MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97040 Re: Re: Zeman opět nestoudně lže.

2016-11-03 16:27

#97037: - Re: Zeman opět nestoudně lže.  

 Nikoliv, nic samolibého na tom není. Gelderovi žili v úzkém kontaktu ze zločineckým komunistickým režime (i dle našeho právního řádu) tedy logicky takový člověk nemůže být důvěryhodný. 

Podobně jako je nedůvěryhodný StBák Čuba např., nebo StBáci Komorous a Laube, z kterých Zeman udělal generály. 

Mimo to, že nebude žádný problém v jejich textech idenfitikovat lži, stejně jako to není problém identifikovat lži v projevech Miloše Zemana. 

Mimochodem pochybuji, že Zeman vůbec cokoliv od kohokoliv o Tibetu přečelt, jeho šašci mu předložili blábol Tůmy z parlametních listů a tak to je prostě "pravda" :-). Toto Miloš Zeman prokazuje svojí absolutní neznalostí a opakováním bulvárních lží. 

Ty jsi opravdu těžký magor, bílá a černá magii. 

Genocidu národa a ničení kultury je potřeba takto nazývat. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97044 Re: Re: Re: Zeman opět nestoudně lže.

2016-11-03 17:13:18

#97040: - Re: Re: Zeman opět nestoudně lže.  

 To sem si sám ale nevymyslel. Jen prostě lidé s odlišných směrů než je ideologie komunismu popisují některé poměry v Tibetu příbuzným způsobem, byť v motivech svých sdělení se mohou lišit. O Vztazích Himmlera k okultizmu, ale i Hitlera existují i určité historické údaje. Ty Himálajce nacisté u sebe nejspíš měli, dnes už je to v populárně historických textech běžně frekventované. Není důvod mne kvůli tomu označovat za magora, pouze cituji.