MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#104776 Re: Bravo pane prezidente Trumpeto!

2017-03-18 07:42

#104772: Evropan (ten původní) - Bravo pane prezidente Trumpeto! 

Paní Angela Merkel je v současné době v rámci Evropy jediný významný státník, který uvažuje racionálně bez populistických gest. Sjednotila Evropu v otázce budoucího směrování a po odchodu Velké Británie a francouzské zahleděnosti samých do sebe je nutno pečlivě sledovat, zda v Německu bude i nadále předsedou vlády někdo takto kvalitní. Co se týká uprchlíků, tak díky své hlouposti nebo díky tomu, komu sloužíš, nadále šíříš faky, které do mainstreemových médií pustili ruští desinformátoři. Angela Merkel poprvé připustila, že Německo přijme uprchlíky a prohlásila své historické "To zvládneme" („Wir schaffen das”) až v době, kdy už uprchlíci byli v Rakousku. Spíš by tě mělo zajímat, jak se uprchlíci dostali přes celý Balkán včetně toho, že přes Srbsko byli převáženi zdarma autobusy a vlaky. To Němci nefinancovali ani náhodou.

Až bude mít naše země problém, a že Rusko je schopno čehokoli, tak nás ochrání spíše Německo než vzdálené USA, ať tam bude tou dobou prezidentem kdokoli. Pokud se ti zdá, že Angela Merkel byla oproti Trumpetce v defenzívě, výhledově uvidíš, jak bude skákat podle jejích not, pokud bude zvolená počtvrté (!!!) premiérkou. Jsem zvědavý, co si bude muset vyslechnout náš lžiprezident. Vždyť i my neplníme své povinnosti vůči NATO. Asi to bude pro lžiprezidenta studená sprcha, ale kvůli tomu, aby si čtveráček Ovčáček mohl udělat další selfáčko, do Ameriky asi pojede.

A jestli se bojíš vytáhnout paty z domu, aby tě nějaký multikulturní hrdlořez nepodříznul, tak to máš asi nějaký problém. Provedl jsi něco nějakému Ukrajinci, Rusákovi nebo Srbovi? Jejich mafie jsou sice už mírně pod kontrolou, ale při neschopnosti naší policie pod vedení chovance ministerstva vnitra a tuhého policejního prezidenta je možné, že mafie se opětovně aktivizovaly a může něco hrozit. To ale jen těm, kteří se s nimi dostanou do křížku. Takže pozdravuj Krejčíře, zloději nicků.


Nepřihlášený uživatel

#104777 Re: Re: Lapálie? Andrej si na jedné straně vytiskl dluhopisy za 1,5 mld. s úrokem 6 % na druhé stran

2017-03-18 07:50

#104768: - Re: Lapálie? Andrej si na jedné straně vytiskl dluhopisy za 1,5 mld. s úrokem 6 % na druhé straně té 

 A teď si představme, že by ty peníze "byly jen virtuální". Agrofert v roce 2014 jel v cizím kapitálu velmi přesně dle výroční zprávy 59 mld., z toho od bank měl půjčeno cca 25,2 mld. 

Tedy úměrně k tomu měl také vlastní jmění někde kolem 60 mld., tedy se pořád někde na účtu agrofertu protékají miliardy korun, tak si Andrej na dva dny peníze poslal k sobě a zaplatil z nich dluhopisy.

Vždyť je to přece všechno jeho :-) nic nikomu přece neukrad, poslal si k sobě svoje peníze. :-) to je přístup Andreje Babiše a dá se klidně věřit, že by takovou věc klidně udělal. 

Následně by to Agrofertu zase vrátil, jako nákup korunových dluhopisů. Agrofert přece nebyl okraden a on Babiš už vůbec ne, všechno je to jeho :-). 

Jen tím vyrobil náklad Agroffertu, tedy nemusí "zbytečně" danit zisk a u sebe nemusí zbytečně danit příjem, protože dluhopisy byly korunové.  

Tedy se klidně mohlo stát, že to celé vlastně bylo jen virtuální, je to přece celé Burešovo :-). 

Sobotka nechce nic jiného, než aby finančný správa prověřila 500 emitentů, jestli to nedělali jako Bureš resp. dokonce ani nechce, aby je porovnávala s Burešem, ale aby prověřila, že osoby spojené takovými transakcemí neošidili stát o danně a případně nepáchali trestnou činnost. 

Janeček dosud ředitel finanční správy ovšem Sobotkovi sděluje, že nemá podezření na trestnou činnost a tudíž nemůže kontroly provádět :-) a nebo je to třeba tím, že z emitentů, které má tak přehledně v seznamu tahá výpalné, že tam na kontrolu emise dluhopisů nepůjde, když jinde prý cosi doměřil. Možné už je opravdu úplně cokoliv. 

Roční ztráta státu na nezaplacené dani ze zisku na straně emitentů a nezaplacené daně z příjmu na straně kupující fyzické osob a současně v podstatě emitenta (fyzická osoba je vlastníkem či spoluvlastníkem emitenta) je při objemu cca 170 mld.  skoro 6 mld. ročně při průměrné úroku 10 % - interval je od 1,7 do 18 %!!!!!!!!

Což jsou ale velmi reálné peníze o které nejspíše 500 Burešů okradlo tento stát, tedy každého občana této země o 600 Kč ročně, tedy čtyřčlennou rodinu o 2 400,-, přesněji byli okradeni jen ti, kteří státu platí daně, což zdaleka nejsou všichni občané tohoto stát a tedy ono okradení těchto lidí je v násobcích vyčílené částky. 

Finanční správa dokonce ani nechce řešit to, jestli nakupující případné právnické osoby také nezneužívají dluhopisy a přímo v rozporu se zákonem z nich neplatí daň ze zisku, neboť nulovou daň májí z korunových dluhopisů pouze fyzické osoby.  

Tak daleko jsme s Babišem ministrem vnitra a nadřízeném ředitele finanční správy dospěli. ani stát není schopen zjistit rozsah celé věci, neví ani kolik dluhopisů nakoupily fyzické a kolik právnické osoby a to přesto, že kontroly byly již naplánovány v prosinci 2012, dodnes se nerealizují. 


Nepřihlášený uživatel

#104778 Re: Re: Bravo pane prezidente Trumpeto!

2017-03-18 08:02

#104776: Evropan - Re: Bravo pane prezidente Trumpeto! 

 Nezapomínat na kamarády ze školy soudruhy StBáky Komorouse a Laubeho, neboť tam je velmi pravděpodobně jedno z center zločinnosti u policie.  Komorous např. vytvořil samostatnou protidrogovku nezávilou na policejním útvaru Kubiceho - tedy potírající organizovaný zločiin a drogy se dají koupit na každém rohu a v každé herně na každé vesnici. 

Uspořádání - nezávislá protidrogovka na útvaru potírající organizovaný zločin mají jen v USA neb se svého času protidrogovka pohybovala na hranici možného, když prováděla zásahy mimo USA a tedy případné kompromitování i boje s organizovaným zločinem v USA by byla věc problematická, proto tam byla protidrogovka formálně oddělena. 

Je dobré také vzpomenout zásah u Holubů a následné pozavírání Kubiceho lidí do vyšetřovací vazby, což je vůbec jedna z nejhorších potup, které se policajtovi může dostat. I to má dopady až do dnešních dnů, byť už Laube není policajtem, přestože z něj Zeman stejně jako z Komorouse udělal generála, což je opravdu absurdní záležitost.  


Nepřihlášený uživatel

#104779 Krásní lidé...

2017-03-18 08:29

....je zajímavé, že mravní a kulturní lidé a to i politici, mají i ve vyšším věku krásné a kultivované manželky a manžely, obzvláště, pokud s nimi žijí celý život. 

Na Slovensku to velmi platí např. o paní Vašáryové.  

Na panu Gaukovi je vidět, že svůj život žije důstoje, čestně a kultivovaně a stejně tak je to vidět i na jeho manželce.  

.................A pak jsou politici jako Zeman, Bábiš, Paroubek, Klaus... atd. atd.......

 


Nepřihlášený uživatel

#104780 V Rusku už na dlouho bude otázka, jestli není Jelena trošku "vylepšená".....

2017-03-18 09:56

Tereza Kmochová je znovu zlatá, její čas stačil i na všechny mužské závodníky

.....nějakou to účinnou látkou, mimo jiné i proto, že česká sjezdařka je opravdu výjimečná osobnost po všech stránkách, najednou z "nebe spadlá sjezdařka z Ruska" je věc poněkud podezřelá. 


Nepřihlášený uživatel

#104781 Vítej globální Anglie, Skotsko a Severní Irskou budou nejspíše platit eurem dřív.....

2017-03-18 11:31

.....než nový stát Anglie vystoupí z EU, vstoupí do EU :-). Ale znáte to, průzkumy :-).

 Mayová chce přece z Anglie udělat globální daňový ráj, to by tam pak danil i soudruh Bureš :-). 

 

Třetina evropských firem chce kvůli brexitu snížit investice. Desetina společností plánuje z Británie země odejít

 

 

 


 



    • Z průzkumu mezi šesti sty firmami z eurozóny vyplývá, že kvůli odchodu Británie z EU chce třetina evropských firem snížit své investiční výdaje.

    • Osm procent z nich sníží své investice výrazně, 24 procent "trochu".

    • Desetina z firem operujících v Británii plánuje přemístit své kapacity pryč ze země. Přes třicet procent přesune velkou část aktivit.



Nepřihlášený uživatel

#104782

2017-03-18 12:29

Kardinál Vlk odešel... Věnujme mu proto tichou vzpomínku.


Nepřihlášený uživatel

#104783 Re: Re: Re: Lapálie? Andrej si na jedné straně vytiskl dluhopisy za 1,5 mld. s úrokem 6 % na druhé s

2017-03-18 12:53

#104777: - Re: Re: Lapálie? Andrej si na jedné straně vytiskl dluhopisy za 1,5 mld. s úrokem 6 % na druhé stran 

 Andrej žije v tom, když neukázal posloupnost na svém účtu, že tím znesnadní práci police a finančnímu úřadu, tedy prohledání účtů agrofertu a všech firem v tomto karuselu, aby dohledali odkud k němu peníze na dluhopisy přistály. 

Do jisté míry to tak je, neboť se hledají dvě věci, částka - nemusí se zdaleka jednat o částku korepsondující s 1,5 mld. a hledá samozřejmě i cílový účet, ten je znám, tam problém není, problém je v částce. 

Přesně stejným způsobem pracují karusely, zřetezí celé podvody tak, že je odbrížné dohledat celou posloupsnost, neboť samozřejmě nepřevádí vždy stejnou částku. Navíc to v případě Andreje jistě bylo i tak, že to přišlo z několika míst, jestli mu to vůbec na účet dorazilo. Vyjádření banky bylo poněkud "vágní" stejně jako jsou audity poněku "vágní". 

Radek

#104784 Re:

2017-03-18 12:53

#104782: -  

 Leda hovno!


Nepřihlášený uživatel

#104785 Trumpeta je šílenec a Amerika po jeho lhaní potřebuje najít směr.....

2017-03-18 12:59

.....to Clintonová a její tým rozpoznaly velmi dobře. Trump je opravdu mimoň potýká se v jednou soudní pří za druhou, celou řadu z nich dokonce vygeneroval jen svými dekrety, dodnes nesestavil vládu, lidé kolem něj jsou "mírně řečeno" málo spolehlivý a celkově Americe neměl a co je horší ani nemá co nabídnout právě proto, že nemá tým spolehlivých lidí. V tom je Zemanovi dokonce super podoben. 

Ať je Amerika zase velká je opravdu skvělé heslo, jenže jakmile došlo na to, jak to udělat, najednou se projevuje Trumpova neschopnost, Miloš Zeman by řekl impotence. 

Je čas vyjít z lesů. Clintonová oznámila návrat, chce spojit Američany

18. března 2017  12:55
 
Neúspěšná kandidátka z loňských prezidentských voleb v USA Hillary Clintonová oznámila, že se hodlá vrátit zpět do veřejného života. Od listopadu žije v ústraní a kroky Donalda Trumpa příliš nekomentovala. Velí, aby se Američané spojili a společně řešili všechny výzvy.

 


Nepřihlášený uživatel

#104786 Re: Re:

2017-03-18 13:01

#104784: Radek - Re:  

 Ty voliče Miloše Zemana opravdu nezapřeš. Proč si vlastně napsal svojí vulgárnost do diskuse o ubohosti, oplzlosti, vulgárnosti a zločinnosti Miloše Zemana na něj napojených lidí? 

Radek

/ #104784 Re:

2017-03-18 12:53

#104782: -  

 Leda hovno!

Multikulturní obohacení

#104787 Chudáček je deprivovaný z toho, jak řezal hlavy

2017-03-18 13:05

Okresní soud v Heilbronnu poslal do vězení na tři roky a tři měsíce třiadvacetiletého syrského migranta za znásilnění německé ženy. K incidentu došlo loni na konci července. Oba lidé se již před tím znali, protože třiatřicetiletá žena se aktivně podílela na pomoci uprchlíkům. Pomocnou ruku podala i mladému Syřanovi, ale ten se jí nakonec „odvděčil“ tím nejhorším možným způsobem. Ke svému činu se přiznal při minulém stání na začátku února.

Nesourodý pár se seznámil loni v květnu a od té doby se v přátelském duchu stýkali pravidelně. Syrský migrant ženu pravidelně navštěvoval v její studentské ubytovně ve městě Künzelsau, které leží ve spolkové zemi Bádensko-Württembersko. Sice spolu nikdy nechodili, ale trávili spolu poměrně hodně volného času a rozuměli si. Veškeré přátelství skončilo za dramatických okolností 24. července loňského roku.

Tehdy se společně večer dívali na film a žena otevřela láhev vína. Syřan dle své výpovědi nebyl zvyklý na alkohol a pocítil prý neovladatelnou sexuální touhu. Muž nejprve ženu objal a potom políbil. Ona mu však dle policejního zápisu dala jasně najevo, že o tento druh „přátelství“ nemá zájem. To jej ovšem od jeho záměrů neodradilo. I přes její odpor pokračoval dál ve snaze dosáhnout pohlavního styku. Boj pokračoval celou hodinu a žena utrpěla modřiny, odřeniny a oděrky.

Za spáchaný čin mohl soud obviněnému uložit trest mezi dvěma až patnácti lety odnětí svobody. Státní žalobce původně požadoval pro syrského násilníka pět let vězení, ale nakonec se spokojil se zmiňovanými třemi lety a třemi měsíci. Syrskému migrantovi patrně pomohlo jeho přiznání doprovázené velmi emotivní reakcí. Muž hlasitě vzlykal a svého činu hořce litoval. Ale i přiznání je pro třiatřicetiletou oběť jen slabou náplastí na její dodnes trvající psychické obtíže.

Jak soudce poznamenal, odsouzený Syřan byl přitom na dobré cestě se plně integrovat do německé společnosti. Měl zajištěno bydlení, chodil pravidelně do práce a vedle své oběti udržoval kontakty i s dalšími Němci. V jeho případě patrně zapracoval alkohol a snad i děsivé válečné zkušenosti z rodné Sýrie. Bratrovi přímo před jeho očima bojovníci Islámského státu sťali hlavu a i on samotný byl unesen a brutálně mučen.

Multikulturní obohacení

#104788

2017-03-18 13:19

Radikál útočil na letišti ve Francii. Vzal zbraň vojačce, při zásahu zemřel

 

 

Multikulturní obohacení

#104789

2017-03-18 13:22

Krveprolití v Paříži: Dvěma mužům někdo podřízl krk. Alláhu Akbar, křičel prý vrah

 


Nepřihlášený uživatel

#104790 Re: Chudáček je deprivovaný z toho, jak řezal hlavy

2017-03-18 13:22

#104787: Multikulturní obohacení - Chudáček je deprivovaný z toho, jak řezal hlavy 

 To si musíš vymýšlet ubožáku? Tohle děláte v té vaší rusácké propagandě, že na reálných velmi smutných událostech fabulujete naprosté nesmysly? Proč si vlastně takovým ubožákem? 

Vlastní německý text je napsán velmi kultivovaně, věcně, není na něm nic emotivního vyvolávajícího nějakou nenávist, proč ty z toho děláš takový odporný blábol? 

Boj pokračoval celou hodinu a žena utrpěla modřiny, odřeniny a oděrky.

Er habe sie festgehalten und vergewaltigt. Etwa 15 Minuten habe das Ganze gedauert. 

 

Multikulturní obohacení

/ #104787 Chudáček je deprivovaný z toho, jak řezal hlavy

2017-03-18 13:05

Okresní soud v Heilbronnu poslal do vězení na tři roky a tři měsíce třiadvacetiletého syrského migranta za znásilnění německé ženy. K incidentu došlo loni na konci července. Oba lidé se již před tím znali, protože třiatřicetiletá žena se aktivně podílela na pomoci uprchlíkům. Pomocnou ruku podala i mladému Syřanovi, ale ten se jí nakonec „odvděčil“ tím nejhorším možným způsobem. Ke svému činu se přiznal při minulém stání na začátku února.

Nesourodý pár se seznámil loni v květnu a od té doby se v přátelském duchu stýkali pravidelně. Syrský migrant ženu pravidelně navštěvoval v její studentské ubytovně ve městě Künzelsau, které leží ve spolkové zemi Bádensko-Württembersko. Sice spolu nikdy nechodili, ale trávili spolu poměrně hodně volného času a rozuměli si. Veškeré přátelství skončilo za dramatických okolností 24. července loňského roku.

Tehdy se společně večer dívali na film a žena otevřela láhev vína. Syřan dle své výpovědi nebyl zvyklý na alkohol a pocítil prý neovladatelnou sexuální touhu. Muž nejprve ženu objal a potom políbil. Ona mu však dle policejního zápisu dala jasně najevo, že o tento druh „přátelství“ nemá zájem. To jej ovšem od jeho záměrů neodradilo. I přes její odpor pokračoval dál ve snaze dosáhnout pohlavního styku. Boj pokračoval celou hodinu a žena utrpěla modřiny, odřeniny a oděrky.

Za spáchaný čin mohl soud obviněnému uložit trest mezi dvěma až patnácti lety odnětí svobody. Státní žalobce původně požadoval pro syrského násilníka pět let vězení, ale nakonec se spokojil se zmiňovanými třemi lety a třemi měsíci. Syrskému migrantovi patrně pomohlo jeho přiznání doprovázené velmi emotivní reakcí. Muž hlasitě vzlykal a svého činu hořce litoval. Ale i přiznání je pro třiatřicetiletou oběť jen slabou náplastí na její dodnes trvající psychické obtíže.

Jak soudce poznamenal, odsouzený Syřan byl přitom na dobré cestě se plně integrovat do německé společnosti. Měl zajištěno bydlení, chodil pravidelně do práce a vedle své oběti udržoval kontakty i s dalšími Němci. V jeho případě patrně zapracoval alkohol a snad i děsivé válečné zkušenosti z rodné Sýrie. Bratrovi přímo před jeho očima bojovníci Islámského státu sťali hlavu a i on samotný byl unesen a brutálně mučen.

 

FAKE NEWS

#104792 Re:

2017-03-18 13:25

#104788: Multikulturní obohacení -  

 

Tak přemýšlím, jak napsat titulek tohoto článku naprosto korektně. Tak učitě bych vynechal následující slova:

Muž - genderově naprosto nevyvážené slovo, chce tím autor říci, že ženy by neměly mít přístup na letiště?

Francie - země silně obohacená muslimy. Chce tím snad autor říci, že útočníkm byl muslim?

střílelo, zbraň - Kritizuje snad autor nejnovější vyhlášku EU o zákazu zbraní?

voják - Je nutné neustále zdůrazňovat, že v obohacené Francii musí hlídkovat vojáci?

Správně by ten nadpis měl být:

Na letišti v cizině se stalo něco nepěkného, nějaký člověk se pokusil jinému člověku něco sebrat.


Nepřihlášený uživatel

#104793 Re:

2017-03-18 13:26

#104788: Multikulturní obohacení -  

 Toto se skutečně stalo, útočník nebyl imigrant, ale zlodějíče a drogový dealer - Francouz, který se pravděpodobně radikalizoval obdobně jako ty, neb příčiny radikalizace jsou u vás ubožáků vlastně velmi podobné, nedostatečná inteligence, nějaká osobní patologie a především rezignace na vzdělání.  

Jak snadné je pak o vzdělaných, kultivovaných lidech říci - to je "establishment" pryč s ním, to je "mainstream" pryč s ním.  K tomu opravdu žádné vzdělání potřeba není.  

Na tvé radikalizaci má ovšem velký podíl lhaní Miloše Zemana z ústavní pozice, neboť vytváří dojem, že např. Parlamentní listy jsou zdrojem skutečných ověřených informací a ne "názorovým serverem" bez jakékoliv autorizace názorů a ověření pravdivosti takových názorů, což ty při tvé ubohosti, nejsou schopen evidentně rozpoznat, jak dokládají tvé četné přispěvky. 

To je velmi smutné pro tuto zem, že na Hradě sedí člověk, který v lidech hloupých generuje nebezpečnou radikalizaci jen proto, aby jej volili.  


Nepřihlášený uživatel

#104794 Re: Re:

2017-03-18 13:30

#104792: FAKE NEWS - Re:  

 Představa, že Francie, jako bývalá koloniální velmoc je "najednou" "obohace"  kýmsi, je vskutku legrační.  Je logické, že z bývalých kolonií proudí lidé do Francie, např. proto, že mluví stejným jazykem. 

Rusákové také chtěli z ČSR udělat kolonii, proto byla zavedena povinná výúka ruštiny po komunistickém převratu v roce 1948.  Proto byla zničena výuka dalších jazyků, především ze západní Evropy - angličtina, němčina, francouzština o italštině a španělštině ani nemluvě. 

Dokonce se dones může setkat s tím, že rusákové drze předpokládají, že chceme, jsme ochotni jejich jazykem mluvit.  Jejich drzost je nekonečná a je velmi zajímavé, že s přechodem do angličtiny se jejich věty obohatí o slova prosím a děkuji, mohl bych prosím, půjčil byste mi prosím, atd. 

FAKE NEWS

#104795 FAKE NEWS je třeba prošetřit i v ČR!

2017-03-18 13:33

Duma pověřila svůj výbor pro informační politiku, technologie a komunikace, aby prověřila, zda CNN, Hlas Ameriky, Rádio Svoboda a další americká média při své práci neporušují ruské zákony.



Nepřihlášený uživatel

#104796 Re: FAKE NEWS je třeba prošetřit i v ČR!

2017-03-18 13:35

#104795: FAKE NEWS - FAKE NEWS je třeba prošetřit i v ČR! 

 Koumouši a náckové jsou přeborníky ve vytváření zákonů, které dělají trestné činy z jednání, které je naopak prospěšné pro společnost. Viz. i jen vůdčí úloha KSČ :-) nebo zákaz podnikání. 

Podstatné je také to, že dosud nikdo nejen v této diskusi nebyl schopne usvědčit dokonce ani Českou televizi z nějaké lživé zprávy natož ze záměrně lživé zprávy, tedy fakenews. 

Naproti tomu, Putinovy parlamentní listy jsou v tom přímo přeborníky, jak dokládá tato diskuse  a citace z putinových listů či RT a desítek dalších co jich v ČR je a co automaticky ruské trotlí zprávy automaticky šíří. 

 


Nepřihlášený uživatel

#104797 To se do toho Bureš zase velmi ošklivě zamotává.....

2017-03-18 14:26

Na prodeji firmy Profrost Agrofertu jsem nezbohatl, naopak, tvrdí Babiš

18. března 2017  13:55
 
Vicepremiér Andrej Babiš se poprvé obsáhle vyjádřil k podezření z daňových podvodů v otázce prodeje svých firem společnosti Agrofert. Odmítl, že by Agrofert za firmy platil příliš mnoho peněz. „Je to porovnávání hrušek s jablky,“ řekl MF DNES.

Opce na nákup akcií ve firmách skutečně jako benefit existují. Funguje to ale malinko jinak, než říká Bureš - zaměsnanec nakoupí akcie v daný den firmy v které pracuje a firma mu garantuje kdykoliv odkup akcií buď za cenu za kterou nakupoval nebo cenu tržní na burze, kdykoliv si zaměstnanec vzpomene v době svého zaměstnanencého poměru. 

To je princip opce na akcie - tam skutečně žádný daňový únik nevzniká. 

To co Bábiš či Pábiš vydává za opci dnes, si troufám řící nemá s opcí nic společného. Je to nezdaněný dar manažerce či týmu, Babiš prostě nemůže jednomu prodat za  jednu cenu a jinému za jinout. Pokud tam rozdíl existuje, je rozdílem dar a ten musí být zdaněn. To se nestalo. 

Tedy Andrej se do toho zamotává čím dál tí víc. ...... a to je přitom z otázek zřejmé, že jsou pokládány tak, aby mu "nahrály". 

 


Nepřihlášený uživatel

#104798 Tady všichni chtějí získat 10 % hlasů, ale co vlastně dělají?

2017-03-18 16:03

Piráti chtějí ve volbách získat deset procent hlasů

Piráti chtějí v podzimních sněmovních volbách získat deset procent hlasů. V sobotu to na celostátním fóru strany v Praze řekl její předseda Ivan Bartoš. Volební kampaň chtějí piráti spustit na počátku května, vloží do ní 4,5 až pět milionů korun.

Piráti šanci vlastně mají, pokud se položí ANO a tam už dnes jistá naděje existuje, tak by část voličů této velmi podivné zaměstnanecké struktury získali, většina by se ale nejspíše vrátila k ODS, jsou to myšlením komouši, část by pobrali extrémisté zemanovci okradmůrovci.

Problém s Piráty je, že "něco" chtějí, ale ani oni sami vlastně nevědí, co to "něco" je, natož aby řekli kdo, jak a za kolik, kde se to kolik vezme a jak se především loží celkově s rozpočtem 1 200 mld. - vypadá to, že neví co se v rozpočtu skrývá, jaké výdaje jsou mandatorní a které ne a jak jsou strukturovány, ale nejsou zdaleka sami. 


Nepřihlášený uživatel

#104800 Re: Babiše odvolat

2017-03-18 16:29

#104799: - Babiše odvolat 

 Dnes je zřejmé, že situace s Andrejem je daleko horší, je to s největší pravděpodobností hodně smradlavá kriminálka. 

Co se musí určitě narovnat je Finanční správa, ta musí začít jednat, stejně jako musí začít jednat policie a státní zástupci. 

Narovnání Finanční správy by mělo proběhnout příští týden a je velmi pravděpodobné, že se tak také stane. Roční daňové uníky z korunovych dluhopisu se počítají v miliardách a za pět let tedy možná už ve více jak dvou desítkách, pokud připustíme, že ne všechny korunové dluhopisy nakoupovaly osoby spojené. 

Policie by měla konat také v podstatě okamžitě. Podklady má ve steno záznamu ze Sněmovně i dnes v rozhovoru Bábiše (pábiše) na idnes.

Dá se vcelku předpokládat, že se policie objeví na ředitelství finanční správy už v pondělí, považoval bych to za pochopitelné i vzhledem k tomu, co na sebe resp. na manažery Profrostu naprášil Andrej.  Ale je možné, že dar zdanili, byť se to nejeví vůbec pravděpodobné. 

Legrační je taky na karuselu Agrofert, že se vše děje podle "soudních znalců" - ti ohodnucují firmy, vypracovávají posudky, možná i přepracovávají a dopracovávají atd. atd.  :-)

Proč?
Protože se báli, že tam budou někomu podřízení, neměli k němu důvěru. Takže jsme uzavřeli už v roce 2007 smlouvu, že oni to postaví a dostanou možnost uplatnit opci (přednostní právo na odkoupení podílu, pozn. red.). Já v Profrostu viděl příležitost, proto jsem tam šel jako fyzická osoba. Paní Sokolová s partnery svou opci v roce 2010 využili. Zřejmě změnili názor, od té doby všichni pracují v Agrofertu.