MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#97126 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-05 10:32

#97122: GANDALF ŠEDY - Re: Re: Re: Re:  

 Strašit umíš hezky, budoucnost závisí na nás ne na tvém strašení. Rusáci celou totalitu vykládali, jak nás západ chce zničit a výsledek byl ten, že koruna proti západní marce každý rok ztrácela na hodnotě, až prakticky neměla hodnotu žádnou, už proto, že západu nemohla nabídnout nic, co by si západ chtěl koupit. Výsledek byl ten, že si československý občan ani nemohl vyměnit koruny na marky, pokud už dostal povolení k vycestování. Naprosto absurdní stav. 

Je ovšem jasné, že na voliče Zemana tvoje vyjádření zapůsobí a zítra budou sdělovat, jak to ten Zeman dělá dobře, když má hlavu zaraženou v Putinově řidi a nohy v řiti Xi Jinpinga. Přičem Číňané povraždí 10 mil. lidí bez mrknutím oka nejen proto, že je jich 1 200 mil. a Rusáci ti si s tím taky nedělají žádné násili, přestože je jich směšných 80 mil. rusáků ze 156 celkových obyvatel nového CCCP. 


Nepřihlášený uživatel

#97127 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-05 10:33

#97123: LEGOLAS - Re: Re: Re: Re:  

 

NATO (tedy my členské země NATO) je vždy připraveno bránit hodnoty demokracie a našich (rodiny demokratických zemí) Ústav, od toho NATO existuje a od toho mám rozpočty na obranu, armády, atd. 

K tomu žádné tvoje paranoidní představy o světě NATO nepotřebuje, mimo jiné proto, že zároveň je schopno diplomatických jednání a to jak NATO samotné - centrální struktura, tak i EU a USA. 

Důležítá je také motivace - co by si na Evropě vlastně vzali? Jakou hodnotu by získali? Evropa má hodnotu právě tehdy, když lidé v Evropě žijí svobodné životy. Pokud by byla Evropa kýmkoliv znásilněna, výsledkem je, že nebude nic, jen obrovská touha po ztracené svobodě pro 800 mil. lidí, skvěle vzdělaných, schopných se skvěle organizovat, se znalostí technologií atd. viz. pády komunistických totalit ve východní Evropě. 

Tvůj příspěvek je nedůvěryhodný, spíše si něco vymýšlíš, ze své šílené mysli..


Nepřihlášený uživatel

#97128 ČNB se dostává do obrovských problémů, zahrává si s důvěryhodností ČR a koruny.....

2016-11-05 10:41

Tlak spekulantů na korunu sílí. Intervence ČNB byly v říjnu nejvyšší od jejich spuštění

  • Výpočty analytiků ukazují, že ČNB musí nakupovat stále více eur, aby udržela korunu u 27 korun za euro.
  • V září a říjnu tak centrální banka vrhla na trh přes 200 miliard korun.
  • Za tři roky už objem intervencí dosáhl 800 miliard 

....intervance zavedla s tím, že chce vyvolat inflaci (to devalvace samo o sobě samozřejmě je) tím popořit vývoz (za euro se získá více korun, tedy firmy více vydělávají (opticky)) tím podpořit růst mezd, zvýšit spotřebu a tedy dále vyvolat inflaci atd. 

Pro zdárné vystoupení z mechanismu umělého kurzu např. na původní hodnotě před intervencemi bylo ale potřeba, aby inflace poměrně razatně přesáhla inflaci v erurozóně, tedy aby "znehodnocování" koruny,  bylo rychlejší než "znehodnocování" eura, toto znehodnocování by muselo větší i s ohledem na možný rozdíl růstu HDP, který chtěl ČNB operací vyvolat. 

Tady se dostavil poměrně razatnní růst HDP v roce 2015 a to i proti eurozoně, inflace není a ČNB jako tvůrce trhu s korunou nakopila eura za 800 mld. tedy více než polovinu státního rozpočtu a to za peníze, které skutečně vytiskla, tedy zvětšila objem korun v ekonomice (musí jako tvůrce trhu dokladovat, kolik je celkoý objem korun v ekonomice a kde jsou - bankoviní rezervy, běžné účty, atd. atd.)

Tvůrce trhu skutečně peníze může "tisknout" pokud je to centrální banka s vlastní měnou, ale má také povinnost, tedy vykoupit všechny koruny, které se na trhu objeví. To je povinnost tvůrce trhu. 

ČNB tedy bude muset jednou říci, že s intervencemi končí (byť je to vlastně jen věcí důvěry, může jednat i zákeřně říci že intervence končí a stejně je provádět, pak je to ale velmi drahé, neboť se ekonomika stane nedůvěryhodnou a netransparentní) tedy jednou skutečně ČNB bude muse říci, "končíme s intervencemi", v ten moment ale musí vykoupit 800 mld. korun a převést je zpět na eura, nakupovali za 27,-/euro  - eura, ale budou prodávat zpět vydávat euro možná i za 20,- tedy ke každé 1000 € dnes přidají dalších 350 €. 

800 mdl. korun představuje při kurzu 27,-/euro cca 29,6 mld. €, při kuzru 20,-/euro ovšem ČNB vykoupí za tato euro pouze 592 mdl. Rozdíl je v takovém případě dnes 208 mld. korun!!! což je profit obchodníků s měnou - sázkařů na její zpevnění vůči euru. To, že případný zisk vyberou a podpoří jej hramadným "runem" na ČNB, to je naprosto zřejmé.  

Pro představu, 208 mld. odpovídá krajnímu nízkému odhadu nemandatorních výdajů, které má k dispozci vláda a ztráta z devalvace na 27 korun/euro by v takovém případě tedy představoval 25 % na objemu 800 mld. To, že se kurz při nuceném výkupu tvůrcem trhu může pohybovat i na 20,-/euro je bohužel právě díky nízké inflaci a vysokému růstu HDP vcelku pravděpodobný stav, neboť koruna před intervencemi posilovala i k 23 korunám. 

Řekl bych tedy, že soudruh Rusnok si již zakoupil plynovou masku, neb při této operaci se bude schovávat v Zemanově řiti...

Pokud k tomu dojde a ztráta bude 200 mld. korun, je to masakr, když to srovnáme s tím, že rozpočet státu pracuje s deficity 100 mld. či aktuálně 60 mld. , tady najednou během jediného měsíce zmizí 200 mld. které samozřejmě musíme zaplatit my všíchni a to bud vysokou inflací, nebo snížením HDP. 

SAURON

#97129 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-05 11:08

#97127: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 UŽ BRZY PŘIJDE MORDORSKA ARMADA CHALIFATU A JAKO PRVNI PUJDOU POD KUDLU SLUNIČKAŘI

GANDALF ŠEDY

#97130 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-05 11:11

#97126: -

 NA SVĚTĚ JSOU 2 MILIARDY ISLAMISKICH SKŘETU A JEDINY UKOL CO MAJI JE MOC NAD SVĚTEM PODLE ISLÁMSKEHO MORDORU TAK JAK JIM TO ŘEKL ALLAH ALE JA MU ŘIKAM SAURON KRÁL TEMNOTY


Nepřihlášený uživatel

#97131 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-05 11:43

#97130: GANDALF ŠEDY - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty bys mohl hned nahradit Miloše Zemana, to je nemlich stejný idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#97132 A z toho se má radovat kdo?

2016-11-05 12:40

Česko letos navštíví na 400 000
čínských turistů, odhaduje Sobotka

....každý den sem tedy přiletí dvě jumba z Číny plná tamní komunistické nomenklatury, "no super". 

GANDALF ŠEDY

#97133 Re: A z toho se má radovat kdo?

2016-11-05 12:42

#97132: - A z toho se má radovat kdo?  

 TO JE JEN VAŠ PROBLEM MĚ ASIATI NEVADI AD UŽ JSOU Z ČÍNY JAPONSKA JIŽNI KOREJI NEBO VIETNAMU


Nepřihlášený uživatel

#97134 Soudruh PSVB Vodička každopádně plýtvá, ten s přežírá, až mu kouká z laloku jak Milošovi...

2016-11-05 12:44

Český svaz bojovníků za svobodu údajně špatně hospodaří, bude ho prověřovat ministerstvo financí

 



  • Z plýtvání peněz obviňují kritici Český svaz bojovníků za svobodu, Andrej Babiš chce nechat spolek prošetřit. Informoval o tom Český rozhlas.

  • Předseda svazu Jaroslav Vodička se kontroly neobává, prý každoročně podává zprávu.

  • ČSBS čelí v poslední době stále větší kritice, opouštějí ho i členové z řad válečných veteránů nebo ženy spojené s vyvražděním Ležáků.


 

 

Nepřihlášený uživatel

#97135 Re: Re: A z toho se má radovat kdo?

2016-11-05 12:45

#97133: GANDALF ŠEDY - Re: A z toho se má radovat kdo?  

 Asiati ne komunistická pakáž velmi nebo ty to vidíš jinak? Přesně je to tak, že nevadí žádný člověk, který je demokratem. 

Z Číny ale jako turisté mohou přiletět prakticky jen komunistická nomenklatura, nikdo další na cestu do Evropy nemá peníze. 

Mimochodem, pokud by jich mělo přijet 100 000 a usadit se. Co ty na to?  Jen pro info, je jich 1,2 mld. tedy 1 200 mil., každé větší město je tam lidnatější, než celá ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#97136 Tak je otvírejte, ale ne zvacími dopisy za hranicí Ústavnosti....

2016-11-05 12:49

Sobotka: Cesty do Číny se snažíme otvírat pro výrobce letadel a potravin

Vývoz českých letadel a potravin bude spolu se snahou přilákat více čínských turistů a investic v centru zájmu Česka při sobotním jednání 16 zemí středovýchodní Evropy s Čínou v lotyšské Rize.

Mimochodem, daleko efektivnější bude, když cestu budou otvírat velké státy EU pro celou EU, než 10 miliový stat, kdy proces v Číně vyjde nejspíše dráž než celý roční vývoz z ČR do Číny, pokud se proces "otevření" trhu pro potraviny vůbec podaří zprovoznit. 


Nepřihlášený uživatel

#97137 To má Vodička odvahu idiota, že se nebojí kontroly.....

2016-11-05 13:20

Svaz bojovníků za svobodu čeká finanční kontrola. Kritika je obrovská, zdůvodňuje věc Babiš

Kontrole se tedy vůbec nedivím, soudruzi z ČSBS totiž nedávají do rejstříků justice.cz povinné údaje o účetnictví. 

ičo 00442755 zdroj www.justice.cz

V roce 2015

osobní náklady 5,2 mil.

mzdové 4 mil.

povinné sociální 1,15 mil. 

To si panečku soudruh Vodička asi chrochtá. 

Náklady celkem 13 mil.

výnosy 11 mil. :-)

Výsledek hospodaření 2 mil. v minusu :-). 

Za rok 2014 je to také takové "zajímavé". Není pochyb o tom, že to jsou kámoši Miloše Zemana, takový ostrov "pozitivní deviace". 


Nepřihlášený uživatel

#97138 Mayová uspěje u soudu....

2016-11-05 14:21

Britská premiérka Theresa Mayová v pátek vyjádřila přesvědčení, že s odvoláním proti brexitovému rozhodnutí soudu uspěje. Evropským partnerům řekla, že je nadále odhodlaná do konce března 2017 proces odchodu zahájit aktivací článku 50 lisabonské smlouvy.

....a docílí toho, že GB bude muset vystoupit, bez účasti parlamentu, nejspíše také tedy bude soudem vyzvána, aby vláda tak učinila neprodleně, neboť těžko může soud rozhodovat o tom, že takovou věc může vláda udělat sama, ale zároveň vlastně nemít žádný limit. 

Referendum bylo celkově nešťastné, protože vůbec neřešilo proces vystoupení a neřešilo ani to, co bude potom.

Otázka byla, máme to zbourat? ANO/NE, přičem pro zbourání se masivně lhalo. 

Výsledek je 4 mil. podpisů pro opakování referenda, soudní spory, jestli o tom má či nemá rozhodovat parlament. Chystané referendum v zemi, která byla kompletně proti vystoupení GB ze EU tedy Skotska o vystoupení z GB, atd. atd. 

Vypadá to, že si minulá vláda naběhla na cosi velmi podivného, neboť se dnes jeví, že respondenti z velké části spíše odpovídali na otázku "Chcete rozbít EU" tedy ne na otázku věcnou ale emotivní. Teď naráží na realitu, že se EU nijak nehroutí, nerozbijí, standardně funguje, jen GB má přijít o všechny výhody členství a nic za to nezíská, neboť kromě neplacení příspěvků do EU nezískají vůbec nic, není totiž co získat - nezískají trhy, nezískají pracovní místa, nezískají nové vazby na nové státy, nezískají vyšší úroveň ochrany občanů, ekonomiky či dokonce vyšší bezpečnost. 

Tedy narazili na reliatu, praktické věci a je velmi pravdpodobné z reakcí na rozsudek, že zůstalo už jen ono extrémistické jádro, ostatní by dnes nejspíše raději zopakovali referendum.

GB - vláda GB by dnes tedy měla spíše řešit, co se vlastně po refendu odehrálo a jak na tom země je. Zjistit, co si o věci občané myslí a to lze jedině volbami nebo teoreticky referendem o "referendu". 


Nepřihlášený uživatel

#97139 Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo?

2016-11-05 15:00

#97135: - Re: Re: A z toho se má radovat kdo?  

 Vietnamci ti nevadí, hňupe?


Nepřihlášený uživatel

#97140 Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo?

2016-11-05 15:07

#97135: - Re: Re: A z toho se má radovat kdo?  

 TO SAME TI MUŽU ŘICT O MUSLIMECH KTERYCH JSOU 2 MILIARDY A ROZMNOŽUJOU SE VELMI RYCHLE JSOU VELMI AGRESIVNI VYTVAŘEJI NO GO ZONY UTOČIJOU NA ULICI PROTI EVROPANUM A ŠIŘI RADIKALNI ISLÁM A JEN V MINULEM ROCE SE DOSTALO DO NĚMECKA 1 MILIONU MUSLIMU A JEŠTĚ PŘED MIGRACI JICH TAM MĚLI 5 MILIONU MUSLIMU A PŘESTO JDOU DO EVROPY DALŠI RADIKALNI MUSLIMOVE KTEŘI NEJVICE MIŘI DO BOHATYCH ZAPADNICH ZEMI JAKO NĚMECKO A ŠVEDSKO V NĚMECKU JE POPULACE 81 MILIONU OBYVATEL MUSLIMU TAM MAJI UŽ 6 MILIONU A PŘESTO JDOU DO EVROPY DALŠI A TO JICH JSOU 2 MILIARDY MUSLIMU TO TI NEVADI MĚ ANO


Nepřihlášený uživatel

#97141

2016-11-05 15:27


Nepřihlášený uživatel

#97142 Re: Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo?

2016-11-05 16:09

#97139: - Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo?  

 Vadí mí jakákoliv totalitní pakáž, protože zneužívají moc ke své zločinnosti, viz. Miloš Zeman a jeho banda na Hradě.

To, že sem z Vietnamu nejspíše jezdili prověření komunisté do dělnických profesí, to je velmi pravděpodobné. Těžko říci, jaký mají vztah ke komunismu, když tu po revoluci zůstali.

Bylo by dobré, kdyby na to existovala sociologická studie.  


Nepřihlášený uživatel

#97143 Re: Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo?

2016-11-05 16:13

#97140: - Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo?  

 Nevím jaký ten který muslim, Ir, Američan, Vietnamec či Číňan je. Někdy se to předjímat dá, např. že do Evropy cestuje komunistická čínská nomenklatura, protože na to má zdroje. O mnohých utečencích se jistě dá říci, že pricházejí z důvodu ohrožení života v jejich oblasti a je jisté, že mezi 800 000 lidmi se najdou i zločinci, těžko řící, jestli ono procento bude větší než mezi 800 000 čechů.

Na 1 mil. čechů připadá 2,5 tisíce lidí aktuálně v kriminále. 

Tak to je. Takový je život. V době totality bylo toto číslo kolem 3,5 tisíce. 

Nevadí mi žádný člověk, který ctí všeobecnou deklaraci lidských práv a samozřejmě zákony dané země do které přichází či v které žije, pokud tato má Ústavu postavenou na všeobecné deklaraci lidských práv, případně je všeobecná deklarace lidských nedílnou součástí jejich právního systému - např. GB.

Právo na víru je mu těmito zákony zaručeno, konflikt mezi vírou a zákony, kdy církev se musí registrovat podobně jako politická strana, řeší soud. Obecně by žádný konflikt nastat neměl, neboť registrace zaručuje, aby bylo dodrženo mimo jiné i toto:

Podmínky vzniku a působení církví a náboženských společností
 
Vznikat a vyvíjet činnost nemůže církev a náboženská společnost, jejíž učení nebo činnost sleduje porušení práva nebo dosažení nějakého cíle nezákonným způsobem, zejména pokud
a) popírá nebo omezuje osobní, politická nebo jiná práva fyzických osob pro jejich národnost, pohlaví, rasu, původ, politické nebo jiné smýšlení, náboženské vyznání nebo sociální postavení,
b) rozněcuje nenávist a nesnášenlivost,
c) podporuje násilí nebo porušování právních předpisů,
d) závažně narušuje veřejnou mravnost, veřejný pořádek nebo veřejné zdraví,
e) omezuje osobní svobodu osob zejména tím, že využívá psychický nebo fyzický nátlak k vytvoření závislosti, která vede k fyzickému, psychickému nebo ekonomickému poškozování těchto osob nebo jejich rodinných příslušníků, k poškozování jejich sociálních vazeb včetně omezování psychického vývoje nezletilých nebo omezování jejich práva na vzdělání4), nebo zabraňuje nezletilým přijmout zdravotní péči odpovídající zdravotním potřebám, nebo
f) je její učení utajováno vcelku nebo v některých částech, stejně jako organizační struktura církve a náboženské společnosti a vazby na zahraniční složky, je-li částí církve nebo náboženské společnosti působící mimo území České republiky.
 
Podobně to bude v Nemecku a ve všech ostatních demokratických zemích. Církev či náboženství porušující tyto pravidla nemůže být zaregistrována případně bude její činnost omezena, dostane se pod státní kontrolu, jak se stalo islámským sektám ve Francii i jinde v Evropě už nyní. 
 
Nic to nemění na faktu, že vlastní náboženství - v tomto případě mluvíme i o islámu je v souladu s výše uvedeným, přestože jeho sekty skutečně mohou být agresivní, podobně jako jsou agresivní mnohé sekty křesťanské či jiných náboženství. I toto zákon řeší.
 
Problém je, že administrativa demokratických zemí mnohdy identifikuje špatně (pozdě, nepřesně) sekty křesťanské, natož sekty "menšinových" náboženství. To je jistě věc, kterou je potřeba naprosto jasně a důsledně řešit. 
 
Proto je Miloš Zeman idiot (přesněji záměrným zločincem), když záměrně nerozlišuje mezi agresivními sektami a vlastním náboženstvím na které mohou sekty cílit nebo používat jeho náboženské texty např.
 
Pochází to nejspíše z toho, že on sám je minimálně myšlením a jednáním členem politických sekt komunistů a nacistů (pokud nemá dokonce vázací dokumenty např. s KGB, GRU či FSB) a je symptomatické, že napadá slušné, demokratické, řádně registrované instituce, spolky, církve a záměrně je směšuje z extrémismem všeho druhu.
 
Vytváří tím dojem, že jeho vlastní sektářství vlastně ještě není tak hrozné a že dokonce "chrání" proti sektářství jinému. Říká se tomu vyhánět čerta ďáblem či vytloukat klín klínem a po staletí je zřejmé, že to nikam nevede, jen k většímu a většímu marasmu, jak nakonec Hrad dokládá každým dnem.
 
Proto je jeho jednání možné charakterizivost souslovím, že jedná jako komunistický nácek. 
 
Komunisté a nacisté rozněcují nenávist a nesnášenlivost, viz. jednání Miloše Zemana mimo jiné proto, že se jedná o politickou sektu a proto jsou také takto někdy v odborné literatuře definováni. I tato diskuse dokládá pravdivost zařazení komunistů a nacistů mezi politické sekty. 
 
 
 

Nepřihlášený uživatel

#97144 Komunisté nedodržují Ústavu, usilují o moc revoluční cestou, tedy je potřeba v řádném řízení....

2016-11-05 16:47

"Konference se jmenuje „O úloze osobností v revolučním hnutí“ a pod její organizací je podepsáno několik stranických buněk, včetně obvodních výborů Praha 1 a Praha 6. Stranické špičky se ale od ní spíš distancují."

....odebrat registraci politické strany. 

EET - kladivo na zloděje!

#97145 EET - již brzy Vietnamci a voliči TOP09 konečně začnou platit daně!

2016-11-05 17:24

Eviduje obchodník účtenky, nebo švindluje? Už lze ověřit na webu

 

Nezapomeňte nahlašovat zloděje!

 

 


Nepřihlášený uživatel

#97146 Re: Re: Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo?

2016-11-05 17:32

#97143: - Re: Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo?  

 Na milion Američanů je 6980 vězňů. :-)


Nepřihlášený uživatel

#97147 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo?

2016-11-05 18:13

#97146: - Re: Re: Re: Re: Re: A z toho se má radovat kdo?  

 To velmi souvisí s rozlehlostí země i počtem obyvatel. V USA žije 340 mil. lidí mají, miliony lidí, kteří nemají doklady, pracovní povolení atd. Pak je samozřejmě úroveň kriminality vyšší a to jak z důvodu lidí žijících mimo pravidla - a přesto nepáchající trestnou činnost - tedy ony miliony nelegálních migrantů, tak také lidé, kteří již trestnou činnost páchají. 

Velké množství trestné činnosti je spojeno s drogami - bohatá společnost, která nabízí zisk v této oblasti, další je, že tam existuje několik velkých magapolí, které taktéž vytvářejí dojem, že se kriminální čín v anonymitě schová a stejně tak i rozlehlost USA vytváří dojem, že se lze postihu za kriminální jednání vyhnout "ztrátou v prostoru". 

Anonymita i rozhlehlost jako obrana proti postihu kriminálního jednání je ale jak vidno v USA iluzorní. 

Váš údaj jsem nekontroloval, tedy nepotvrzuji jeho absolutní hodnotu, jen samozřejmě vím, že počet vězňů je vyšší, než odpovídá úrovni v Evropě. 

Další věcí bude také recidiva trestné činnosti, tedy efektivita vězeňského systému, kdy Amerika je obecně poměrně tvrdá země (na to, že se jedná o demokracii v souladu s Všeobecnou delarací lidských práv) a tedy způsob působení na vězně nemusí být efektivní.

Podobné je to bohužel zde, kde je recidiva bohužel velká, byť důvody jsou úplně jiné - je to úrovní demokracie a úrovní vězeňství, kdy mnohdy k recidivě vlastně přispívá nižší úroveń obojího (špatná sociální práce s propuštěnými a špatná úroveň - "zmatené" jednání s odsouzenými, kdy působí vězení jen jako odstrašující prvek nikoliv jako prvek resocializační)

Totality apriori vytváří dojem, že je každý kontrolován, mají obrovský represivní aparát, kdy se represe ať již kriminální činnosti tak i proti činnosti, pro zjednodušení, svobodného jednání občanů, účastní členové dané totalitní strany, přestože oni sami páchají velký díl trestné činnosti (v ČSR bylo jen v ČR 1,2 mil. komunistů, znichž drtivá většina aktivně přisluhovala režimu i donášením).  V takové společnosti je ovšem kriminalizováno jednání, které v demokratické společnosti (dnes z pohledu občanů definované Všeobecnou deklarací lidských práv a z pohledu politiky Ústavami zaručujícími i politické svodoby) kriminální není.

V komunistické totalitě (platí pro libovolnou totalitu) byli všichni občané potenciálními kriminálníky a nezáleželo na jejich jednání, jestli se jimi skutečně stanou či nikoliv. Vymahatelnost i komunistického práva byla pro mnoho občanů nulová a bohužel to neplatilo jen v padesátých letech. Totality nedodržují svoje vlastní pravidla. 

Proto jsem např. v této diskusi psal o tom, že je otázka, jak je vymahatelné právo např. v Saudské Arabii, která je hojně nazývána totalitou, byť je velmi pravděpodobné, že nesplňuje jeden z atributů totality, tedy zvůli stání moci na občanech, generovanou jakousi "politickou stranou".  Ale jistě je možné vést diskusi, jak moc je to reálný stav Saudské Arábie a zdali k zvůli ze strany státu na občanech dochází. Saudská Arabie splňuje jistě atributy pro totalitu, neboť nechce akceptovat Všeobecnou deklaraci lidských práv. 

Rusko je v tomto ohledu totalitou velmi zřetelnou. Stát skutečně pravidla vůči části občanů nedodržuje a ti se nemohou svých práv domoci žádnou cestou, je to skutečná zvůle moci. Vězeňství je děsivé a kriminalizován může být v Rusku opravdu kdokoliv a to bez jeho vlastního přičinění právě zvůlí "státu" . 

Podobně to platí samozřejmě o Číně. Kdy vládnoucí politická moc stejně jako v Rusku neváhá lidi dokonce vraždit bez soudů i za pomocí soudů. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#97148 Re: EET - již brzy Vietnamci a voliči TOP09 začnou platit daně!

2016-11-05 18:20

#97145: EET - kladivo na zloděje! - EET - již brzy Vietnamci a voliči TOP09 začnou platit daně!  

 I proto je EET vlastně jedna z největších ubohostí v elektronických systémech, ktera se tu objevila a odpovídá naturelu StBáka Bureše. 

Kontroly nezaměstnaných na základně náhodného hlášení na úřadech, jak jsou provozovány v západní Evropy zde byly zrušeny a to byl proti EET neuvěřitelně levný systém a navíc s okamžitým efektem, kdy se poměrně velké množství nezaměstnaných z evidence okamžitě odhlásili, neboť pracovali "na černo".

 

Robo

#97149 Mohli jsme dopadnout hůř

2016-11-05 20:33

Miloš Zeman není tak špatný prezident. Stačilo málo a měli jsme prezidenta , co furt chrápe, nosí červené fusekle, je Kalouskovou loutkou, a chce nám sem natahat z Německa muslimáky.


Nepřihlášený uživatel

#97150 Re: Mohli jsme dopadnout hůř

2016-11-05 20:59

#97149: Robo - Mohli jsme dopadnout hůř 

 Ty jsi skutečně volil Zemana lháře, porušovatele volebního zákona a Ústavy? Proč si to dělal? Ty jsi idiot, co nezná Ústavu svojí země a volební zákony své země? Ty jsi snad dokonce takovým ubožákem, že jsi schopen lži Miloše Zemana vydávat za pravdu?  Ty si nevážíš demokracie? 

[20.] Stejně tak byla lživá informace, šířená tentokráte týmem M. Zemana, podle níž jsou
na zámku K. Schwarzenberga nacistické symboly. Navrhovatelům je třeba
přisvědčit rovněž v tom, že se M. Zeman dopustil lži, pokud v debatě kandidátů dne 22. 1. 2013
K. Schwarzenberga nařkl z toho, že po restituci zámku v Čimelicích nasadil takové nájemné,
že se učiliště pro zdravotně postižené děti muselo odstěhovat a že o služební byt přišla též
učitelka T. B.
[21.] V uvedených případech nepochybně došlo k porušení zákona, konkrétně v prvém případě
§ 35 odst. 2 a 3 zákona o volbě prezidenta republiky, v druhém a třetím případě § 35 odst. 2
téhož zákona. Obě skutečnosti bezesporu měly racionální vztah ke zvolení kandidáta, jehož
zvolení je napadeno.

Nick Robo znamená robot, ruský trotl?