MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97037 Re: Zeman opět nestoudně lže.

2016-11-03 16:03

#97031: - Zeman opět nestoudně lže.  

 Manželé Gelderovi pracovali pro komunisty v Číně :-), to nebude ten správný zdroj informací :-) ?????

To je důvod proč jejich informace nemohou být pravdivé? To je ale samolibé prohlášení. Takovými argumenty chcete něco vyvracet či dokládat? 

Jak tedy podle vás Tibet doopravdy vypadal? Chcete tvrdit, že vy to víte? 

I lidé, kteří se vážně zabývali duchovností Tibetu připouští, že Číňané rozvrátili v Tibetu nejen úctyhodná střediska magie bílé, ale i centra magie černé. Na prvním stupni se žák černé magie, dle těch samých lidí, učí usmrcovat živé bytosti tím nejpomalejším a nejtrýznivějším způsobem, o dalších stupních nelze veřejně vůbec nic sdělovat...Obyvatele Himalájí měl v Berlíně ubytované rovněž Adolf Hitler z ne celkem známého důvodu....

Mají tedy vůbec protibetští intelektuálové představu, na co by chtěli v Tibetu vlastně navázat? Jaký by měl smysl obnovovat původní tibatský tradicionalismus, když ani Dalajláma nefandí procesu pokapitališštění Číny na rozdíl od poměrů jež tam vládly po Maovi? Což už zde bylo řešeno na starších stránkách petice a místní antizemanovci prohlásili o Dalajlámovi, že je "debil, co nerozpozná sociální od socialistického" ?

 

 

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97040 Re: Re: Zeman opět nestoudně lže.

2016-11-03 16:27:59

#97037: - Re: Zeman opět nestoudně lže.  

 Nikoliv, nic samolibého na tom není. Gelderovi žili v úzkém kontaktu ze zločineckým komunistickým režime (i dle našeho právního řádu) tedy logicky takový člověk nemůže být důvěryhodný. 

Podobně jako je nedůvěryhodný StBák Čuba např., nebo StBáci Komorous a Laube, z kterých Zeman udělal generály. 

Mimo to, že nebude žádný problém v jejich textech idenfitikovat lži, stejně jako to není problém identifikovat lži v projevech Miloše Zemana. 

Mimochodem pochybuji, že Zeman vůbec cokoliv od kohokoliv o Tibetu přečelt, jeho šašci mu předložili blábol Tůmy z parlametních listů a tak to je prostě "pravda" :-). Toto Miloš Zeman prokazuje svojí absolutní neznalostí a opakováním bulvárních lží. 

Ty jsi opravdu těžký magor, bílá a černá magii. 

Genocidu národa a ničení kultury je potřeba takto nazývat.