MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97127 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-05 10:33

#97123: LEGOLAS - Re: Re: Re: Re:  

 

NATO (tedy my členské země NATO) je vždy připraveno bránit hodnoty demokracie a našich (rodiny demokratických zemí) Ústav, od toho NATO existuje a od toho mám rozpočty na obranu, armády, atd. 

K tomu žádné tvoje paranoidní představy o světě NATO nepotřebuje, mimo jiné proto, že zároveň je schopno diplomatických jednání a to jak NATO samotné - centrální struktura, tak i EU a USA. 

Důležítá je také motivace - co by si na Evropě vlastně vzali? Jakou hodnotu by získali? Evropa má hodnotu právě tehdy, když lidé v Evropě žijí svobodné životy. Pokud by byla Evropa kýmkoliv znásilněna, výsledkem je, že nebude nic, jen obrovská touha po ztracené svobodě pro 800 mil. lidí, skvěle vzdělaných, schopných se skvěle organizovat, se znalostí technologií atd. viz. pády komunistických totalit ve východní Evropě. 

Tvůj příspěvek je nedůvěryhodný, spíše si něco vymýšlíš, ze své šílené mysli..

Odpovědi

SAURON

#97129 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-05 11:08:44

#97127: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 UŽ BRZY PŘIJDE MORDORSKA ARMADA CHALIFATU A JAKO PRVNI PUJDOU POD KUDLU SLUNIČKAŘI

KVZ

#97174 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-06 17:48:47

#97127: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ano, NATO a jeho země jsou vždy ochotny bránit demokratické hodnoty a principy a chránit ty spravedlivé jako kosovské narkobarony, odnože al-Kajdy v Libyi a Sýrii, jeho druhý nejsilnější člen Turecko pak i samotný Islámský stát, když přijde na věc. Hlavně vše zcela nezištně, bez nároku na suroviny a mocenský vliv v oblasti. Panečku, to je ale správná čestňácká organizace, takový Mirek Dušín světové politiky. Možná za ty statisíce zmrzačených a zabitých civilistů dostane i Nobelovu cenu, kdo ví.