsou proto komuismus a nacismus nazývány politickými sektami. 

K nám priskákalo 500 000 rusáků a problém jsme řešili více jak 20 let, nelze zadržet statisíce lidí, pokud se rozhodnou přejít hranice a to i bez zbraní, nelhe je nahat do moře, nelze je postříle, musí se to řešit. 

Paní Merkelová to vyřešila během několika měsící a prakticky dokonale a to s minimulními náklady. Prakticky žádní imigranté nepřichází. Teď tedy reší, kdo nárok na azyl má a kdo nemá a musí tedy být někam přemístěn a kdo dočasné povolení k pobytu, případně si dokáže svým úsilím a integrací získat trvalé povolení k pobytu v EU. 

Chceš snad, aby to řešil soudruh Zeman? Co vyřešil soudruh Zeman?