MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan (ten původní)

#104772 Bravo pane prezidente Trumpe!

2017-03-17 23:28

Já bych tý píče Merkelové naflusal do tváře, za to, že se jí povedlo rozvrátit díky uprchlíkům celou Evropu! To aby se teď jeden bál vytáhnout paty z domu aby ho jeden multikulturní hrdlořez nepodříznul, či nezastřelil... 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104773 Re: Bravo pane prezidente Trumpe!

2017-03-18 07:13:10

#104772: Evropan (ten původní) - Bravo pane prezidente Trumpe! 

 Podobnost Trumpa se Zemanem nemusí být dokonalá, to by pak celému světu bylo jasné, že i Trump je ruský trotl zlodějin nicků. 

Merkelová si imigraci nevybrala, stejně jako si jí nevybral Dubček, když sem přiskákalo 500 000 rusáků v roce 1968. Neexistuje žádný prostředek k zastavení i jen tisíců lidí, kteří se rozhodnou překročit hranice. Nelze je postřílet, pozavírat, taková věc možná není i kdyby technické prostředky existovali. Jedinou možností je jednat a to paní Merkelová dělala a dělá. 

Nacionální komouš Miloš Zeman jí spíše hází klacky pod nohy i v této věci jeho ruským trotlováním 

Evropan (ten původní)

/ #104772 Bravo pane prezidente Trumpe!

2017-03-17 23:28

Já bych tý píče Merkelové naflusal do tváře, za to, že se jí povedlo rozvrátit díky uprchlíkům celou Evropu! To aby se teď jeden bál vytáhnout paty z domu aby ho jeden multikulturní hrdlořez nepodříznul, či nezastřelil... 

Evropan

#104776 Re: Bravo pane prezidente Trumpeto!

2017-03-18 07:42:39

#104772: Evropan (ten původní) - Bravo pane prezidente Trumpeto! 

Paní Angela Merkel je v současné době v rámci Evropy jediný významný státník, který uvažuje racionálně bez populistických gest. Sjednotila Evropu v otázce budoucího směrování a po odchodu Velké Británie a francouzské zahleděnosti samých do sebe je nutno pečlivě sledovat, zda v Německu bude i nadále předsedou vlády někdo takto kvalitní. Co se týká uprchlíků, tak díky své hlouposti nebo díky tomu, komu sloužíš, nadále šíříš faky, které do mainstreemových médií pustili ruští desinformátoři. Angela Merkel poprvé připustila, že Německo přijme uprchlíky a prohlásila své historické "To zvládneme" („Wir schaffen das”) až v době, kdy už uprchlíci byli v Rakousku. Spíš by tě mělo zajímat, jak se uprchlíci dostali přes celý Balkán včetně toho, že přes Srbsko byli převáženi zdarma autobusy a vlaky. To Němci nefinancovali ani náhodou.

Až bude mít naše země problém, a že Rusko je schopno čehokoli, tak nás ochrání spíše Německo než vzdálené USA, ať tam bude tou dobou prezidentem kdokoli. Pokud se ti zdá, že Angela Merkel byla oproti Trumpetce v defenzívě, výhledově uvidíš, jak bude skákat podle jejích not, pokud bude zvolená počtvrté (!!!) premiérkou. Jsem zvědavý, co si bude muset vyslechnout náš lžiprezident. Vždyť i my neplníme své povinnosti vůči NATO. Asi to bude pro lžiprezidenta studená sprcha, ale kvůli tomu, aby si čtveráček Ovčáček mohl udělat další selfáčko, do Ameriky asi pojede.

A jestli se bojíš vytáhnout paty z domu, aby tě nějaký multikulturní hrdlořez nepodříznul, tak to máš asi nějaký problém. Provedl jsi něco nějakému Ukrajinci, Rusákovi nebo Srbovi? Jejich mafie jsou sice už mírně pod kontrolou, ale při neschopnosti naší policie pod vedení chovance ministerstva vnitra a tuhého policejního prezidenta je možné, že mafie se opětovně aktivizovaly a může něco hrozit. To ale jen těm, kteří se s nimi dostanou do křížku. Takže pozdravuj Krejčíře, zloději nicků.