MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97766 Rudým zrůdám STOP!

2016-11-16 04:59

Lex Ovar, to je komunistická agitka.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97767 Re: Rudým zrůdám STOP!

2016-11-16 07:43:46

#97766: - Rudým zrůdám STOP! 

 Asi je potřeba se začít ptát, jestli členové KSČM a jejich název nepopírá komunistické genocidium, když se k totalitní ideologii komunisté stále hlásí už názvem? 

§ 405 Popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia

Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo nacistické, komunistické nebo jiné zločiny proti lidskosti nebo válečné zločiny nebo zločiny proti míru , bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

Zákon o trestných činech proti lidskosti dává, dle mého názoru správně, na stejnou úroveň komunistickou i nacistickou ideologii a explicitně je zmiňuje jako ideologie, které spáchali genocidium. 

Těžko si představit (naštěstí), že by byla povolena politická strana s názvem např. Česká nacistická strana, přesto je stále aktivní a povolený název Komunistická strana Čech a Moravy.

Stejně tak by byl okamžitě zatčen kdokoliv pobíhající na veřejnosti s vlajkou s hákovým křížem a přesto se volně se na demonstracích pohybují lidé, kteří mají vlajku zaniklé komunistické totality SSSR, která společně s Hitlerem rozpoutala II. světovou válku, což je fakt, který se dá zpochybnit opravdu snad jen popíráním komunistického genocidia.