MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#97026 Re: Re: Re:

2016-11-03 13:19

#97025: PRO DEMENTA - Re: Re:  

 Spěkuluji o tom, že nic nevíš o Starém a Novém zákonu, neznáš základní křesťanské zákony a přitom se tváříš, jako znalec práva šaria (přičemž nevíš, kdo je určen autoritou zákona, kdo soudce, kdo vykonavatel, atd. atd.) s kterým se dokonce ani nepotkáváš, neb jsem v křesťanské Evropě. 

Nepekuluji o tom, jesli náboženství a jejich zákony jsou spolu nerozlučně provázány či nikoliv. 

Máš problém s funkční gramotností? 


Nepřihlášený uživatel

#97027 Re: Re:

2016-11-03 13:46


Nepřihlášený uživatel

#97028 Re: Re: Re:

2016-11-03 13:49

#97027: - Re: Re:  

 Pro tebe je důkazem, že jsou všechny podpisy falešné to, že jsi tam jeden falešný čí deset falešných založil a devět bylo vyhozene, jeden tam zůstal? 

Nenech se vysmát. 


Nepřihlášený uživatel

#97029 Český svaz za svobodu skutečně ovládli kamarádi Miloš Zemana, to je smutná......

2016-11-03 14:48

Z Vodičkova svazu odešel historik Stehlík. Je nepřijatelné, aby ve vedení byli příslušníci StB, říká

.....realita. 


Nepřihlášený uživatel

#97030 Mynář se něčím liší od Ovčáčka? Čím?

2016-11-03 14:50

Mynář: O nespokojenosti s Ovčáčkovým Twitterem vím. Mohu mu dát do smlouvy, aby odlišoval vlastní názory

 


Nepřihlášený uživatel

#97031 Zeman opět nestoudně lže.

2016-11-03 15:03

"Zeman na to reagoval, že dalajlámu nepřijali ani papež František, ani královna Alžběta II., ani další politici. „Tak ať mi lidé prominou, že jsem se zařadil po bok papeže a královny,“ řekl prezident.

Uvedl, že Tibet byl otrokářsko-feudální zemí a dalajlámaje její exilový představitel. A pokud se Čína obává toho, že mu jde o odtržení části území, měl by se tento názor respektovat."

O Tibetu a jeho politicko-ekonomickém uspořádání lže jednoznačně. 

S Dalajlámou se sešel Jan Pavel II, princ Charles s manželkou, tedy k těmto lidem s Miloš Zeman vskutku nezařadil a je to naprosto pochopitelné :-/. 

Zeman o Tibetu zjevně opět čerpá z bulváru z textu, pod kterým je podepsán Tůma, který nejspíše neexistuje. 

 Komentář zdrojů v textu  "Slováka" "Tůmy", který pravděpodobně vůbec neexistuje. 

workers.org nemá smysl komentovat :-), to je moc pěkný web :-)

Manželé Gelderovi pracovali pro komunisty v Číně :-), to nebude ten správný zdroj informací :-)

Tashi Tserig existuje, narodil se 1937, ale zjevně je to jiný, než kterého uvádít Tůma, tento je budhistický učitel a do kláštera vstoupil v sedmi letech, dodnes je budhistou.  

Melvyn C. Goldstein, A History of Modern Tibet 1913-1951. Berkeley: University of California Press - nepíše o otrokářství, ale o feudální theokracii - bylo vysvětlováno i v anglickém textu, který jsem dal do diskuse, tedy opět Tůma cosi podsouvá skutečnému vědci a vymýšlí si, parazituje na jeho jménu. 

AnnaLouise Strong, Tibetan Interviews - komunistka, která dokonce odjela do CCCP :-) s pak žila v komunistické Číně ve vřelém obětí s prominentními komunisty, tak to snad jako zdroj informace nejde brát vůbec vážně, to snad oba s komunisty máme zkušenost stejnou, nebo snad máte jinou Mičurine? 

Alexandra David-Neel (velmi pobaví, když Tůma o ní mluví jako o muži :-) - velmi známá osoba velmi vitální, existuje o ní dokument. Tůma si pravděpodobně přímo vymýšlí, v lepší případě "cituje" jako idiot Miloš Zeman, tedy bez kontextu, aby to mohl "zkreslit" vylhat. Na základě knih této ženy mnozí na západě naopak kouzlu Tibetu propadli a začali studovat budhismus. 

Tedy přesně, jak bylo jasné, hned po prvním přečtení Tůmova textu, je to těžká rusko trollí Xi pinpongova propagada. Slátani z různých zdrojů kdy mnohdy jsou zdroje uváděny jen proto, aby v lepším připadě šlo o citaci bez kontextu, v horším případě to přímo autorům podvrhuje, kdy v obou případech parazituje na jejich jménech. 

Ubohost Tůmova "textu" lze tedy potvrdit během 10 min. Tedy jediný smysluplný text o politicko-ekonomickém uspořádání Tibetu před rokem 1950 jsem vložil do této diskuse já a je v anglickém jazyce, přesně tak, jak jsem jej zkopíroval ze zdroje. 

Existuje vůbec Milan Tůma? Na Slovensku skutečně spisovatel Milan Tůma je, ale je obtížné uvěřit, že by vytvořil takový blábol o Tibetu. O autorovi se tedy nedá dohledat vůbec nic. Text je hojně rozšířen jak na slovenských tak českých rusko trollých serverch, tedy je velmi pravděpodobné, že Milan Tůma, který by měl být autorem tohoto textu vůbec neexistuje, obdobně jako neexistují autoři textů na rusko trollím serveru v angličtině ron paul institute. 

Ale moc jsem se u pročítání zdrojů pobavil :-) a jsem velmi rád, že mi byla připomenuta Alexandra David-Neel chtěl jsem si její knihy přečíst. 

Multikulturní obohacení

#97032

2016-11-03 15:04

Migrant znásilnil sestřičku na Bulovce, tvrdí policie. Zaútočil v noci

 


Nepřihlášený uživatel

#97033 Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 15:13

#97026: - Re: Re: Re:  

 ALE HOVNO ZA 1 TOHLE NENI KŘESTANSKY STAT ALE ATEISTICKY STAT A 2 MUSLIMOVE VIDI ISLÁMSKE PRÁVO ZA NADŘAZENE VŠEM ZAKONUM TEN DEMENT JSEŠ TY PROTOŽE NEVIŠ NIC O PRÁVU ŠARÍA ANI O ISLÁMU NEMUŽEŠ SE DIVIT KDYŽ NIKDO TY VAŠE TAKZVANE UPRCHLIKY NECHCE PROTOŽE NIKDO V EVROPĚ NECHCE RADIKALNI ISLÁM PROTO VZNIKAJ PO CELE EVROPĚ STRANY JAKO PEGIDA A U NAS BLOK PROTI ISLAMIZACI IGNORUJEŠ HROZBU KVULI KTERE BUDOU UMIRAT MILIONY LIDI PO CELE EVROPĚ

Žádní tu nejsou...
Nepřihlášený uživatel

#97034 Re:

2016-11-03 15:18

#97032: Multikulturní obohacení 

 A je to tady.

 

Migrant z Afghánistánu, vděčný, tichý.

 

Na idnes o jeho původu ani slovo:  "Policie odmítla sdělit další informace", to jsou ta objektivní mainstreamová média...


Nepřihlášený uživatel

#97035 Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 15:29

#97026: - Re: Re: Re:  

 9.9.2016 BYLA PO CELEM UZEMI FRANCIE DEMONSTRACE PROTI ISLÁMU DEMONSTROVALO 3,7 MILIONU LIDI JEN ABY JSI VĚDĚL CHCEŠ OZNAČIT 3,7 MILIONU LIDI ZA RASISTY NACKY EXTREMISTY A ISLAMOFOBY JEŠ SNAD NORMALNI TEN DEMENT JSEŠ TY MULTIKULTURNI FANATIKU


Nepřihlášený uživatel

#97036 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 15:41

#97001: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Středověkým předobrazem k ISIL je armáda Jana Žišky z Trocnova? Tedy máme do Evropy integrovat muslimy na vývojovém stupni psychyky, jež byla v Evropě před pětisty lety? Tak to je SKVĚLÝ A ÚŽASNÝ nápad. Pane Junkersi, paní Merkelová, pane Schwarzenberg, pane Kocáb jste rovněž úžasní a skvělí.

:-( je normální, aby byl někdo tak vymletý, jako sluníčkářští intelektuálové a politici?

 

 


Nepřihlášený uživatel

#97037 Re: Zeman opět nestoudně lže.

2016-11-03 16:03

#97031: - Zeman opět nestoudně lže.  

 Manželé Gelderovi pracovali pro komunisty v Číně :-), to nebude ten správný zdroj informací :-) ?????

To je důvod proč jejich informace nemohou být pravdivé? To je ale samolibé prohlášení. Takovými argumenty chcete něco vyvracet či dokládat? 

Jak tedy podle vás Tibet doopravdy vypadal? Chcete tvrdit, že vy to víte? 

I lidé, kteří se vážně zabývali duchovností Tibetu připouští, že Číňané rozvrátili v Tibetu nejen úctyhodná střediska magie bílé, ale i centra magie černé. Na prvním stupni se žák černé magie, dle těch samých lidí, učí usmrcovat živé bytosti tím nejpomalejším a nejtrýznivějším způsobem, o dalších stupních nelze veřejně vůbec nic sdělovat...Obyvatele Himalájí měl v Berlíně ubytované rovněž Adolf Hitler z ne celkem známého důvodu....

Mají tedy vůbec protibetští intelektuálové představu, na co by chtěli v Tibetu vlastně navázat? Jaký by měl smysl obnovovat původní tibatský tradicionalismus, když ani Dalajláma nefandí procesu pokapitališštění Číny na rozdíl od poměrů jež tam vládly po Maovi? Což už zde bylo řešeno na starších stránkách petice a místní antizemanovci prohlásili o Dalajlámovi, že je "debil, co nerozpozná sociální od socialistického" ?

 

 

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#97038 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 16:16

#97035: - Re: Re: Re: Re:  

 Kdy jsi takovou věc vyčetl? 

Dokonce ani servery ruské propagandy o ničem nepíší. 

 


Nepřihlášený uživatel

#97039 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 16:25

#97036: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Proč se vlastně děláš větším idiotem než jsi? 

"Středověkým předobrazem" znamená, že Žižka byl ve středověku, ISIL je dnes. Princip na pozadí sekt provádět násilí je dokonce starší než komunismus a nacismus, byť tyto ideologie vytvořili sekty atistické, někdy jsou proto komuismus a nacismus nazývány politickými sektami. 

K nám priskákalo 500 000 rusáků a problém jsme řešili více jak 20 let, nelze zadržet statisíce lidí, pokud se rozhodnou přejít hranice a to i bez zbraní, nelhe je nahat do moře, nelze je postříle, musí se to řešit. 

Paní Merkelová to vyřešila během několika měsící a prakticky dokonale a to s minimulními náklady. Prakticky žádní imigranté nepřichází. Teď tedy reší, kdo nárok na azyl má a kdo nemá a musí tedy být někam přemístěn a kdo dočasné povolení k pobytu, případně si dokáže svým úsilím a integrací získat trvalé povolení k pobytu v EU. 

Chceš snad, aby to řešil soudruh Zeman? Co vyřešil soudruh Zeman? 


Nepřihlášený uživatel

#97040 Re: Re: Zeman opět nestoudně lže.

2016-11-03 16:27

#97037: - Re: Zeman opět nestoudně lže.  

 Nikoliv, nic samolibého na tom není. Gelderovi žili v úzkém kontaktu ze zločineckým komunistickým režime (i dle našeho právního řádu) tedy logicky takový člověk nemůže být důvěryhodný. 

Podobně jako je nedůvěryhodný StBák Čuba např., nebo StBáci Komorous a Laube, z kterých Zeman udělal generály. 

Mimo to, že nebude žádný problém v jejich textech idenfitikovat lži, stejně jako to není problém identifikovat lži v projevech Miloše Zemana. 

Mimochodem pochybuji, že Zeman vůbec cokoliv od kohokoliv o Tibetu přečelt, jeho šašci mu předložili blábol Tůmy z parlametních listů a tak to je prostě "pravda" :-). Toto Miloš Zeman prokazuje svojí absolutní neznalostí a opakováním bulvárních lží. 

Ty jsi opravdu těžký magor, bílá a černá magii. 

Genocidu národa a ničení kultury je potřeba takto nazývat. 


Nepřihlášený uživatel

#97041 Taky mu zbytek života odpustil platit daně :-).....

2016-11-03 16:42

Putin udělil ruské
občanství Stevenu Seagalovi

.....a taky slíbil, že ho bude živit, byť za peníze mužiků :-). 


Nepřihlášený uživatel

#97042

2016-11-03 16:51

Člověk, kterého nesnáší většina lidí, nemůže prostě tyto lidi vést...

Nepřihlášený uživatel

#97043 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 17:06

#97038: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 NAPIŠ TO V ČEŠTINĚ NA GOOGLE ZPRAVA Z EURONEWS


Nepřihlášený uživatel

#97044 Re: Re: Re: Zeman opět nestoudně lže.

2016-11-03 17:13

#97040: - Re: Re: Zeman opět nestoudně lže.  

 To sem si sám ale nevymyslel. Jen prostě lidé s odlišných směrů než je ideologie komunismu popisují některé poměry v Tibetu příbuzným způsobem, byť v motivech svých sdělení se mohou lišit. O Vztazích Himmlera k okultizmu, ale i Hitlera existují i určité historické údaje. Ty Himálajce nacisté u sebe nejspíš měli, dnes už je to v populárně historických textech běžně frekventované. Není důvod mne kvůli tomu označovat za magora, pouze cituji.

 

 

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#97045 Re: Re: Re: Re: Zeman opět nestoudně lže.

2016-11-03 17:50

#97044: - Re: Re: Re: Zeman opět nestoudně lže.  

Shodou okolností všichni s odlišným názorem jsou buď přímo v Číně žijící komunisti, nebo lidi, kteří nejspíš v tibetu nikdy nebyli a odkazují právě třeba na gelderovi, jako originální text překladu šíleného Tůmy, který navíc nejspíš vůbec neexistuje. I ten jsem komentoval a dohledal nekolik verzí tohoto pamfletu. Proč to ten člověk napsal, proč ve zdrojích, které u textu uvádí míchá zdroje důvěryhodné s naprosto nedůvěryhodnými či se dokonce odkazuje sám na sebe, toť otázka na kterou je jedna z odpovědí, je to blb, co za peníze napíše libovolný blábol. 

Tedy časová osal je, že nejprve Čína spáchala genocidu, aby pak manželé Gelderovi zjistitili, že Tibet byla vlastně deleko horší totalita než komunismus a že tedy Čína zachránila Tibeťany, když již půlku povraždili.  Gelderovi pan žili celý život bianko šek od čínských komunistů. 

Zeman každým svým slovem dokládá, že nevzdalaný a nevzdělatelný blb, kterého tedy někdo ošklivě vodí. Je tokovým politickým bílým koněm, to je asi nejpřesnější. 


Nepřihlášený uživatel

#97046 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 17:52

#97043: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Dej sem odkaz Nic tam 9.9.2016 není, ani ve Francii ani nikde jinde. 


Nepřihlášený uživatel

#97047 To by z toho Štěch, Hamáček i Sobotka vyklouzli velmi lacino....

2016-11-03 17:55

....je potřeba je poslat před Ústavní soud, neboť neexistuje smlouva ČR s ČLR schválená parlamentem, která by definovala "alinci" či "strategické partnerství" s ČLR, to dokonce ani ústava s velkou pravděpoodobností nepřipouští, neboť nelze mít strategické partnerství s někým, kdo hrubě porušuje Všeobecnou deklaraci lidských práv. 

EU definuje strategickou agendu s ČLR, ale nikoliv stratetegickou alianci a podle této strategické agendy dokonce s ČLR jednala i GB, také žádnou strategickou alinci s ČLR neuzavřeli a vyjádření Camerona o tom, co bylo dohodnuto, bylo opravdu velmi velmi zdrženlivé. 


Nepřihlášený uživatel

#97048 To dává velký smysl, neboť skutečně Zeman demokracii ničí, byť je pravděpodobně jen bílým koněm....

2016-11-03 18:25

.....Nejedlého, Ovčáčka, Mynáře a tedy ničitelé pocházejí z ruské a možná i čínské ambasády. 

Horáček: Cítím ohrožení toho, co mám rád a čeho si vážím

Textař, producent a bývalý majitel sázkové kanceláře Fortuna Michal Horáček oznámil ve čtvrtek svoji kandidaturu na prezidenta. Do politiky ho prý vehnal pocit ohrožení toho, co má rád a čeho si váží. S možnou nenávistí při své kandidatuře počítá, svěřil se v rozhovoru.


Nepřihlášený uživatel

#97049 Ať žije Michael Horáček, náš budoucí prezident!

2016-11-03 18:45

Michael Horáček má můj hlas jistý!


Nepřihlášený uživatel

#97050 Re:

2016-11-03 18:48

#97032: Multikulturní obohacení -  

 Já se divím, že tebe ještě nikdo neznásilnil a stále tady "smrdíš"!