MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97044 Re: Re: Re: Zeman opět nestoudně lže.

2016-11-03 17:13

#97040: - Re: Re: Zeman opět nestoudně lže.  

 To sem si sám ale nevymyslel. Jen prostě lidé s odlišných směrů než je ideologie komunismu popisují některé poměry v Tibetu příbuzným způsobem, byť v motivech svých sdělení se mohou lišit. O Vztazích Himmlera k okultizmu, ale i Hitlera existují i určité historické údaje. Ty Himálajce nacisté u sebe nejspíš měli, dnes už je to v populárně historických textech běžně frekventované. Není důvod mne kvůli tomu označovat za magora, pouze cituji.

 

 

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97045 Re: Re: Re: Re: Zeman opět nestoudně lže.

2016-11-03 17:50:34

#97044: - Re: Re: Re: Zeman opět nestoudně lže.  

Shodou okolností všichni s odlišným názorem jsou buď přímo v Číně žijící komunisti, nebo lidi, kteří nejspíš v tibetu nikdy nebyli a odkazují právě třeba na gelderovi, jako originální text překladu šíleného Tůmy, který navíc nejspíš vůbec neexistuje. I ten jsem komentoval a dohledal nekolik verzí tohoto pamfletu. Proč to ten člověk napsal, proč ve zdrojích, které u textu uvádí míchá zdroje důvěryhodné s naprosto nedůvěryhodnými či se dokonce odkazuje sám na sebe, toť otázka na kterou je jedna z odpovědí, je to blb, co za peníze napíše libovolný blábol. 

Tedy časová osal je, že nejprve Čína spáchala genocidu, aby pak manželé Gelderovi zjistitili, že Tibet byla vlastně deleko horší totalita než komunismus a že tedy Čína zachránila Tibeťany, když již půlku povraždili.  Gelderovi pan žili celý život bianko šek od čínských komunistů. 

Zeman každým svým slovem dokládá, že nevzdalaný a nevzdělatelný blb, kterého tedy někdo ošklivě vodí. Je tokovým politickým bílým koněm, to je asi nejpřesnější.